Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu yazinin ustune aglarim
Jillian bide aksam aksam gelen refik ikisi bir arada bol artilar getirecekler galiba su an kendimi 60 kilo gibi hiss ediyom.

Kizlar benim karnim bole iste oyuzden karar verdim jillian yapmaya
Çok zor ya bu
Bende mi başlasam cuma dan itibaren acaba
sabah beri Leslie arıyom yazıda Allah seni ne etmesin

Ben Leslie den çok memnunum sonuçta o yürüyüş step jillian la bir arada yapılabilir bence
kimse farketmemiş yokluğumu
bende tam seni soracaktım

Benim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok
Ayyy ne gurur verici :) senin gibi anasi var tabiki derece alacak :)

İnanki jilkianla leslie arasinda cok fark var jillian acimasiz ve cok kisa sureli benim gibi dar vakitli ve cabuk etki gosteren bi spor istiosan bunu yapmalisin ve sen sanirim yanlardan sorunum var diodun bu muhtesem . sende basla canm cumayi bekleme yarin basla hepimiz ayni anda baslamis oluruz beraber daha zevkli hale gelir hemde etkileri birbirimizle paylasiriz : ) ayyy cok heycanlandim : ) hihihih

Kahvalti 3 sahanda yumurta 2 dilim cavdar ekmek
Oglen haslanmis tavuk budu 2 adet yogurt 1 kase
Aksam kirmizi mercimek corbasiii
Ilaveten
3 litre su
3 bardak yesil cay
4 kuru kayisi
10.000 adim
550 gunun egzersizi
Jillian level 1 / 4
Bugunun hareketinden hic haberim yok ya fazla yapmissin masslllh :)

Yarın hafif egzersiz yapmamız gerekiyor ya o yüzden dedim ben

Yarın hafif egzersiz yapmamız gerekiyor ya o yüzden dedim ben
Yaaa dogru ya unuttum ben ama jillian yapan mutlaka arti gorecekmis canm zaten . 2 gune arti cikarmi bilmem tabi . okdar etkilimidir ki kiz . yok artik . ben ara vermek istemiorum yawww

Yaaa dogru ya unuttum ben ama jillian yapan mutlaka arti gorecekmis canm zaten . 2 gune arti cikarmi bilmem tabi . okdar etkilimidir ki kiz . yok artik . ben ara vermek istemiorum yawww
Coşma dur cuma başlıyoruz artı görüp geri eksiliyor değil mi aman ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…