hosgeldin canim, nabersin:)Selam canlarım ben geldim:)
ohh mis kolay gelsin :)İyiyim canım okuldan geldim şimdi:) Dışarıda da yağmur bastırdı bende yeşil çayımı koydum masama ders çalışıyorum:)
amin canim hepimizin insallah :)Miraç kandilin mübarek olsun kuzum:) Dualarımız kabul olur inşallah:)
Kizlar diyete baslarken tum degerlerime baktirmistim, kolestrolum yuksekti simdi yeniden baktirdim kolestrolum firlamis resmen. Muhtemelen yumurtadan ve tereyag dan filan oldu. Enginar yapragindan baska
Geçmiş olsun . Ibrahim Saraçoğlu nun maydanoz limon kürü var araştırıp uygulayabilirsen faydası olur belki. Kendisi en iyi sonuç alınan kür diye bahsediyordu.
Canan hocanın tavsiyesiyle ben de çok yiyordum yumurta ve tereyağı . Artık azalticagim.
Herkesin kandili kutlu olsun .
soyle guzel bir kahve ya da cay hazirla kendine canim.Inan ayni durumdayimmm
Yerimden kalkamiyorum
Spor ev isi ders hicbirsey yapamadimmmm
Onume tatlilari koyup uzanip saatlerce yiyip yatabilirimmmmm
Krizlerdeyim sisim mutsuzummmm
Bana da el atinnnnn
yap canim sanada afiyet olsun :)
canım geçmiş olsunn simdi nasılsın ?
buaralar hava fena kasvetli ondanda olabilir
pilavsız afiyetler olsun sekerim
tatlım geçmişe baktımda sürekli foto koyup kaldırıyorsun ya ben bir konuda uyarmak isterim.
Daha önce bende böyle birsey yaptığımda kazen nasıl oldu bilmiyorum ama farketmiş ve beni uyardı
bu sekilde foto yükleyip kaldırmanın uygun olmadığını belirtmişti. Şimdi geçmişe bakıp bulabilirsem burda tekrardan paylaşırım bilgin olsun
hoşgeldin tatlımmm
canimmm bir iki kaşıkla kendine hakim olabileceksen yede sankim olamayacak gibisin koyunları sayalımmm 1,2,3
afiyet olsun özgecim bende bir yeşilçay yapayım
hoşgeldinnnnnn :)
Sağol bebeğim ismarlamış kadar oldunCuma ya da cumartesi olsaydı ben ısmarlardım sana canım:)
Ayyy evet ben de şaşırdımİkna etmissin arkadasini :)
heyyyy dikkat dikkattt bana acil engel olun yoksa aksam fenaları oynıcammmm
gozumun onunden gecen tatlı var hayalı tatlı ole bsy yemedm daha once bölee borcama dokulmusss beyaz tavuk gogsu gbı dusunun uzerıne 1 parmak kalınlgnda dokulen karamel allahımmmm napcam ben suan aacap bır bas agrısıyla onu yeme ıstegm var cılgınlar gibi
Gogocum39 kilo sana fazla değil mi
Pantolonlar üzerinden düşüyo Can'ım yeni kıyafette almadın.. Daha verip yenisini mi alacaksın, yoksa alıp üzerine mi olduracaksın sen karar ver biz her türlü arkandayızInan ayni durumdayimmm
Yerimden kalkamiyorum
Spor ev isi ders hicbirsey yapamadimmmm
Onume tatlilari koyup uzanip saatlerce yiyip yatabilirimmmmm
Krizlerdeyim sisim mutsuzummmm
Bana da el atinnnnn
amin canımmm sağolllSeninde kandilin mübarek olsun canım:) Duaların ve dualarımızın kabul olması dileğimle....
hosgeldin Guldencim canim aramiza:)Kızlar ben bugun yeni girdin ani bir kararla ...Bugün yediklerimi yazmasamçok utanıyorum sabah güne irmik helvası başladım da...yarın sabah itibariyle bildirmek baslarim. ..
ablacim seninde kandilin mubarek olsun.Asyaca .Geçmiş olsun . Ibrahim Saraçoğlu nun maydanoz limon kürü var araştırıp uygulayabilirsen faydası olur belki. Kendisi en iyi sonuç alınan kür diye bahsediyordu.
Canan hocanın tavsiyesiyle ben de çok yiyordum yumurta ve tereyağı . Artık azalticagim.
Herkesin kandili kutlu olsun .
canımm önemli değil sen yazdıkça daha çok motive olacaksın bende 2-3 ay önce şekerpareyle başlıyordum kahvaltıyaKızlar ben bugun yeni girdin ani bir kararla ...Bugün yediklerimi yazmasamçok utanıyorum sabah güne irmik helvası başladım da...yarın sabah itibariyle bildirmek baslarim. ..
hosgeldin Guldencim canim aramiza:)
Ben takim kaptaniyim, her ne konuda yardima ihtiyacin olursa hep burdayim:)
Adim Ozge,27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2. bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim..
