- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
tamam ama benim wc sorunum yok baska ne yapabilirim diye sormusdum tesekkur ederim cannimPul biber yiyince ben sabahlari wcye cikiorum agrili bi sekilde canm ama bi kac gundur yemiorum ya belli oluor hemen
teşekkür ederimm sende olmasanÇok zor ya bu
Bende mi başlasam cuma dan itibaren acaba
sabah beri Leslie arıyom yazıda Allah seni ne etmesin
Ben Leslie den çok memnunum sonuçta o yürüyüş step jillian la bir arada yapılabilir bence
bende tam seni soracaktım
Senin elinde olan bisi yok vucudun tepkimeye giriyor canm bosa cabalama . haftaya super eksi goruesuntamam ama benim wc sorunum yok baska ne yapabilirim diye sormusdum tesekkur ederim cannim
Jillian 1 mile diilSabah
3 dilim tbe peynir salatalik menemen yarim tavacay 1 bardak
Oglen yesil elma
Aksam mefcimek corba 1 kase
5 6 catal mantarli makarna
2 litre su
Jillian 1 mile
7bin adim
Canım sen hastamı oldun dikkat et zencefil çayı falan iç.Selamlar kuzular nasilsiniz?
Ben dun gece itibariyle baogaz agrisi ve oksurukle kivraniyorum.
Gece abartisiz saatlerce oksurmusumdur, artik karnim agriyor oksurdukce
Hemen ilaca basladim dun..
Insallah Turkiye'ye gelene kadar toparlarim.
Bugun oglani doktora goturecegim, asi olacak, tifo asisi.
Turkiye'ye geldigimiz icin olmasi gerekiyormus.
Gelin kahvalti edelim:)
Inşallah canım az kaldı ama son kilolar zor gidiyor.co ksevindim Gonca ablam, mezuniyetine az kaldi:)
watsapta da gordum kiyafetlerin artik cok yakisiyor:)
canim sen adam akilli bir check up yaptir..
Doktora git bir her turlu tahlilini vs yaptir..
afiyet olsun canim:)
Oyy Ebrusum hayirli yolculuklar, keyifli neseli tatiller canim benim.
Kendinede, yegenimizede iyi bak.
Cok ozleyecegiz seni.
Allaha emanet olun...
menulerin guzel bir tanem, zaten eksilerde gelmeye baslamis..
Bu sekilde devam edersin her hafta guzel kilolar vereceksin eminim.
annende cok sevinmistir eminim, dusunceli fistik seni.
doktor sonucunu da yaz cuma gunu canim:)
yarina arti gelmeyecek eminim:)
evet canim sen antalyada idin degil mi , bende kismet olursa alanyaya gelecegim.
Allah razi olsun gulum..
Bugun nasilsin bulantin var mi??
nasilsin guzelim gorusemiyoruz su aralar.
Yeni isine alistin mi??
tesekkur ederiz Zeynebim:)
aa super olur bekliyoruz yeni bilgi paylasimlarini:)
spor yapmadin mi kuzum?
canim lesliden agir jilian elbette cok normal hissettiklerin:)
1ltlik sularda iyi olmus:)
canim 1. level 10 gun, 2.level 10 gun, 3. levelda 10 gun yapiliyor:)
Bu cuma arti gorebilirsin ama haftaya cumaya gider insallah o arti :)
hayranim canim sporlarina:)
canim hem buradan yazayim hemde watsaptan yazayim sana..
SImdiden hayirli yolculuklar, senden 1 gun sonra kismetse biz yolcuyuz:)
Firsat buldukca gez amsterdami, bol bol resim atarsin sonra bize:)
menuler sorun degil 1 hafta yazmasanda olur, kendini sIkIntiya sokma.
Ama cuma bildirimlerini ya buradan ya da watsaptan mutlaka yap Busem..
Ozleyecegiz seni cok, dikkat et kendine canim:)
kahvalti ediyoruz gel guzelim:)
afiyet olsun, eksiler glemis ne guzel ne guzel:)
op canimmm:)
cok tatliymis kuzucuk, sokaktan mi buldun canim??
