Cabuk bakin kaldiricimmmmm :)
Canim sdce yumusatiomu baska bi yarari varmiCanim bizim dermotolog yipranmis sac sikayetiyle gelen hastalari bizim klinige yonlendiriordu, sacin beslenme maddesi keratin biliyorsun azicik alfaparftan koyuyordu kizlar naylona sarip buhara aliyolardi saci ipekk ipekk resmen. Sende al sar bir naylon uzerinden dusuk ayarda fon makinesiyle isit yarim saat filan kal oyle. Dua etceksin bana mukemmel otesi bir urun alfaparf
arada gozdagi veririm canim sen iste yeter ki :)Karbonatlı su canım annem eczaneden almış evinde duruyordu bi denedim. Tadı bi garip ama yarından itibaren her gün içeyim diyorum herşeye iyi geliyormuş.
Göz dağın işe yaradı kaptanım arada bana öyle bir tokat gerekiyor malesef
Ama yine de @Ollalla 'nın anca yarısı olabildik
afiyet olsun csnim:)Menüm
Sabah
Omlet
Ara
2 ceviz
Öğlen
Peynir
Domates
Salatalık
Yeşillik
Bal
Ara
Türkkahvesi
Ara
2 yemek kaşığı nohut
Akşam
3 yemek kaşığı tavuk mantar
Yoğurt
Ara
Mistik
2 litre su
13500 adım
1 saat airobik
200 günün egzersizi
50yarım mekik
afiyet olsun ablam, egzersizde yapmissin cok mutlu oldum:)Menümü yazayım bende. Biraz saçma başladım bugün.
Sabah bişey canım istemedi ara öğün zamanı 1 dilim ekmek peynir 1 elma
Öğlen 1 kepçe çorba 4 köfte
Sade kahve 1 kkare bitter
Akşam soğanlı omlet 2-3 çatal patates salatası
Su 2.5 lt
Spor 7000 adım 260 günün egzersiziYawrukush
pandayla mi oynadin canim:)Spor beni dahada dinç yapıyor ama eve geldiğimde ablamlar vardı aşırı ďerece yoruldum
canim bugun muaf yazayim seni ozmaan...Menüm
Öğlen
1 parça tavuk
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
5-6 erik, 5-6 kayısı
Akşam
et patates yemeği (çok az)
2 dilim çavdar ekmeği
1.7 lt su
1 fincan çay
Spor yok
Yawrukush kaptanım benim bu kafayla daha bir kaç günüm de sporsuz geçecek anlaşılan.. Evde yürürken bile yavaş yavaş yürüyorum zonkluyor sanki kafam, o yüzden pek hareket edecek durumda değilim
Iık demis burnumdan dusmus okdar diyim sana herkes sok oluyor gorunce eda sana ne kadar benzio dieEdaaa ben bunu yerim amaa çok tatlı maşaAllah
Kollara bak tam ısırmalıkkkkk
İçimde olmayan çocuk sevgisi depreştiii
Merak ettim sana mı benziyor babaya mııı ?
oy masallah pasama ne tatli bu kuzuCabuk bakin kaldiricimmmmm :)
arada gozdagi veririm canim sen iste yeter ki :)
afiyet olsun csnim:)
afiyet olsun ablam, egzersizde yapmissin cok mutlu oldum:)
pandayla mi oynadin canim:)
canim bugun muaf yazayim seni ozmaan...
Lop lopoy masallah pasama ne tatli bu kuzu
Allah bagislasin canim, kolari tam yemelik
Iık demis burnumdan dusmus okdar diyim sanok oluyor gorunce eda sana ne kadar benzio diesaol tatlim allahim bagislasin insallah :) bacaklar kollar o bicim :)
Benide gorun eda dedinmi hayalibisi olmasin benim yuzum gelsin aklinizaAllah bağışlasınnn
Bu bahaneyle seni de görmüş kadar oldukkk
Allahim bizi yanakli yaratmis sagolsun hic erimez
Sorma cok beyazim malum guneste gormuoz pekBenziyor gerçektennn :)
Sana da maşaAllah yanii
kız bembeyazz kıskandımm
şaka şakaa gerçekten çok güzelsinn maşaAllah
Bend eiyi dersem kötü çıkıyor kötü dersem iyi çıkıyor oyüzden yorum yapmıyorum artıkNe kotuymus bu alerji ya, ilaclar hemen etki eder insallah Busem..
