- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Tamam o zaman en tosun halimi koyacamHayatim 48 i napalim smdiki kg onemli gecmis zamn gecmiste kaldi
Tamam bitanem:)yuruyus de egzersiz kuzum sIkma canini:)
bu gunlerin tadini cikart kuzum ,cok eglenceli o yillar haberin olsun:))
İyiyim canım okuldan geldim şimdi:) Dışarıda da yağmur bastırdı bende yeşil çayımı koydum masama ders çalışıyorum:)Merhabalar guzeller nasilsiniz?
Biz yeni uyandik, kahvalti hazirlayip gecmisi okuyacagim:)
5 cayi afiyet olsun...
Eki Görüntüle 1825630
Miraç kandilin mübarek olsun kuzum:) Dualarımız kabul olur inşallah:)4. takimin citir mi citir, tatli mi tatli, marifetli mi marifetli, azimli mi azimli hatunlari gununuz aydin, Mirac kandilimiz mubarek, dualariniz da kabul olsun insallah
Cumaya son 3, eksilerin eli kulagindadir
Mis gibi sicacik cay afiyet olsun
Eki Görüntüle 1825260
Atla gülüm atla gitsin kaloriler:)
Amin kuzum:)Herkese hayırlı Kandil'ler dualarda yer almak dileğiyle....
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller canlarım
Acaip başağrısı çekiyorum refik gelir gibi oldu fena halsizim ama yinede çıkışta yürümeyi düşünüyorum. Yağmura yakalanmazsam tabi dün fena yakalandım.
canım 1 kilo pilav üstü döner istiyo var mı ısmarlayacak olan
kızlar bakın burda 59 kiloydum : ((((((((((
Başaricam insallahh
heyyyy dikkat dikkattt bana acil engel olun yoksa aksam fenaları oynıcammmm
gozumun onunden gecen tatlı var hayalı tatlı ole bsy yemedm daha once bölee borcama dokulmusss beyaz tavuk gogsu gbı dusunun uzerıne 1 parmak kalınlgnda dokulen karamel allahımmmm napcam ben suan aacap bır bas agrısıyla onu yeme ıstegm var cılgınlar gibi
Merhabalar guzeller nasilsiniz?
Biz yeni uyandik, kahvalti hazirlayip gecmisi okuyacagim:)
5 cayi afiyet olsun...
Eki Görüntüle 1825630
Selam canlarım ben geldim:)
YağmurAcaip başağrısı çekiyorum refik gelir gibi oldu fena halsizim ama yinede çıkışta yürümeyi düşünüyorum. Yağmura yakalanmazsam tabi dün fena yakalandım.
Napayım canım aldım yeşil çayımı hem sizle muhabbet ediyorum hem de dersimi çalışıyorum:)Napaysiniz sekerler ben lesiemi yapip gelioorruuummmm :)
Hoşbuldum kuzum:)
canım geçmiş olsunn simdi nasılsın ?
buaralar hava fena kasvetli ondanda olabilir
pilavsız afiyetler olsun sekerim
tatlım geçmişe baktımda sürekli foto koyup kaldırıyorsun ya ben bir konuda uyarmak isterim.
Daha önce bende böyle birsey yaptığımda kazen nasıl oldu bilmiyorum ama farketmiş ve beni uyardı
bu sekilde foto yükleyip kaldırmanın uygun olmadığını belirtmişti. Şimdi geçmişe bakıp bulabilirsem burda tekrardan paylaşırım bilgin olsun
hoşgeldin tatlımmm
canimmm bir iki kaşıkla kendine hakim olabileceksen yede sankim olamayacak gibisin koyunları sayalımmm 1,2,3
afiyet olsun özgecim bende bir yeşilçay yapayım
hoşgeldinnnnnn :)
Hayırlı kandiller canım:) Duaların ve dualarımızın kabul olması dileğimle...HAYIRLI KANDİLLER CANLAR ♥
Seninde kandilin mübarek olsun canım:) Duaların ve dualarımızın kabul olması dileğimle....kandiliniz mübarek olsun kızlarrr
Cuma ya da cumartesi olsaydı ben ısmarlardım sana canım:)canım 1 kilo pilav üstü döner istiyo var mı ısmarlayacak olan
Inan ayni durumdayimmmheyyyy dikkat dikkattt bana acil engel olun yoksa aksam fenaları oynıcammmm
gozumun onunden gecen tatlı var hayalı tatlı ole bsy yemedm daha once bölee borcama dokulmusss beyaz tavuk gogsu gbı dusunun uzerıne 1 parmak kalınlgnda dokulen karamel allahımmmm napcam ben suan aacap bır bas agrısıyla onu yeme ıstegm var cılgınlar gibi
Canım hoşgeldin aramıza:) Ben tiffany20 Melis:))Hosbuldumm...telefon kullanmakta çok başarılı değil sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?