Allah allah anlamadim sen vucudunu daha iyi bilirsinedacım ama o zaman baklava tüketmemiştim ki. Tahlillerimi ben cuma günü vermiştim
o tavuk göğsünün sana can simidi olarak geri döneceğini pantolonundan taşacağını üzerindeki tşörtün berbat duracağını düşünnnnheyyyy dikkat dikkattt bana acil engel olun yoksa aksam fenaları oynıcammmm
gozumun onunden gecen tatlı var hayalı tatlı ole bsy yemedm daha once bölee borcama dokulmusss beyaz tavuk gogsu gbı dusunun uzerıne 1 parmak kalınlgnda dokulen karamel allahımmmm napcam ben suan aacap bır bas agrısıyla onu yeme ıstegm var cılgınlar gibi
Canım, kandilin mubarek olsun.kandiliniz mübarek olsun kızlarrr
Eğer mimnak yşceksen ye ama abanma sakın :)heyyyy dikkat dikkattt bana acil engel olun yoksa aksam fenaları oynıcammmm
gozumun onunden gecen tatlı var hayalı tatlı ole bsy yemedm daha once bölee borcama dokulmusss beyaz tavuk gogsu gbı dusunun uzerıne 1 parmak kalınlgnda dokulen karamel allahımmmm napcam ben suan aacap bır bas agrısıyla onu yeme ıstegm var cılgınlar gibi
Hedeflediğin kiloya gel canın sağ olsuncanım 1 kilo pilav üstü döner istiyo var mı ısmarlayacak olan
Canım ceviz kolestrolu dengeliyor. Belli miktarfa hergün al faydasını görüceksinKizlar diyete baslarken tum degerlerime baktirmistim, kolestrolum yuksekti simdi yeniden baktirdim kolestrolum firlamis resmen. Muhtemelen yumurtadan ve tereyag dan filan oldu. Enginar yapragindan baska kolestrol dusuren deneyimlediginiz bir yontem var mi ?
inşallah canım ; ))Hedeflediğin kiloya gel canın sağ olsun
Canım, kandilin mubarek olsun.
Gülden hoşgeldinSanirim yanlış bişeyler yaptım ama nerde
Alışırsın canımHosbuldumm...telefon kullanmakta çok başarılı değil sanirim
Ay saclarini yerim seninburda da 72 kiloyum = D
Düşer cevizle trigliserid yüksek değilse çok korkma.canım yapayım hemen çok teşekkür ederim. LDL yüksek ya diyete başlarken 185 ti şimdi 253 olmuş
Benimde göbek çevrem 100 dü cuma 98 çıktı.Biraz once spor tam yaparken aklima bel korsesi geldi terleten.
Onu taktim normalden 4 kat daha fazla terledi bel cevrem . sadce bel cevreme taktim yaglar orda cunkum :) belim suan 100 bakalim 1 haftada nolcek :)
Ye yavrum ye güzelim afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun pıt pıt yağ olsun.heyyyy dikkat dikkattt bana acil engel olun yoksa aksam fenaları oynıcammmm
Kizzz karemelin tadi nasil yidinmi hicheyyyy dikkat dikkattt bana acil engel olun yoksa aksam fenaları oynıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?