Ne kadar surede inceldi canm senin ?Düşer cevizle trigliserid yüksek değilse çok korkma.
Benimde göbek çevrem 100 dü cuma 98 çıktı.
Ye yavrum ye güzelim afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun pıt pıt yağ olsun.
BamfirADB hoşgeldin canım bende gonca 39 yaş 167 cm 39 kiloyum.
Bu 48 kiloyken ki resmim eşime o zamnki sevgilime kızmıştım beni güldürmeye çalıyordu Ay saclarini yerim senin vucut gormedigim icin bisi diesmicem sende basen var herhal :)
goncam 39 kilo olmak zor olsa gerekDüşer cevizle trigliserid yüksek değilse çok korkma.
Benimde göbek çevrem 100 dü cuma 98 çıktı.
Ye yavrum ye güzelim afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun pıt pıt yağ olsun.
BamfirADB hoşgeldin canım bende gonca 39 yaş 167 cm 39 kiloyum.
hergün bir avuç yiyorum zaten, bakalım birde suya koyayımCanım ceviz kolestrolu dengeliyor. Belli miktarfa hergün al faydasını görüceksin
dur ben bi bakayım önceki sayfalara bulabilirsem koyarım : )Kızlar ben bugünkü videoyu nerden bulabilirim
Kızlar ben bugünkü videoyu nerden bulabilirim
Kurcalaya kurcalaya cozersin tatlim :)Kızlar hepinize Teşekkürler. .ben hala çözmeye çalışıyor.
Hayatim evlilik cocuk duzenli yasam o yuzden . aynen geldigi gibi gider :)Senin oglusundandir
fazla.kilolarin
23:00 te canm bildirimin saatinde herkes burda oluo :)Bu 48 kiloyken ki resmim eşime o zamnki sevgilime kızmıştım beni güldürmeye çalıyordu koyuyorum resmi kimse den bildirim gelmiyo bende kaldırıyorum bi saat belirleyelimm o saatte koyimm
tamam o zaman koyayım o zaman ama hangisini 48, 59,7223:00 te canm bildirimin saatinde herkes burda oluo :)
Hayatim 48 i napalim smdiki kg onemli gecmis zamn gecmiste kalditamam o zaman koyayım o zaman ama hangisini 48, 59,72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?