Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagolasin Demetim, nasilsin canim, korsan nasil, isler gucler nasil?
Hasret kaldik sana kuzum...
Insallah derece gelir bu hafta:))

Hamdolsun iyiyiz bir tanem. Oglan annemle gul gibi gecinip gidiyor. Ben de okul ve projelerle yogunum, gun nasil geciyor bilmiyorum:)

M M_atruska hos geldin kuzum. Yegenim nasil?:) Cinsiyeti belli oldu mu? Erkek gecmisti icimden:)

asya_01 sen nasil oldun bahar gozlum?:)

anane gul gibi bakar zaten Demetim, sende annene doyarsin.
Kolayliklar versin Allah islerinde canim, opuyorum cok:)

ucuzmus o zaman ,peki ultrason falan olsa ne kadar olur acaba bilgin var mi canim?

Sigortaniz Turkiye de gecerli ise, muayene ucreti disinda hicbir odemeniz olmuyor canim. Gecerli degilse de dolar 3 tl zaten. Oraya gore cok dusuk maliyetle her kontrolu yaptirabilirsin.

Canim menulerin cok az yiyosun
Midem git gide küçülmüş yemek hiç aklıma gelmiyor nerdeyse ama tabi tatlılardan aklımdan çıkmıyor
Pastayıda becerbilirsem tabi İnşaallah bende çok heycanladım. Yarın evdeyim çok dikkat edecem. Yeşil çayın yoğurtun dibine vuracam resmen :).
Sizede iyi eğlenceler :)

Sigortaniz Turkiye de gecerli ise, muayene ucreti disinda hicbir odemeniz olmuyor canim. Gecerli degilse de dolar 3 tl zaten. Oraya gore cok dusuk maliyetle her kontrolu yaptirabilirsin.
yok canim kabul etmiyorlar sigortamizi, ama dolar 3tl evet.
gecen haftaki dr. randevum 500$ tutmustu burada, dogru soyluyorsun Demetim:)

Rabbim bozmasın o mutluluğu gülüm.sende dinlenirsin biraz akın paşa seni baya yoruyor.bol bol tadını çıkarın kuzum ♥

hastanenin sitesine bir gireyim bakalim yaziyordur belki:)
bizim buradaki sigortayi kabul etmiyorlar Tr'de malesef:)
Ablacım bizde türkiyede yaptığın tedavinin veya muanenin faturasını burdaki sigortaya verdiğinde beli bir kısmı geri veriyor sadece ama sizin sistem baya bir farklıydı yanlış hatırlamıyor isem

inşallah cumaya o eksiler artar kaptanım...
bir kedimiz vardı büyüktü, veren kişiler ayrılıyordu onuda bırakıcaklardı bende sokakta yaşayamaz ev kedisi diye düşünürken onlar yeniden barıştı şükür kedicik yuvasına döndü. bu yavru da annesine bi arkadaş işyerinde bakıyordu doğum yaptı kedisi yavrularını sahiplendirdik bunuda ben sahiplendim.

Hoşbulduk gülüm hala yogunluk var sanırım bitmedimi. Allaha emanet abliş bir türlü göstermedi cinsiyeti.ama içimden kız geçiyor.Rabbim hayırlısını versin insallah

aaa çok geçmiş olsun canım benim, sırtına göğsüne bal sürsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…