Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kız 1 tane olsun bizim olsun

Oturuyorum öylee sıkıldımm
kuzenimi bekliyorum gitse de kalkıp evi toparlasamm, egzersizi yapsammm

ahahah kuzenede bak senn daha gelmeden gitmesini beklioyr

Eki Görüntüle 1826147
Yeni evladimla tanistirayim sizi. Kendisinin ismi kekik. Beni annesi saniyor yakami emwrek uyuyor :)) yqnindan kalkarsam uyaniyor uykusu gelince beni uyut pesimde miyavlayip geziyorr. Ahh lohusalik gunlerime dondum

yerim bunu şapşallığa bakk maşallahhhh

Eki Görüntüle 1826147
Yeni evladimla tanistirayim sizi. Kendisinin ismi kekik. Beni annesi saniyor yakami emwrek uyuyor :)) yqnindan kalkarsam uyaniyor uykusu gelince beni uyut pesimde miyavlayip geziyorr. Ahh lohusalik gunlerime dondum
Oyyyy kekik kokusu geldi burnuma hamilemiyim refikmiyim belli değil Can'ım da limon çekiyor zati..

Son düzenleme:

Afiyet olsun şekerim

Ben çok severim bu tarz şeyleri hatta birkaç kere ben de alıntılanmıştım. En yakın takipçin olurum..

Canim ispanak kan yapmiyor temel reis cizgi flimini mesur etmek icin o cekilde reklam yapmislar onca yil sonra bu kanitlandi demir yokmus icin de . gecen sene bende haberlerde duydum . ispanaktaki dogru bilinen yanlis diye

Aslında o bilgi de yanlış. Temel reiste ıspanağın çok fazla güçlendirdiği gösteriliyor bu durumda da insanlar içinde çok yüksek Demir olduğunu düşünüyordu Ama gel gelelim Demir oranı çok yüksek değilmiş. Var tabi yok değil ama normal bir yeşil yapraklı sebze kadar.. Mesela yeşil mercimekte daha çok varmış.

Acı yok acı yokkk dumbell için 0.5 lt kullanabilirsin başlangıç olarak. O da seni zorlamıştır. Her lvl 10 gün yapılmalı en az. Sen kendine göre karar ver baktın hareketler kolaylaşmaya başladı hemen 2.ye geç. 1-2 ayda farkı görürsün sen aylık olarak ölç kendini.

Aslansın sen kaplansın

Yeni mi farkettin

Saol canm :)

Hayırlı olsun cnm acaba bende mi başlasam 2 hafta oldu leslie ile tanışalımşuanda 3 miles yapıyprum bu cumadan sonra senin yaptığını mı yapsam özelliği ne ?

Cnm çok sevindim 5 dilim baklavadan sonra +200 gördüm inşallah cuma - görürüm yaaa

Selamlar kuzular nasilsiniz?
Ben dun gece itibariyle baogaz agrisi ve oksurukle kivraniyorum.
Gece abartisiz saatlerce oksurmusumdur, artik karnim agriyor oksurdukce
Hemen ilaca basladim dun..
Insallah Turkiye'ye gelene kadar toparlarim.
Bugun oglani doktora goturecegim, asi olacak, tifo asisi.
Turkiye'ye geldigimiz icin olmasi gerekiyormus.
Gelin kahvalti edelim:)

Ahh kuzum hemen çorba felan yap iç kendine ve minişimize iyi bak :) afiyet olsun size kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…