Deme kizz nolyo 2ci gunDahlia_
kız 1 tane olsun bizim olsun
ahahah kuzenede bak senn daha gelmeden gitmesini beklioyr
yerim bunu şapşallığa bakk maşallahhhh
Selamlar kuzular nasilsiniz?
Ben dun gece itibariyle baogaz agrisi ve oksurukle kivraniyorum.
Gece abartisiz saatlerce oksurmusumdur, artik karnim agriyor oksurdukce
Hemen ilaca basladim dun..
Insallah Turkiye'ye gelene kadar toparlarim.
Bugun oglani doktora goturecegim, asi olacak, tifo asisi.
Turkiye'ye geldigimiz icin olmasi gerekiyormus.
Gelin kahvalti edelim:)
eevetAfiyet olsun şekerim
Ben çok severim bu tarz şeyleri hatta birkaç kere ben de alıntılanmıştım. En yakın takipçin olurum..
Aslında o bilgi de yanlış. Temel reiste ıspanağın çok fazla güçlendirdiği gösteriliyor bu durumda da insanlar içinde çok yüksek Demir olduğunu düşünüyordu Ama gel gelelim Demir oranı çok yüksek değilmiş. Var tabi yok değil ama normal bir yeşil yapraklı sebze kadar.. Mesela yeşil mercimekte daha çok varmış.
Acı yok acı yokkk dumbell için 0.5 lt kullanabilirsin başlangıç olarak. O da seni zorlamıştır. Her lvl 10 gün yapılmalı en az. Sen kendine göre karar ver baktın hareketler kolaylaşmaya başladı hemen 2.ye geç. 1-2 ayda farkı görürsün sen aylık olarak ölç kendini.
Aslansın sen kaplansın
Yeni mi farkettin
tabi 3 gun alisiyor insan ben ucuncu gun jillian gibi yapiyordum ciddiyim sadece bir haerket var orda zorlaniyorum dumbelle olan 1 hareket kollarim fazla agriyor arrada dinleniyom onlar yapiyorlar)))Jj nasil gidio var mi agri alistnmi
Allah sifa versin...Selamlar kuzular nasilsiniz?
co ksevindim Gonca ablam, mezuniyetine az kaldi:)Dün yıllar önce 62 kiloyken alıp yanlızca birkaç kez giydiğim pantolonumu denedim oldu üstüme. Spor yapmak ne kadar önemliymiş tekrar anladım.
Refikte nihayet teşrif etti dün ve bu sabah 65.9 gördüm tekrar mutluyum huzurluyum
canim sen adam akilli bir check up yaptir..Hiçbişey anlamadım geçen hafta Ada'm akıllı olmadı zaten sabah tekrar başladı be öyle bir sancım var ki anlatamam ve çok gerginim çok
afiyet olsun canim:)Dünkü menüm
Kahvaltı
Yarım simit domates salatalık
Öğlen tavuk döner ekmeksiz serviste
Çay
Akşam salata ve bir dilim karpuz
İki kupa yeşil çay
3 litreye yakın su
Oyy Ebrusum hayirli yolculuklar, keyifli neseli tatiller canim benim.Günaydın kızlar nasılsınız?
Hazırlıklarım tamam, vatanıma kavuşmak için sayılı saatler kaldı, bende çoğunuzun nefes aldığı topraklarda nefes alacağımmutluluğum tarifsiz önümüzde ki 2,5 hafta fırsat ve wifi buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz Allah'a emanetsiniz, o güzel yüzlerinizi hep gülsün canlarım sizi özleyeceğim
menulerin guzel bir tanem, zaten eksilerde gelmeye baslamis..Yok doktor bugün kapali yarin da resmi tatil burda cuma gününe anca belli olacak. Menümede cumartesi uydum, pazar, pazartesi ve sali uyamadim hasta oldugum dolayi bide okula gitmedim ben ona göre yapmistim ama meyve konusunda felan uydum 1 gün yiyip 1 gün yemiyorum.
Spordada pazar, pazartesi elimi kimildatacak halim yoktu dün yapabildim anacak bugünde devami gelicek Insaallah.
Salatayida ben sevmiyorum kaptanim. Yiyemiyorum bide zaten buara fazla ac degilim. Normalde ben 7/24 mutfak bisey arardim simdi mutfaga girmiyorum bile
Evet verdim normalde bu pazar verecektim ama gecen pazar telefonum bozuk felan dedi bende dayanamadim verdim :) bu pazarda sadece tatliyi yaparim artik.
yarina arti gelmeyecek eminim:)Günaydin.. 65 cok cok az kaldi bu hafta bomba gibi geliyorum tabi yarina birden + cikmazsam
evet canim sen antalyada idin degil mi , bende kismet olursa alanyaya gelecegim.Supermis ailenin yanına geliyorsun heralde.hasret gider bol bol
nasilsin guzelim gorusemiyoruz su aralar.Günaydınnn 4. takımın güzell geleceğin fit kızlarııı
tesekkur ederiz Zeynebim:)Bunları Biliyor Muydunuz ?
