Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu gidislede liste bosalmicak ama derya gidecek gibi az kaldi mezunuyete Derya_idil

Harika urunu nerden bulcam tatlimmm birde onu de banaaaaa
Cok dua ederim vallaa

Ne zaman istersen beklerim cnm
Bazen cok yedigimi dusunuyorum bugun meselaaa
Boyle demen icimi rahatlattiii

2 mil Leslie ile beraber 21234 adım
11 dakika karın egzersizi
400 mekik Yawrukush
Wuhuuuuuu

Bugün çok güzel beslendim kendimi tebrik ediyorum başarılarımın devamını dilerim
Tebrikllerrrr:)
Yaşım 23 evliyim iki oğlum var boy 1.62 başlangıç kilom 75 geçen hafta 74.0 bu hafta 73.0 hedef kilom 55
Hosgeldin canimmm
Cok spor yapiyoruz hazirmisin tempoya:)

Hoşgeldin canım :)

Neden yaw baktım biraz kötü bişey göremedim. Ne okudun sen?
Ya bi defa iştah açıyormuş ikincisi mideye zararlıymış bende aldım yoksa olduk gibi duruyor
...ADIM YARISMASI TAKIM ICI ILK 3...

1. 21.234 adim ile Derya_idil

2. 20.600 adim ile O Ollalla

3. 15.000+ adim ile @haeshin

Tebrikler canlarim
Ah bu ben İşyerinde bir saat öğle aram var onda yürüyüşe çıktım Pınarbaşı diye bir yer var bizim burada piknik alanı su kenarı çok güzeldir bak aklıma geldi orada on dakika da bisiklet sürdüm ben Oray'a kadar yürüdüm geldim
Sağol canım :) hep öyle diyorlar hatta nişanlı olduğumu öğrenenler biraz garip bakıyor çocuğu nişanlamışlar diye 21 demiyor kimse

Çok sağol canımm
Keşke bende görseydim merak ettim
Bu gidislede liste bosalmicak ama derya gidecek gibi az kaldi mezunuyete Derya_idil
gitsem mi ki acıba

SALI GUNU EGZERSIZLERIMIZ

Yarin saat 23'te attiginiz ADIMLARINIZI ve HIP RAISES egzersizinin adedini beni etikerleyerek yazin canlarim.
Her iki yonde esit miktarda egzersizi yapiniz:)
Kolay gelsin bol ter atmalar

veeee bana göre bir egzersiz yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…