1 tanede kendi kedin vardi degil mi?
neyin var senin kuzum, dunde canin sIkkindi, her sey yolnuda mi?
eyvah eyvah yoksaaaaa nirinirinirinirim:))
buradayim sekerimm :)
Bi aksilik olmazsa eksideyim ben....BIR DUYURU...
Guzeller bu cuma gunu, cuma yarismasinin sonuc listelerini ve dereceye giren takimlari, dereceye giren uyeleri ben hazirlayacagim.
Gecen haftadan beri hep icimden keske bizim takimimiz ilk 3e girsede, o listeleri hazirlarken gogsum kabarsa diye geciriyorum.
Keske o listelere kendi takimimin adini yazsam diyorum.
Oyuzden sizden ricam bugun ve yarin hafif beslenelim, yarin bol sivi ve lifli gidalar tuketelim, wc sorunumuz olmasin.
Hepinize guvenim sonsuz, uzerinizde ekstra yuk hissetmenizi asla istemem, zira elinizden geleni yaptiginizi bildigim icin bugune kadar yazmadim bu mevzuyu.
Ama gecen hafta 5.lik alan takimimiz bu hafta ilk 3e girer guzeller.
Ha gayret, operim yanaklarinizdan:))
Çok bilgim yok ama fazla değildir en fazla 250-300 tl ödersin hatta pek ünlü olmayan bi hastaneye gidersen dahada az olur burda hastaneye göre değişiyor.Nasilsiniz kizlar takim bugun cok sessiz:)
Ben oglani oyun parkina getirdim yarim saat daha oynayip, doktora gidecegiz.
Doktordan donunce gelecehim hemen.
Bu aradagogo2405 gonca ablacim, doktorum bu ayin sonunda Turkiyede mutlaka aylik kontrol icin doktora gitmemi soyledi.
Devlet hastanesinde saglik guvencem yok, hep ozele gidiyoruz Turkiyede.
Tahmini ozellerin muayene, kontrol masraflari hakkinda bilgin var mi ablam??
Kizlar benim karnim bole iste oyuzden karar verdim jillian yapmaya
Bugün yapmakla hata yapmışsın canım tam cuma öncesi artı çıkıcan cuma başlasaydın tartıdan sonra.Bitanem ben bugun karar verip basladim sanki lesliede vakit kaybediorum gibi geldi bayadir yapiorum ole aman aman sonuc almadim.. ben jilliana baslama karari aldim ondan sonra . bugun yaptim yerleri yaladim sonunda . bacak kaslarimi hissetmedim hatta bi sure yuruyemedim biraz yattim uyudumbu aksam olculerimide alicam sende basla senayda baslicak sanirim :)
Cuma başlayalım bende başlıycamİnanki jilkianla leslie arasinda cok fark var jillian acimasiz ve cok kisa sureli benim gibi dar vakitli ve cabuk etki gosteren bi spor istiosan bunu yapmalisin ve sen sanirim yanlardan sorunum var diodun bu muhtesem . sende basla canm cumayi bekleme yarin basla hepimiz ayni anda baslamis oluruz beraber daha zevkli hale gelir hemde etkileri birbirimizle paylasiriz : ) ayyy cok heycanlandim : ) hihihih
Var canım sporunu aksatma yap yine yarın sabahtan maydanoz haşla limon sık iç diğer içme suyunada limon sık kabuğuyla at öyle iç bütün gün birde sabahtan form çayı içersen akşamıda hafif geçirirsen eksi bile görebilirsin.Benim derdime bir care yokmu yaaa ???? ((((
Analı kızlı derecelere doymayın kuzum tebrik ederim fıstıgı:) maşallah
InsaAllah ))Senin elinde olan bisi yok vucudun tepkimeye giriyor canm bosa cabalama . haftaya super eksi goruesun
InsaAllah yapicam tesekkur ederimm )) form cayi derken???Canım sen hastamı oldun dikkat et zencefil çayı falan iç.
Inşallah canım az kaldı ama son kilolar zor gidiyor.
Bi aksilik olmazsa eksideyim ben.
Çok bilgim yok ama fazla değildir en fazla 250-300 tl ödersin hatta pek ünlü olmayan bi hastaneye gidersen dahada az olur burda hastaneye göre değişiyor.