Ispanağın Faydaları: Vücudun dayanıklılığını arttırır ve vücuda kuvvet verir. Yorgunluğu giderir. Zihni kuvvetlendirir. Yaşlılığa bağlı öğrenme güçlüklerini giderir. Ispanak, kansızlığa iyi gelmesinin yanında kanser, kalp ve damar hastalıkları ile soğuk algınlığı, ağız, boğaz ve göğüs hastalıklarına karşı da faydalıdır. Yüksek tansiyona, felce ve özellikle yaşlanmaya bağlı görme bozukluklarına iyi gelir. Hamilelere ve doğacak çocuğa güç verir. Sinirleri yatıştırır ve sakinlik verir. Sindirimi kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür. Hemoroite (Basur) iyi gelir. Yara ve yanıkların iyileşmelerini hızlandırır. Kemikleri ve dişleri güçlendirir. Diş çürümelerini önler. Kolesterolü düşürür. Şeker hastalarına yararlıdır.Ispanağı kaynatıp suyunu içmek vücuda kuvvet ve dinçlik verir. Cilt bakımı için de kullanılır. Ispanak kaynamış süte batırılıp yüze ve boyna maske yapılabilir. Bu maske sivilcelere karşı da yararlıdır. Ispanağın bütün bu yararlarının yanında romatizma, gut hastalığı, eklem iltihabı ve böbrek taşı olanlara tavsiye edilmez.
aa super olur bekliyoruz yeni bilgi paylasimlarini:)Kızlar eskiden bunları biliyormuydunuz yazıları paylaşıyordum tabiki epeyyy ara verdim
şimdi fırsat buldukça sizlerle paylaşıyor olcam yine
elbette hepimizin bildiği seyler olabilir ama yanlış bildiği şeylerde olabilir. Hem bunlarıda çürütmüş oluruz
günlük 1 tane sizler ne dersiniz ?
spor yapmadin mi kuzum?selam alıntılarmn bır kısmını yapım yemege gtcem geldgmde devam ederm
sabah
domates
salatalık
4 zeytn
2 dilim ekmek
birazck peynir
öğlen
2kase corba
salata bana göre yemek yoktu böle gecstrdm
ara
2 dılım ekmegn ıcıne domates poeynr zeytn
aksam
körili tavuk salata
ayran
hehe aynen
yok yemedm valla ama cafedeydık bı kahve ıctm degısık bsy azcık sekerlı gbydı
arkads 35 kg hedefledı smdılık 39 kg şey olcak adı neydı o zayflama hastalgnn
karamel candır ya pek bayılırım
selam hg ben nena istanbuldan 18 aylık bır kızım var
yok yemedm tatlı vıcdanınız rahat olsun
bende oleyım onlara cok ıananmıorm obez oldgmu dusunmuorm
ahahah
aatyyy aman dıkkat gecmıs olsn
cok guzel tebrıkler
a
aynen yaaa valla işim gücüm kalıo alıntı okıcam dıe
yemedm yemedm yemedm
menün güzel jalepenocu sni
spor guzel afern
ayı kim
menüde sporda guzel tavuk suyu cornasına bnd ebayılrm
canim lesliden agir jilian elbette cok normal hissettiklerin:)Yawrukush ahhh kaptanim jillian yaptim anaammm oda ne ole. Maf oldum lesliede neymis bacak kaslarimi hussetmiorum titriyo zangir zangir . hayr 1cisi boleyse digerleri nasil olur bilmem. Dumbel yerine 1er litre su kullandim :) bakalim . kac gun yapim ? Ve ne kadar surede fark olur :) bide arti gorurmuyum yoksa vucuda gore degisiormu
hayranim canim sporlarina:)@Mavibocuk
60dk bant rampali
60gogus
100mekik
100DK
100 ipsiz atlama cezam jj yapamiyorum bunu yaptim
200 dumbell
100 bacak makas
40 yatarak bisiklet
20 squat
Yawrukush
canim hem buradan yazayim hemde watsaptan yazayim sana..Kizlar dunku menumu verip kacacagim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol peynir
Zeytin
Ceviz
Ogle
Buyuk sade kahve
Aksam et haslamasi
Spor yok
Su sayamadim.
