Aynen canm bende o yuzden baslamak iatedim . etim cok serttir guzeldir . zayiflamada hemende belli olur . ama ahhh su dogum yuzunsen kalan yagli bi gobek malsef ete mete bakmadi . kilo verdikce daha kotu oluo bingil bingilB
Gobek sorunu kalmayacak kismiiii beniiii nasilda hirslandirdiii
Bacagim popom goguslerim ciddi inceldiii
Gobek duruyorrr delirecegimmm
Vucudunda agirlik hiss ediyormusun??? ben 3 gun hiss etdim bu gun bir az azlma vardi sa olsun refik geldi iyice ortaligi karistirdi )))1 g
Bir gunden arti gorurmuyum yaa
aynen bendeB
Gobek sorunu kalmayacak kismiiii beniiii nasilda hirslandirdiii
Bacagim popom goguslerim ciddi inceldiii
Gobek duruyorrr delirecegimmm
sinemaki azerice ne acaba???Sinemaki form cayinda olan en tehlikeli sey ben annemden bilioruz smdi sinemakiye bagimli olarak yasamini surdurmekte
annen ne yaptiki sora bilirmiyim acaba??Sinemaki form cayinda olan en tehlikeli sey ben annemden bilioruz smdi sinemakiye bagimli olarak yasamini surdurmekte
sinemaki azerice ne acaba???
Yok xanim hic bi hissetmiorum gayet herzamnki gibi hissediorum canmVucudunda agirlik hiss ediyormusun??? ben 3 gun hiss etdim bu gun bir az azlma vardi sa olsun refik geldi iyice ortaligi karistirdi )))
Zayiflamak ugruda sinemaki icti daha sonra bagiraaklarinda tembellik yasadi ve sinemaki icmesen arrik wcye cikamiyor . onjnla yasiyor yaniannen ne yaptiki sora bilirmiyim acaba??
canım 70 e düşmeyi bekliyorum ben başlamak için. bir de son günlerde sol dizim ağrıyor biraz başlayamam şimdi.Hahaha sanirim bi cogumuz bole anladimsende katil jilliana canm smdiden 4kisi olduk vallahi
Tabiki görürsün o kadar konuşuldu takımda gülüm.1 g
Bir gunden arti gorurmuyum yaa
Sinameki hergün içilirse barsak tembelliği yapar elbette ama ayda 1 yada 2 içmekten bişey olmaz ayrıca annen isterse bırakabilir ilk günler zorlanır tabiki sonuçta bağımlılık ama kurtulur. Yürüyüş açık havada tabii barsakları çalıştırır kefir içebilir sabah limonlu ılık su kavrulmamış kuruyemiş yulaf kepeği işe yarayabilecek şeyler.Sinemaki form cayinda olan en tehlikeli sey ben annemden bilioruz smdi sinemakiye bagimli olarak yasamini surdurmekte
herhalde hergun icmisdir o yuzden ola bilir neyse zaten form cayi falan icmiyorum miss gibi yesil cay varken )))Zayiflamak ugruda sinemaki icti daha sonra bagiraaklarinda tembellik yasadi ve sinemaki icmesen arrik wcye cikamiyor . onjnla yasiyor yani
Canim azericede turkce gibi sinamekiymis baktimsinemaki azerice ne acaba???
Canim azericede turkce gibi sinamekiymis baktim
teseekuur ederim canim bende baktim )) bide Fatimeden sorariz o bilir )))Canim azericede turkce gibi sinamekiymis baktim
Yok ayda 1 defa bende icebiliorum cok lazim olursa mecbur kaliorum .Tabiki görürsün o kadar konuşuldu takımda gülüm.
Sinameki hergün içilirse barsak tembelliği yapar elbette ama ayda 1 yada 2 içmekten bişey olmaz ayrıca annen isterse bırakabilir ilk günler zorlanır tabiki sonuçta bağımlılık ama kurtulur. Yürüyüş açık havada tabii barsakları çalıştırır kefir içebilir sabah limonlu ılık su kavrulmamış kuruyemiş yulaf kepeği işe yarayabilecek şeyler.
İui gecler :)Iyi geceler biz gidiyoruz refikle beraber Allaha emanet... )))
Sahi ya Fatime nerde???İui gecler :)
Iyi geceler ....Ben kaçar Allah'a emanet hepiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?