Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

B

Gobek sorunu kalmayacak kismiiii beniiii nasilda hirslandirdiii
Bacagim popom goguslerim ciddi inceldiii
Gobek duruyorrr delirecegimmm
Aynen canm bende o yuzden baslamak iatedim . etim cok serttir guzeldir . zayiflamada hemende belli olur . ama ahhh su dogum yuzunsen kalan yagli bi gobek malsef ete mete bakmadi . kilo verdikce daha kotu oluo bingil bingil

Menüm
Sabah yarım yumurta tavada peynir ceviz

Sade kahve 1 kare bitter

Öğlen mercimekli bulgur pilavı 4 kaşık yoğurtlu biber kızartması sadece 1 biberin yarımı peynir çay

1 elma

Akşam bir dilim ekmek peynir 2 lokma bal 1 ısırık kurabiye

Sade kahve

Su 2.5 lt
Spor 10100 adım 100 jj ceza idi mekik yapmadım.
Form çayı içtim bi ara

1 g

Bir gunden arti gorurmuyum yaa
Tabiki görürsün o kadar konuşuldu takımda gülüm.
Sinemaki form cayinda olan en tehlikeli sey ben annemden bilioruz smdi sinemakiye bagimli olarak yasamini surdurmekte
Sinameki hergün içilirse barsak tembelliği yapar elbette ama ayda 1 yada 2 içmekten bişey olmaz ayrıca annen isterse bırakabilir ilk günler zorlanır tabiki sonuçta bağımlılık ama kurtulur. Yürüyüş açık havada tabii barsakları çalıştırır kefir içebilir sabah limonlu ılık su kavrulmamış kuruyemiş yulaf kepeği işe yarayabilecek şeyler.

Zayiflamak ugruda sinemaki icti daha sonra bagiraaklarinda tembellik yasadi ve sinemaki icmesen arrik wcye cikamiyor . onjnla yasiyor yani
herhalde hergun icmisdir o yuzden ola bilir neyse zaten form cayi falan icmiyorum miss gibi yesil cay varken )))

Yok ayda 1 defa bende icebiliorum cok lazim olursa mecbur kaliorum .
Ama annem hergun icerdi . yuruyus yapmaz asla . sirkeli su iciodu bisiler yapiodu bilmiorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…