Yawrukush kaptanim ben bu haftadan iti baren izin isteyecegim cunku okulda ders aralarinda toplanti ve kurs hazirligi evde de bunlari worde aktaarma telasim var derslere de giriyorum bi yandan ev aldi basini gidiyo imdaaaat:)) pazar gunu amsterdam bir hafta yokum. Obur pazar gelecegim. Napalim kaptanim ben menu vermeye bile giremedim dun yarin evdeyim gecmisi yarin toparlayim diyorum defnenin dr kontrolu de var yarin. Cuma hic giremicem buyuk ihtimalle sabah kilo bildirimini yaparim ondan sonraki hafta menu vermesem nasil olur. Kalacagim yerde wireless varsa girebilirim yoksa mobil veri kullanamicam orda. Bana bi akil versen hatta whatsapp tan yazsaniz bana cuma sonrasi icin karar bildirseniz. Optum sizi.
kahvalti ediyoruz gel guzelim:)napıosnuz beybılerrr bnde cayımı aldmgeldım yanınıza
afiyet olsun, eksiler glemis ne guzel ne guzel:)Selamlarrrr
spordan geldimm kahve ve sodamı içiyorumm, yeşilçayımı da demledim dinleneyim leslie ye geçeceğim.
bugün gram gram da olsa eksi gördüm çok şükür Allah a. Artı çıkmaktan korkuyordum az bile vermiş olsam benim için baklavalardan sonra büyük adım.
maydanoz suyumuza başlayalım yarın da artıralım kızlar..
op canimmm:)kaptanım gel öpüjemmm
cok tatliymis kuzucuk, sokaktan mi buldun canim??Eki Görüntüle 1826147
Yeni evladimla tanistirayim sizi. Kendisinin ismi kekik. Beni annesi saniyor yakami emwrek uyuyor :)) yqnindan kalkarsam uyaniyor uykusu gelince beni uyut pesimde miyavlayip geziyorr. Ahh lohusalik gunlerime dondum
neyin var senin kuzum, dunde canin sIkkindi, her sey yolnuda mi?çokk cınım sıkılıyorrrrrr
eyvah eyvah yoksaaaaa nirinirinirinirim:))Oyyyy kekik kokusu geldi burnumahamilemiyim refikmiyim belli değil Can'ım da limon çekiyor zati..
buradayim sekerimm :)Kaptanimiz nerdeee goren varmi
Sagol Fatimem insallah toparlarim yolculuga kadar..Günaydın canım...
Çok geçmiş olsun, ilacı aksatma artık çok fazla sürmesin hemen geçsin...
sagol canim benim, gel bekliyorum:)Allah sifa versin...
Kimse kahvaltiya cagirdigini gormemis galiba ben gelirim ))))
Kaptanım eksilerde sıkıntı yok ama :))Sagol Fatimem insallah toparlarim yolculuga kadar..
sagol canim benim, gel bekliyorum:)
ohhh senin agzin maras dondurmasi yesin guzel gozlum:))Kaptanım eksilerde sıkıntı yok ama :))
halapeno biber tursusu tum takimi ele gecirecek :))Sabah
Omlet peynir domates
Ara
1hurma
Ogle
1kase bugdayli ayranli corba yagsiz
4catal mantar sote
Aksam
2tavuk but yagsiz izgara
1kepce tarhana corbasi
6parca jalepone biber tursusu
4yk yogurt
Yesil salata
Spor yazmistim
Su 2lt gecti icmeye devam
Yesilcay 3fincan
Ilavetennnn maydanoz suyumuzu yarin oglene kadar icmis olalim...BIR DUYURU...
Guzeller bu cuma gunu, cuma yarismasinin sonuc listelerini ve dereceye giren takimlari, dereceye giren uyeleri ben hazirlayacagim.
Gecen haftadan beri hep icimden keske bizim takimimiz ilk 3e girsede, o listeleri hazirlarken gogsum kabarsa diye geciriyorum.
Keske o listelere kendi takimimin adini yazsam diyorum.
Oyuzden sizden ricam bugun ve yarin hafif beslenelim, yarin bol sivi ve lifli gidalar tuketelim, wc sorunumuz olmasin.
Hepinize guvenim sonsuz, uzerinizde ekstra yuk hissetmenizi asla istemem, zira elinizden geleni yaptiginizi bildigim icin bugune kadar yazmadim bu mevzuyu.
Ama gecen hafta 5.lik alan takimimiz bu hafta ilk 3e girer guzeller.
Ha gayret, operim yanaklarinizdan:))
Aci tursuyu corbama koyup kasikliyorummmhalapeno biber tursusu tum takimi ele gecirecek :))
evet canim :))Ilavetennnn maydanoz suyumuzu yarin oglene kadar icmis olalim
2kupa yesilcay ve yarin aksami hafif gecirelimmmmmmm
Aksam yemegini gecistirmek acaip farkediyo
Oksuruk iyilesme habercisidir kaptanimmmmSelamlar kuzular nasilsiniz?
bende aci duskunuyum, gecen hafta doktoruma sordum cok aci yiyorum hem tursusunu, hem baharatini dedim.Aci tursuyu corbama koyup kasikliyorummm
Ustunede aci pulbiberrrr
Anca aci ihtiyacimi kesiyor kaptanimmmm
canimin ici tek belirtim oksuruk zaten, 4 hafta once basladi, aksamlari artiyordu.Oksuruk iyilesme habercisidir kaptanimmmm
Demekki atiyorsunnnn hastaligi:)
Sagolasin Demetim, nasilsin canim, korsan nasil, isler gucler nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?