Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet bugünün berbat menüsü ile pylasima baslayalim.
Saat 5 kadar okuldaydim aslinda erken cikcaktim ama son dakika ders uzadi bende mecburen saat 5e kadar ac kalamadim ve
müsli
kayisili yogurt ve sekersiz latte yiyip ictim
Aksamda sucuklu peynirli omlet
Kaptanim en agir cezayi istiyorum. Sen cok hakliymisin hersey o müsli ve meyve yüzündeymis bir haftada nasil fark oluyor. Ama okulda oluncada elimde baska imkan kalmiyor neyseki bu haftayi atlattim haftayada Allah kerim bisey bulurum Yawrukush
Spor aksama süpriz... Ama 1. lige göz diktim tabi kimse cosup 1000-2000 tane yapmadiysa

Bana aynısı olmuştu özgem neredeyse 1 ay sürdü.şükür şimdi iyi. Bahar alerjisi olabilir kuzum.dikkat et kendine

Napiyosun kiz gizli gizliıii
Banada de heleeee basari hikayesini merak ettim kuzu yollarmisin

Kaptanim ben 2.odulde cezayi yedim valla:)
Kendimi garantiye aliyorummmm bu haftaaaa

canim agir bir ceza geliyor..
Evden ekmek arasi tost hazirlasan oglen icin, ya da salatalik havuc, birkac tane ceviz, findik, badem vs alsan.
Okul icin evden yemek hazirla canim.

Bana aynısı olmuştu özgem neredeyse 1 ay sürdü.şükür şimdi iyi. Bahar alerjisi olabilir kuzum.dikkat et kendine
Sagol Saadetim benimde 1 aydir kuru oksuruk devam ediyor, ama birkac gundur artti iyice.
Ilaca mecbur kaldim, insallah gecer kuzum..

Napiyosun kiz gizli gizliıii
Banada de heleeee basari hikayesini merak ettim kuzu yollarmisin

Kaptanim ben 2.odulde cezayi yedim valla:)
Kendimi garantiye aliyorummmm bu haftaaaa
heee ceza kismini diyorsun, bende 2 kez odul ogunu yiyelim diyorsun sandim.
Ama kuzum 2.odule ceza yazmazsak yediklerimizi hic telafi edemicez ki...

Benimde ilaçla geçti gülüm.yolculuk için heyecanlı mısın

Yoluuz acik olsun ablacim. Hayirlisiyla gidip gelin bol bol gezip tadini cikartin. Ay su türkiye konusu acildikca icin kipir kipir oluyor bi gelseydi su 7. ay

Cok güzel ve faydali bir paylasim olur ablacim yanliz kücük bir düzeltme yapmak isterim ispanak demir vitaminin fazla icermiyor yani iceriyor ama diger bütün yyesil yaprak türleri gibi. Arastiran kisinin sayiyi yanlis yazmasi sonucu böyle bir hata olmus malesef tabiki duyulduktan sonrada düzeltilmeyr calisilmis ama fayda etmemis herkesin aklinda böyle kalmis

YemE 2 1 gün daha dayan cuma ödül öğününde yersin 1 dilim
Eki Görüntüle 1826147
Yeni evladimla tanistirayim sizi. Kendisinin ismi kekik. Beni annesi saniyor yakami emwrek uyuyor :)) yqnindan kalkarsam uyaniyor uykusu gelince beni uyut pesimde miyavlayip geziyorr. Ahh lohusalik gunlerime dondum
Ayy şunun masum bakışlarına bak ya.
Gecmiş olsun kaptanım dikkat et kendine. Alerjin felan mı var yada üşüttün mü?

Bugün olmasa iyidide bugün bozdum yine evet sevindi kabı görünce ona daha çok sevindi yani zevkini tuturmuşum beğenmez diye çok korkuyordum çok şükür beğendi :) Önemli biley çıkmaz zaten ama yinede yazarım :)
Benden güzel bir eksi gelecek Allahın izni ile diğer arkadaşlrada güvenim tam bu hafta senin gögsünü kabartacağız Allahın izni ile
ödül zaten 2 de bence daha hafif sporlar olabilir
Bugün ki egzersizden kaç 100 tane yapsam acıba
1 tane yeter bence

Okulun olduğunu bilsem zaten evden götürürdüm ama okula gidince öğrendim sonradan çıktı ders.

Canim bz ozelde sgk oldugu icin 20 tl verioz sanirim 100 tl vardir canm

Canim menulerin cok az yiyosun

Benimde ilaçla geçti gülüm.yolculuk için heyecanlı mısın
insallah gulum bende yolculuga kadar toparlarim.
cok heyecanliyim Saadetim, annemi yeni gordum ama memleketin tadi baska..
babami, ananemi, akrabalarimi gorecegim insallah, oglan anane, babanneye doyacak, esim burada kafa dinleyecek, herkes mutlu :)

cok sevindim fistigim zaten annene bir sarilip opsen bile mutlu olurdu emin ol.
pastayada bayilacak bence:)
gelsin bu hafta derece cok heyecanliyim:))

Okulun olduğunu bilsem zaten evden götürürdüm ama okula gidince öğrendim sonradan çıktı ders.
tamam kuzum o zaman senlik bir durum yok, yarin cok dikkat edersin kuzum, zaten eksidesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…