Bugün yapmakla hata yapmışsın canım tam cuma öncesi artı çıkıcan cuma başlasaydın tartıdan sonra.
Cuma başlayalım bende başlıycam
Var canım sporunu aksatma yap yine yarın sabahtan maydanoz haşla limon sık iç diğer içme suyunada limon sık kabuğuyla at öyle iç bütün gün birde sabahtan form çayı içersen akşamıda hafif geçirirsen eksi bile görebilirsin.
Bitanem ben bugun karar verip basladim sanki lesliede vakit kaybediorum gibi geldi bayadir yapiorum ole aman aman sonuc almadim.. ben jilliana baslama karari aldim ondan sonra . bugun yaptim yerleri yaladim sonunda . bacak kaslarimi hissetmedim hatta bi sure yuruyemedim biraz yattim uyudumbu aksam olculerimide alicam sende basla senayda baslicak sanirim :)
Tebrik ederimmmmm cokkkk sevindimmmmBenim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok
Evet ilk hafta arti geliyor ama sonrasi cok sıkı ve eksili rakamlari goruomusuz ve bunu duzenli saglikli beslenmeyle destekledigimizde daha cok kg veriliomus . arastrmalarima gore bole :)
Toplanin ahali er meydanina cuma jilliana baslioruzkatilmak isteyen varmiiiiiii :)
Xanm ben bugun jillianda en son halimi hatrliomda yerleri opuyordum . kalbim beynimde atiyordu
Canim dayan maydonoz sapina yarinnnnnAmin dua et kiz hic olmazsa sabit gelsin yaaa
Simdiden takim arkadaslarimdan ozur diliyorum cuma gunun arti gelirsem eger ...Aff edin (((
biri benim resmimi paylaşmış
Kizlar benim karnim bole iste oyuzden karar verdim jillian yapmaya
Form çayı marketlerde oluyo sizde varmıki acaba Lipton doğadan markalarda sallama çay rezene sinameki falan oluyo içinde barsakları çalıştırması için.InsaAllah yapicam tesekkur ederimm )) form cayi derken???
Bir gunden arti gorurmuyum yaaCanım sen hastamı oldun dikkat et zencefil çayı falan iç.
Inşallah canım az kaldı ama son kilolar zor gidiyor.
Bi aksilik olmazsa eksideyim ben.
Çok bilgim yok ama fazla değildir en fazla 250-300 tl ödersin hatta pek ünlü olmayan bi hastaneye gidersen dahada az olur burda hastaneye göre değişiyor.
Bugün yapmakla hata yapmışsın canım tam cuma öncesi artı çıkıcan cuma başlasaydın tartıdan sonra.
Cuma başlayalım bende başlıycam
Var canım sporunu aksatma yap yine yarın sabahtan maydanoz haşla limon sık iç diğer içme suyunada limon sık kabuğuyla at öyle iç bütün gün birde sabahtan form çayı içersen akşamıda hafif geçirirsen eksi bile görebilirsin.
Hahaha sanirim bi cogumuz bole anladimbiri benim resmimi paylaşmış
Fayda gormeyecegin hicbir egzersiz yok canisi. Duzenli yap yeterki. Hedef kilona gelmeden gobek sikayetin ortadan kalkacak, sarkma gibi de bir sorunun olmayacak. Seni hirslandiracak bir program bulup basladin, sonuclari da yuzunu guldurecek eminim.
Sinemaki form cayinda olan en tehlikeli sey ben annemden bilioruz smdi sinemakiye bagimli olarak yasamini surdurmekteForm çayı marketlerde oluyo sizde varmıki acaba Lipton doğadan markalarda sallama çay rezene sinameki falan oluyo içinde barsakları çalıştırması için.
canim wc ile ilgili bir sorunum yok zaten refik sag olsun gelirken eli bos gelmemeis agri halsizlik tembellik bide bolca tatli krizi getirmis yanindda metobolizmami hizlandirmisss :)))Form çayı marketlerde oluyo sizde varmıki acaba Lipton doğadan markalarda sallama çay rezene sinameki falan oluyo içinde barsakları çalıştırması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?