Evet ilk hafta arti geliyor ama sonrasi cok sıkı ve eksili rakamlari goruomusuz ve bunu duzenli saglikli beslenmeyle destekledigimizde daha cok kg veriliomus . arastrmalarima gore bole :)Coşma dur cuma başlıyoruz artı görüp geri eksiliyor değil mi aman ha
Tamam kiz cuma baslayalim :)Coşma dur cuma başlıyoruz artı görüp geri eksiliyor değil mi aman ha
Bu yazinin ustune aglarim
Jillian bide aksam aksam gelen refik ikisi bir arada bol artilar getirecekler galiba su an kendimi 60 kilo gibi hiss ediyom.
Bunun üstüne de bi 30 days abs parlatsan sende göbiş namına bişi kalmaz.. :)
Jilliandan once ve sonra :)
kiz ben 53 kiloyum 60 kilo gibi hiss etmem benim icin iyi bir sey diillKeşke ben de öyle hissetsem ya da öyle olsam
Ben katildim siz gec kaldiniz ))))Toplanin ahali er meydanina cuma jilliana baslioruzkatilmak isteyen varmiiiiiii :)
Xanm ben bugun jillianda en son halimi hatrliomda yerleri opuyordum . kalbim beynimde atiyorduKeşke ben de öyle hissetsem ya da öyle olsam
Canm sen basladin ahir geldi dedin sonradan bidaha baslamisin ben sonradan gordumBen katildim siz gec kaldiniz ))))
kiz ben 53 kiloyum 60 kilo gibi hiss etmem benim icin iyi bir sey diill
ben de gelcem ama 2 ay sonra.. Kaptanım body projecti bitir didiToplanin ahali er meydanina cuma jilliana baslioruzkatilmak isteyen varmiiiiiii :)
evet hayir araya refik girdi refige gore ara vermisdim ama bu sefeer vermiciiiiimmmCanm sen basladin ahir geldi dedin sonradan bidaha baslamisin ben sonradan gordum
Yok canm cagresi zaten arti gorucektin jilliandan refiktw geldi ooooo normal ama insallah bari sabit cikarsin canm takim icinBenim derdime bir care yokmu yaaa ???? ((((
Yok xanm ara verme hic devamevet hayir araya refik girdi refige gore ara vermisdim ama bu sefeer vermiciiiiimmm
Xanm ben bugun jillianda en son halimi hatrliomda yerleri opuyordum . kalbim beynimde atiyordu
Amin dua et kiz hic olmazsa sabit gelsin yaaaYok canm cagresi zaten arti gorucektin jilliandan refiktw geldi ooooo normal ama insallah bari sabit cikarsin canm takim icin
Bitir bakalim biz burdayiz :) sen ne zamn basladinkiBiliyorum şekerim ben kendime yordun sadece :) üzülme canım Refik bu yağ değilki geldiği gibi gider..
ben de gelcem ama 2 ay sonra.. Kaptanım body projecti bitir didi
sen aksamlari yogurt pul biberi neden yiyordun???Yok xanm ara verme hic devam
Heee dedim bende can im yani can bu bedende nasil dayansinHemen üstüne dimedim canım.. 1 ay sonra bu program bitince diyorum..
Pul biber yiyince ben sabahlari wcye cikiorum agrili bi sekilde canm ama bi kac gundur yemiorum ya belli oluor hemensen aksamlari yogurt pul biberi neden yiyordun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?