Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm

Öğlen
1 parça tavuk
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
5-6 erik, 5-6 kayısı

Akşam
et patates yemeği (çok az)
2 dilim çavdar ekmeği

1.7 lt su
1 fincan çay

Spor yok
Yawrukush kaptanım benim bu kafayla daha bir kaç günüm de sporsuz geçecek anlaşılan.. Evde yürürken bile yavaş yavaş yürüyorum zonkluyor sanki kafam, o yüzden pek hareket edecek durumda değilim

Canim sdce yumusatiomu baska bi yarari varmi

arada gozdagi veririm canim sen iste yeter ki :)

afiyet olsun csnim:)

afiyet olsun ablam, egzersizde yapmissin cok mutlu oldum:)

Spor beni dahada dinç yapıyor ama eve geldiğimde ablamlar vardı aşırı ďerece yoruldum
pandayla mi oynadin canim:)

canim bugun muaf yazayim seni ozmaan...

Edaaa ben bunu yerim amaa çok tatlı maşaAllah
Kollara bak tam ısırmalıkkkkk

İçimde olmayan çocuk sevgisi depreştiii

Merak ettim sana mı benziyor babaya mııı ?
Iık demis burnumdan dusmus okdar diyim sana herkes sok oluyor gorunce eda sana ne kadar benzio die saol tatlim allahim bagislasin insallah :) bacaklar kollar o bicim :)

Benziyor gerçektennn :)
Sana da maşaAllah yanii
kız bembeyazz kıskandımm
şaka şakaa gerçekten çok güzelsinn maşaAllah
Sorma cok beyazim malum guneste gormuoz pek oglan bugday . ama cok benziyoruz buyudukcede daha cok benzemeye basliyor . insallah ikinci olursa oda esime benzesin istiyorum bakalim. İs yerine gelen kiz cocuklari anltip duruyor bu aralar . hayrdr dedim nolyo . sen dedim ordakileri sev yeter sana. Yooo olesine anlatiorum diyor

Bend eiyi dersem kötü çıkıyor kötü dersem iyi çıkıyor oyüzden yorum yapmıyorum artık
Bilerek veya isteyerek değildi kaptanım iştahım kapandı o da benim iştahım yani normalde 24 saat bana sinyal veren git yemek ye diyen iştahım bende şaşırdım
Iık demis burnumdan dusmus okdar diyim sana herkes sok oluyor gorunce eda sana ne kadar benzio die saol tatlim allahim bagislasin insallah :) bacaklar kollar o bicim :)
Derse dalmışın resmi kaçırdım ya ama senin Maşallahın var. Oğlunda sana çektiyse eminim oda çok tatlıdır

2. cocuk ozlemi baslamis canim, yakinda senden de bebis haberi gelir :)

yarin ye guzelce kuzum olur mu , kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…