Jj nasil gidio var mi agri alistnmiHadi kacdim ben gorusuruz ))))
Bence süper olur canım, hatta günde bir kaç tane de paylaşılabilir :)
Ben bu halimden hem şikayetçiyim hem değilimmbir yandan zorunlu uyuma, uyanma saatim yok, namaz olmasa hiç kalkmasam da karışanım olmaz diğer yandan da düzenli hayatım olsa nasıl olur, şimdikinden daha mı iyi olur diye düşünmekteyim.. ama evlilik çoluk çocuk benlik değil bir onu iyi biliyorumm bekarlık sultanlık modundayımm
Oturuyorum öylee sıkıldımm
kuzenimi bekliyorum gitse de kalkıp evi toparlasamm, egzersizi yapsammm
Eki Görüntüle 1826147
Yeni evladimla tanistirayim sizi. Kendisinin ismi kekik. Beni annesi saniyor yakami emwrek uyuyor :)) yqnindan kalkarsam uyaniyor uykusu gelince beni uyut pesimde miyavlayip geziyorr. Ahh lohusalik gunlerime dondum
AynennnSansürlu hali
Oyyyy kekik kokusu geldi burnumaEki Görüntüle 1826147
Yeni evladimla tanistirayim sizi. Kendisinin ismi kekik. Beni annesi saniyor yakami emwrek uyuyor :)) yqnindan kalkarsam uyaniyor uykusu gelince beni uyut pesimde miyavlayip geziyorr. Ahh lohusalik gunlerime dondum
Kızlar eskiden bunları biliyormuydunuz yazıları paylaşıyordum tabiki epeyyy ara verdim
şimdi fırsat buldukça sizlerle paylaşıyor olcam yine
elbette hepimizin bildiği seyler olabilir ama yanlış bildiği şeylerde olabilir. Hem bunlarıda çürütmüş oluruz
günlük 1 tane sizler ne dersiniz ?
Canim ispanak kan yapmiyor temel reis cizgi flimini mesur etmek icin o cekilde reklam yapmislar onca yil sonra bu kanitlandi demir yokmus icin de . gecen sene bende haberlerde duydum . ispanaktaki dogru bilinen yanlis diye
Yawrukush ahhh kaptanim jillian yaptim anaammm oda ne ole. Maf oldum lesliede neymis bacak kaslarimi hussetmiorum titriyo zangir zangir . hayr 1cisi boleyse digerleri nasil olur bilmem. Dumbel yerine 1er litre su kullandim :) bakalim . kac gun yapim ? Ve ne kadar surede fark olur :) bide arti gorurmuyum yoksa vucuda gore degisiormu
Herkese merhaba. Oğlum fırsat verdikçe spor yapmaya çalışıyorum sabah tartıldım +200 çıktım ama hem reglım hemde 2 gündür wc olmuyor sanırım bugün bol spora devam eder, yarın daha da dikkatli beslenirsem mutlaka - göreceğime inanıyorum. Hadi kızlar son iki gününüz amann kaçamak yapmayalım hadi spora
Kiz delirdi
Afiyet olsun şekerim
Ben çok severim bu tarz şeyleri hatta birkaç kere ben de alıntılanmıştım. En yakın takipçin olurum..
Aslında o bilgi de yanlış. Temel reiste ıspanağın çok fazla güçlendirdiği gösteriliyor bu durumda da insanlar içinde çok yüksek Demir olduğunu düşünüyordu Ama gel gelelim Demir oranı çok yüksek değilmiş. Var tabi yok değil ama normal bir yeşil yapraklı sebze kadar.. Mesela yeşil mercimekte daha çok varmış.
Acı yok acı yokkk dumbell için 0.5 lt kullanabilirsin başlangıç olarak. O da seni zorlamıştır. Her lvl 10 gün yapılmalı en az. Sen kendine göre karar ver baktın hareketler kolaylaşmaya başladı hemen 2.ye geç. 1-2 ayda farkı görürsün sen aylık olarak ölç kendini.
Aslansın sen kaplansın
Yeni mi farkettin
Saol canm :)Afiyet olsun şekerim
Ben çok severim bu tarz şeyleri hatta birkaç kere ben de alıntılanmıştım. En yakın takipçin olurum..
Aslında o bilgi de yanlış. Temel reiste ıspanağın çok fazla güçlendirdiği gösteriliyor bu durumda da insanlar içinde çok yüksek Demir olduğunu düşünüyordu Ama gel gelelim Demir oranı çok yüksek değilmiş. Var tabi yok değil ama normal bir yeşil yapraklı sebze kadar.. Mesela yeşil mercimekte daha çok varmış.
Acı yok acı yokkk dumbell için 0.5 lt kullanabilirsin başlangıç olarak. O da seni zorlamıştır. Her lvl 10 gün yapılmalı en az. Sen kendine göre karar ver baktın hareketler kolaylaşmaya başladı hemen 2.ye geç. 1-2 ayda farkı görürsün sen aylık olarak ölç kendini.
Aslansın sen kaplansın
Yeni mi farkettin
bide şikayet ha
Hayırlı olsun cnm acaba bende mi başlasam 2 hafta oldu leslie ile tanışalımşuanda 3 miles yapıyprum bu cumadan sonra senin yaptığını mı yapsam özelliği ne ?Yawrukush ahhh kaptanim jillian yaptim anaammm oda ne ole. Maf oldum lesliede neymis bacak kaslarimi hussetmiorum titriyo zangir zangir . hayr 1cisi boleyse digerleri nasil olur bilmem. Dumbel yerine 1er litre su kullandim :) bakalim . kac gun yapim ? Ve ne kadar surede fark olur :) bide arti gorurmuyum yoksa vucuda gore degisiormu
Cnm diyetisyene mi gidiyosun ölçüm ?Bugun butun vucut olcumu alicam bakalim jillian hanimcigimin programi nasil ise yaricek :)
Cnm çok sevindim 5 dilim baklavadan sonra +200 gördüm inşallah cuma - görürüm yaaaSelamlarrrr
spordan geldimm kahve ve sodamı içiyorumm, yeşilçayımı da demledim dinleneyim leslie ye geçeceğim.
bugün gram gram da olsa eksi gördüm çok şükür Allah a. Artı çıkmaktan korkuyordum az bile vermiş olsam benim için baklavalardan sonra büyük adım.
maydanoz suyumuza başlayalım yarın da artıralım kızlar..
Ahhh yerimmm çokkk tatlııııEki Görüntüle 1826147
Ahh kuzum hemen çorba felan yap iç kendine ve minişimize iyi bak :) afiyet olsun size kuzumSelamlar kuzular nasilsiniz?
Ben dun gece itibariyle baogaz agrisi ve oksurukle kivraniyorum.
Gece abartisiz saatlerce oksurmusumdur, artik karnim agriyor oksurdukce
Hemen ilaca basladim dun..
Insallah Turkiye'ye gelene kadar toparlarim.
Bugun oglani doktora goturecegim, asi olacak, tifo asisi.
Turkiye'ye geldigimiz icin olmasi gerekiyormus.
Gelin kahvalti edelim:)
sagolasin Mervem kac haftao nce basladi da bu hastalik, ilac kullanmayinca gecmedi iste.Ahh kuzum hemen çorba felan yap iç kendine ve minişimize iyi bak :) afiyet olsun size kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?