Hakketen gelemeyecegim diye cok uzuluyordum ama mucize oldu resmen canim:)
Tuh yine ayni ulke sinirlarinda olamaycagiz seninle
Olsun gonullerimiz bir:)
Menu gayet guzel, mucverin icine azicik un koyuluyor ki ,afiyet olsun:)
Aklima is dusurdun, aksam oglani babaya birakip gitsem mi ya:))
70gun hemen gecer gider kuzum, sayili gun hizla gecer :)
sinavinda guzel gecmistir eminim..
ben ne zaman sinavdan sonra acaba nasil gecti diye dusunsem emin olamazdim.
ama sonuclar iyi gelirdi..
yuvarlana yuvarlana bitirdim okulu :))
eheheh bak dinle sen beni kuzum goz dagi ise yariyor:))
afiyet olsun canim, menulerini cok begeniyorum, birgun sen bana, birgun ben sana yemege gelelim:))
bende bavula 2 kitap atcam bakalim, annemler oglana bakarken kitap sefasi yapar miyim ki :))
canim ceza var ama hic bir sey yememissin ondan sana ceza var.
menu yokki kuzum, yapma boyle metabolizman yavaslar..
yoruldun mu Mervem, nasildi spor??
ne iyi yapmissiniz canim...
bugun burasida serin epey ve cok kapali hava..
kuzularina da masallah:)
cocukcagiz biraz annesine nazlanmak istemis :)
ne guzel sporlar bunlar, gozlerimde dambil resmi belirdi mutluluktan :)
menu guzel canim ,egzersizini de bekliyorum yazmani :)
masallah minnosa :)
en guzeli canim, bol ter atmalar:)
vay anasini ilk kez duyuyorum:)
kilolara kokten cozum:)
hayirdir canim, neler yaptin?
bizler iyiyiz, bildigin gibi:)
Derse dalmışın resmi kaçırdım ya ama senin Maşallahın var. Oğlunda sana çektiyse eminim oda çok tatlıdırIık demis burnumdan dusmus okdar diyim sana herkes sok oluyor gorunce eda sana ne kadar benzio diesaol tatlim allahim bagislasin insallah :) bacaklar kollar o bicim :)
tamam kuzum:)Yaz kaptanım, bugün bayağı azalmıştı yarın tamamen geçer inşaAllah...
oy masallah yumurta guzelimiz, nasil akca pakca guzel bir hatunmussun sen..Lop lopsmdi kendimide koyuyorum vakin :) benzio mu
sen yanak gormemissin, seninkiler tam opmelik :)
Kiz kahve rengi :) cok isik vuruo ondan patlak parlak olmusGözler ne renkk asıl onu merak ettimmm ??? :)
Cabuk bakin kaldiricimmmmm :)
2. cocuk ozlemi baslamis canim, yakinda senden de bebis haberi gelir :)Sorma cok beyazim malum guneste gormuoz pekoglan bugday . ama cok benziyoruz buyudukcede daha cok benzemeye basliyor . insallah ikinci olursa oda esime benzesin istiyorum bakalim. İs yerine gelen kiz cocuklari anltip duruyor bu aralar . hayrdr dedim nolyo . sen dedim ordakileri sev yeter sana. Yooo olesine anlatiorum diyor
yarin ye guzelce kuzum olur mu , kolay gelsin:)Bend eiyi dersem kötü çıkıyor kötü dersem iyi çıkıyor oyüzden yorum yapmıyorum artık
Bilerek veya isteyerek değildi kaptanım iştahım kapandı o da benim iştahım yani normalde 24 saat bana sinyal veren git yemek ye diyen iştahım bende şaşırdım
Derse dalmışın resmi kaçırdım ya ama senin Maşallahın var. Oğlunda sana çektiyse eminim oda çok tatlıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?