- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
Bu yazinin ustune aglarim...BIR DUYURU...
Guzeller bu cuma gunu, cuma yarismasinin sonuc listelerini ve dereceye giren takimlari, dereceye giren uyeleri ben hazirlayacagim.
Gecen haftadan beri hep icimden keske bizim takimimiz ilk 3e girsede, o listeleri hazirlarken gogsum kabarsa diye geciriyorum.
Keske o listelere kendi takimimin adini yazsam diyorum.
Oyuzden sizden ricam bugun ve yarin hafif beslenelim, yarin bol sivi ve lifli gidalar tuketelim, wc sorunumuz olmasin.
Hepinize guvenim sonsuz, uzerinizde ekstra yuk hissetmenizi asla istemem, zira elinizden geleni yaptiginizi bildigim icin bugune kadar yazmadim bu mevzuyu.
Ama gecen hafta 5.lik alan takimimiz bu hafta ilk 3e girer guzeller.
Ha gayret, operim yanaklarinizdan:))
Çok zor ya bu
Kizlar benim karnim bole iste oyuzden karar verdim jillian yapmaya
sabah beri Leslie arıyom yazıda Allah seni ne etmesinhttp://sihirli-supurge.blogspot.com.tr/2015/01/jillian-michaels-ile-zayflama-hikayem.html?m=1
@abesle_istigal al tatlim oku ve leslie yapan herkes okusun :)
Ben Leslie den çok memnunum sonuçta o yürüyüş step jillian la bir arada yapılabilir benceBitanem ben bugun karar verip basladim sanki lesliede vakit kaybediorum gibi geldi bayadir yapiorum ole aman aman sonuc almadim.. ben jilliana baslama karari aldim ondan sonra . bugun yaptim yerleri yaladim sonunda . bacak kaslarimi hissetmedim hatta bi sure yuruyemedim biraz yattim uyudumbu aksam olculerimide alicam sende basla senayda baslicak sanirim :)
bende tam seni soracaktımkimse farketmemiş yokluğumu
Kavun karpuzlar baslamis vallahi smdiden :)Menüm
Sabah
yulaf süt tarçın cranberry
Omlet
Öğlen
Fasülye
B pilavı
Yoğurt
Ara
Kahve
2 kare bitter
1 dlm kavun
Akşam
2 tbk yeşil mercimek çorbası
1 yeşil
2. İçilecek
Spor body project int
Ayyy ne gurur verici :) senin gibi anasi var tabiki derece alacak :)Benim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok
İnanki jilkianla leslie arasinda cok fark var jillian acimasiz ve cok kisa sureli benim gibi dar vakitli ve cabuk etki gosteren bi spor istiosan bunu yapmalisin ve sen sanirim yanlardan sorunum var diodun bu muhtesem . sende basla canm cumayi bekleme yarin basla hepimiz ayni anda baslamis oluruz beraber daha zevkli hale gelir hemde etkileri birbirimizle paylasiriz : ) ayyy cok heycanlandim : ) hihihihÇok zor ya bu
Bende mi başlasam cuma dan itibaren acaba
sabah beri Leslie arıyom yazıda Allah seni ne etmesin
Ben Leslie den çok memnunum sonuçta o yürüyüş step jillian la bir arada yapılabilir bence
bende tam seni soracaktım
Bugunun hareketinden hic haberim yok ya fazla yapmissin masslllh :)Kahvalti 3 sahanda yumurta 2 dilim cavdar ekmek
Oglen haslanmis tavuk budu 2 adet yogurt 1 kase
Aksam kirmizi mercimek corbasiii
Ilaveten
3 litre su
3 bardak yesil cay
4 kuru kayisi
10.000 adim
550 gunun egzersizi
Jillian level 1 / 4
Yarın hafif egzersiz yapmamız gerekiyor ya o yüzden dedim benİnanki jilkianla leslie arasinda cok fark var jillian acimasiz ve cok kisa sureli benim gibi dar vakitli ve cabuk etki gosteren bi spor istiosan bunu yapmalisin ve sen sanirim yanlardan sorunum var diodun bu muhtesem . sende basla canm cumayi bekleme yarin basla hepimiz ayni anda baslamis oluruz beraber daha zevkli hale gelir hemde etkileri birbirimizle paylasiriz : ) ayyy cok heycanlandim : ) hihihih
Yaaa dogru ya unuttum ben ama jillian yapan mutlaka arti gorecekmis canm zaten . 2 gune arti cikarmi bilmem tabi . okdar etkilimidir ki kiz . yok artik . ben ara vermek istemiorum yawwwYarın hafif egzersiz yapmamız gerekiyor ya o yüzden dedim ben
Cuma başlayalım
Jilliandan once ve sonra :)
Tebrikler...Benim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok
Coşma dur cuma başlıyoruz artı görüp geri eksiliyor değil mi aman haYaaa dogru ya unuttum ben ama jillian yapan mutlaka arti gorecekmis canm zaten . 2 gune arti cikarmi bilmem tabi . okdar etkilimidir ki kiz . yok artik . ben ara vermek istemiorum yawww
sa ol canim ))Bugunun hareketinden hic haberim yok ya fazla yapmissin masslllh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?