Melis çok teşekkür ederim...aranızda mutlu olmayı ve küçülmeyi umuyorum .yardımlarınıza açığım.
canımm önemli değil sen yazdıkça daha çok motive olacaksın bende 2-3 ay önce şekerpareyle başlıyordum kahvaltıya
koklamakta yasak olmalı kokladıkça o koku beynine kazınır kazındıkça canı çeker canı çektikçe tatlı krizne girer ohoAhayyy çok da severim.. Olsa da koklasak
vay seni vay vay vay vay vay vayDondurma çok güzeldi 100 jj ne ki
afiyet olsun cnaim, egzersiz de cok iyi ama hergun o gunun menusunu yazsan tam super olacak:)02/05/2016 menüm
Sabah
lorlu salata gibi bişey yaptım.
ekmeksiz yedim gitti
ögle
3kaşık kadar fasulye
domates,salata,maydonoz
(ekmek yok)
akşam
spor sonrası cok yorgundum
5-6 erik yedim
Spor sonrası 1kase yogurt yedim
3lt su içtim
yeşil cay içmemişim şuan farkediyorum
Yawrukush
3mil leslie yaptım. 1 mil e kadar elimde 2kğ lik ayrı ayrı dambıl vardı.
dünkü o egzersizdez 50tane yaptım.
sagol canim, eksik olma:)Şimdiden iyi yolculuklar canım
bende göz kulak olurum buralara ama önce kendime
amin canim sizinde mubarek olsun kadiliniz:)
amin guzelim, hayirli kandiller:)Günaydın... Kandiliniz mübarek olsun. İnşaallah tüm dualarımız kabul olur
hayirdir kuzum, neden doktora gittin, tahlil icin mi??Yawrukush benim cazalar diz boyu boyun kendimi toparlayıp hepsini yapacam İnşaallah bugün ki yürüyüşümde güzel olacak. Şimdi doktordayım burdan çıkıp başka doktorda ordan bir evrak işini halletmeyde daha kardeşimi kursa götürüp getircem. Okuluda ektim bugün
2 cocukla hayat normallesmeye mi basliyor yoksa:)Günaydın naber?
Sonunda evimde standarta çok yakın bir dünden merhababirazdan kızımı yatırıp sporumu yaparım duşumu alırım ohhhh
vallahi bilemedim gonca ablam, sen ne diyorsun, arttiralim mi cezasini:)Hoşgeldin canım
Sağol canım çay çok güzel görünüyor.
Azmı olmuş ceza duydunmu kaptanım beğenmiyo cezayı
sanada kuzumm :)Hayırlı kandiller canlarım
kaslari tamamen kaybetmezsin canimin ici.Yawrukush kaptanım aklımdayken sana birşey sormak istiyorum; şimdi hayatının bir döneminde kas arttırıcı egzersiz yapıp ara verirsen, herhangi bir açlık döneminden felan geçmedikçe, hamilelik ya da uzun süre spor yapmamak o kasları kaybetmeme sebep olur mu? Yani benim yıllar önce yaptığım jillian kasları tümden gitti mi yoksa sadece güçsüzleştiler mi?
bali 2-3 kasik koyarsan elbette icebilirsin harika:)
gecmis olsun ablalarin guzeli..Acaip başağrısı çekiyorum refik gelir gibi oldu fena halsizim ama yinede çıkışta yürümeyi düşünüyorum. Yağmura yakalanmazsam tabi dün fena yakalandım.
sanada kuzum:)Çok teşekkürler hayırlı kandiller canım
1 kasik yiyebilirsin canim, afiyet olsun, eksiler gelmeye basladi mi :)Herkese hayırlı kandiller akşam sanırım bir yemek kaşığı kadar kandil helvası (un helvası) yicem o yüzden ben spora kaçtım byyyy.
sanada hayirli kandiller kuzum operim guzel yanaklarindan:)HAYIRLI KANDİLLER CANLAR ♥
artik boyle yazilarada ceza paylasacagim, bu nedir kuzum??
donduymam gaymakkkkkkkk
amin canim, hayirli kandiller..kandiliniz mübarek olsun kızlarrr
ohh cok sevindim, suan kac kg tam olarak :))Kizlar size gunaydin dedikten sonra uyumusummm
Kucugumu annem almis uyanincaaa
Taaa 12de uyandim:)
Kafam artik 50kg degil
1 kilo tabak ustu doner ye canim hicbir sey olmaz, ama pilav yok!!canım 1 kilo pilav üstü döner istiyo var mı ısmarlayacak olan
amin canim, hayirli kandiler..Hayirli kandillerrr
Rabbim dualarimizi kabul etsin insaallahh
canim bende cevizi onerecegim, sekerden uzak dur, zeytinyagi ve tereyagindan zarar gelmez..Kizlar diyete baslarken tum degerlerime baktirmistim, kolestrolum yuksekti simdi yeniden baktirdim kolestrolum firlamis resmen. Muhtemelen yumurtadan ve tereyag dan filan oldu. Enginar yapragindan baska kolestrol dusuren deneyimlediginiz bir yontem var mi ?
tekrar hosgeldin cainm:)BamfirADB-gulden-32-evli-2cocuk 7ve12yas-istanbul-170boy-83kilo-hedef 65-dogumla ve gece beslenmesinin aynada beğenmez istiyorum
afiyet olsun nasilsin kaptanim?dünkü menüm
Sabah
sucuklu yumurta
yeşillik
peynir
ceviz
öğlen
türk kahvesi
çay
akşam
yumurta salatası
su: 1.5 lt
spor: 45 dk pilates, leslie 3 mil 6 bin adım
yanlislik yok canim zamanla alisirsin siteyi kullanmaya:)Kızlar benim tüm Hikayem adımın altında yazıyo. .nerde yanlış yaptim:/
kolay gelsin cnaim:)Ben gidim çocuklar okuldan gelmeden leslie yapım. görüşürüz kuzuballarım
canim 1-2 kasik nefsini koreltmek icin ye ama fazlasini sakin yeme.heyyyy dikkat dikkattt bana acil engel olun yoksa aksam fenaları oynıcammmm
gozumun onunden gecen tatlı var hayalı tatlı ole bsy yemedm daha once bölee borcama dokulmusss beyaz tavuk gogsu gbı dusunun uzerıne 1 parmak kalınlgnda dokulen karamel allahımmmm napcam ben suan aacap bır bas agrısıyla onu yeme ıstegm var cılgınlar gibi
gorusmek uzere Mervem:)Selam canlar eve gldim ama geri çıkacam görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?