Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederimm sende olmasan

Canım sen hastamı oldun dikkat et zencefil çayı falan iç.
Inşallah canım az kaldı ama son kilolar zor gidiyor.
Bi aksilik olmazsa eksideyim ben.
Çok bilgim yok ama fazla değildir en fazla 250-300 tl ödersin hatta pek ünlü olmayan bi hastaneye gidersen dahada az olur burda hastaneye göre değişiyor.

Kizlar benim karnim bole iste oyuzden karar verdim jillian yapmaya

Bugün yapmakla hata yapmışsın canım tam cuma öncesi artı çıkıcan cuma başlasaydın tartıdan sonra.
Cuma başlayalım bende başlıycam
Benim derdime bir care yokmu yaaa ???? ((((
Var canım sporunu aksatma yap yine yarın sabahtan maydanoz haşla limon sık iç diğer içme suyunada limon sık kabuğuyla at öyle iç bütün gün birde sabahtan form çayı içersen akşamıda hafif geçirirsen eksi bile görebilirsin.

InsaAllah yapicam tesekkur ederimm )) form cayi derken???

Senay baslarsa bende baslarim huheahuh

Benim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok
Tebrik ederimmmmm cokkkk sevindimmmm
Daha nice gurur verici basarilari olsunnnn
Benim kizlarrimada insaallah:)

Evet ilk hafta arti geliyor ama sonrasi cok sıkı ve eksili rakamlari goruomusuz ve bunu duzenli saglikli beslenmeyle destekledigimizde daha cok kg veriliomus . arastrmalarima gore bole :)

Beybi o kadar arastiirdim zayifladim diyeni gormedimmmm
Essahhhmi diyosun

Toplanin ahali er meydanina cuma jilliana baslioruz katilmak isteyen varmiiiiiii :)

Cumartesi aksamida sinavim var hem ogle hem aksam
Pazar bende badlicam uleynnnn

Xanm ben bugun jillianda en son halimi hatrliomda yerleri opuyordum . kalbim beynimde atiyordu

zormu o kadar yaaa
Amin dua et kiz hic olmazsa sabit gelsin yaaa
Simdiden takim arkadaslarimdan ozur diliyorum cuma gunun arti gelirsem eger ...Aff edin (((
Canim dayan maydonoz sapina yarinnnnn

1 g
Bir gunden arti gorurmuyum yaa

B
Fayda gormeyecegin hicbir egzersiz yok canisi. Duzenli yap yeterki. Hedef kilona gelmeden gobek sikayetin ortadan kalkacak, sarkma gibi de bir sorunun olmayacak. Seni hirslandiracak bir program bulup basladin, sonuclari da yuzunu guldurecek eminim.

Gobek sorunu kalmayacak kismiiii beniiii nasilda hirslandirdiii
Bacagim popom goguslerim ciddi inceldiii
Gobek duruyorrr delirecegimmm

Form çayı marketlerde oluyo sizde varmıki acaba Lipton doğadan markalarda sallama çay rezene sinameki falan oluyo içinde barsakları çalıştırması için.
Sinemaki form cayinda olan en tehlikeli sey ben annemden bilioruz smdi sinemakiye bagimli olarak yasamini surdurmekte

Form çayı marketlerde oluyo sizde varmıki acaba Lipton doğadan markalarda sallama çay rezene sinameki falan oluyo içinde barsakları çalıştırması için.
canim wc ile ilgili bir sorunum yok zaten refik sag olsun gelirken eli bos gelmemeis agri halsizlik tembellik bide bolca tatli krizi getirmis yanindda metobolizmami hizlandirmisss :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…