Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşbulduk gülüm hala yogunluk var sanırım bitmedimi. Allaha emanet abliş bir türlü göstermedi cinsiyeti.ama içimden kız geçiyor.Rabbim hayırlısını versin insallah

Nazli cikti desene:) Allah gonlune gore versin canimin ici:)

Biter mi gulum, gun be gun artarak gidiyor. Isim arastirma zaten, mesaisi duragi yok. Hamdolsun:)

Kaptanimiz Ozge canim artik. O gorevim sona erdi. Ama firsat buldukca takip ediyorum sizi, iyi&kotu gununuzde yaninizdayim hep insallah:)

Jillian a baslamissin. Cok sevindim
Ahhh tatlim napim totos zor kalkiyor ama mecburum . karnim sarkiyor . eee mantik olarakta kilo verdikce iyice salacak kendini canm o yuzden kararliyim bu aksam olculerimi alicam haftada olcucem kuculme olursa insallah her hafta hirslandircak beni

Ahhh tatlim napim totos zor kalkiyor ama mecburum . karnim sarkiyor . eee mantik olarakta kilo verdikce iyice salacak kendini canm o yuzden kararliyim bu aksam olculerimi alicam haftada olcucem kuculme olursa insallah her hafta hirslandircak beni

Fayda gormeyecegin hicbir egzersiz yok canisi. Duzenli yap yeterki. Hedef kilona gelmeden gobek sikayetin ortadan kalkacak, sarkma gibi de bir sorunun olmayacak. Seni hirslandiracak bir program bulup basladin, sonuclari da yuzunu guldurecek eminim.

Nazli cikti desene:) Allah gonlune gore versin canimin ici:)

Biter mi gulum, gun be gun artarak gidiyor. Isim arastirma zaten, mesaisi duragi yok. Hamdolsun:)
Evet canim nazlı kuzu amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah ♥
İşini böyle sevmen çok güzel abla Rabbim böyle devam ettirsin

Sen yazdigindan beri arastiriyorum
Kac gun oldu senin cnm
Bitanem ben bugun karar verip basladim sanki lesliede vakit kaybediorum gibi geldi bayadir yapiorum ole aman aman sonuc almadim.. ben jilliana baslama karari aldim ondan sonra . bugun yaptim yerleri yaladim sonunda . bacak kaslarimi hissetmedim hatta bi sure yuruyemedim biraz yattim uyudum bu aksam olculerimide alicam sende basla senayda baslicak sanirim :)

Selam kızlar Nasıl gidiyor :) kızımı uyutmaya çaışıyırum birazdan yazarım menümü..

Refikken oluyo mu öyle şeyler bana imkansız gibi gelmişti

Aci tursuyu corbama koyup kasikliyorummm
Ustunede aci pulbiberrrr
Anca aci ihtiyacimi kesiyor kaptanimmmm

Anam sana urfalıyam ezelden şarkısını armağan ediyorum..

İlk gün için güzel menü canım.. Kahvaltıyı biraz güçlendirmeni öneririm. O lahmacunu kim yaptı bakim merdanesini bizde unutmuş

Bir saat yürüyüş tempolu...Spor adına bütünlük bu kadarcik. Ilk günden abartirsam bi hafta yatarım diye bugün çok yuklenmedim.

Güzel gidiyorsun canım burayı takip etmeye çalış daha iyi olacak..

hastanenin sitesine bir gireyim bakalim yaziyordur belki:)
bizim buradaki sigortayi kabul etmiyorlar Tr'de malesef:)

Seyahat sigortası yaptırsanız canım? Gerçi Türkiye'nin en pahalı hastanesi bile 500$ etmeyecektir endişeye mahal yok. En fazla 300tl o da 100$ mı ediyor..

Fayda gormeyecegin hicbir egzersiz yok canisi. Duzenli yap yeterki. Hedef kilona gelmeden gobek sikayetin ortadan kalkacak, sarkma gibi de bir sorunun olmayacak. Seni hirslandiracak bir program bulup basladin, sonuclari da yuzunu guldurecek eminim.
İnsallah canm bende oyle umuyorum ama zormus yani benm gibi yan gelip yatan usengec birine aslinda cok fazla :) yaptim olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…