Geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin tez zamanda iyileşirsn inşallah çok dikkat et kendineSelamlar kuzular nasilsiniz?
Ben dun gece itibariyle baogaz agrisi ve oksurukle kivraniyorum.
Gece abartisiz saatlerce oksurmusumdur, artik karnim agriyor oksurdukce
Hemen ilaca basladim dun..
Insallah Turkiye'ye gelene kadar toparlarim.
Bugun oglani doktora goturecegim, asi olacak, tifo asisi.
Turkiye'ye geldigimiz icin olmasi gerekiyormus.
Gelin kahvalti edelim:)
inşallahh canım inşAllahh, spora ağırlık verdim onun etkisi oldu sanırım. çok az bir eksi ama cumaya çoğalır umarımCnm çok sevindim 5 dilim baklavadan sonra +200 gördüm inşallah cuma - görürüm yaaa
Cevabını ancak okuyabildim cnm.çok merak ettim o zaman cuma başlıyayım yarın tartı öncesi spor yapmıyorum. Bakalım bende etkisi olacak mı. Benimtek derdim göbek bacaklarım kollarım sert ve ince ama karnım göbek hamile gibiyim sarktı da 2.den sonra.gayet mutsuzum bu konuda.internete ne yazayım bulmak için?Valla ben internette cok arastrdim bu spor super bisi cok guzel basari oykuleri okudum ole aman aman diyetede girmemis . kadin dioki kilo vermeden 40 bedenden 36 bedene inmis dusunsene herkes ne kasar kilo versin demis sasrmislar halbuki ben hic kilo vermmestim sasce skilasmistim yaziyor
Ben karar verdim yapicam benim gibi iri kadin yapiosa sen hayli hayli yaparsin xanm en fazla saniorumki 3 gun zor olur 10gun sonra bi bakmisin 2 mile gecmisiz denemelisin . hadi sende yarin basla canim tas gibi olak .bide hamilelikten karin yaglari iyice saldi kendini zayfldigim zamn dahada sarkaxak .oyuzden jj sart hale geldi artik
adını limon olarak mı değiştirsek =)Oyyyy kekik kokusu geldi burnumahamilemiyim refikmiyim belli değil Can'ım da limon çekiyor zati..
Cnm hadi inşallah eminim dahada az çıkacak yarın az yemek yicez zaten...inşallahh canım inşAllahh, spora ağırlık verdim onun etkisi oldu sanırım. çok az bir eksi ama cumaya çoğalır umarım
Ben linki sana atayim sanaCevabını ancak okuyabildim cnm.çok merak ettim o zaman cuma başlıyayım yarın tartı öncesi spor yapmıyorum. Bakalım bende etkisi olacak mı. Benimtek derdim göbek bacaklarım kollarım sert ve ince ama karnım göbek hamile gibiyim sarktı da 2.den sonra.gayet mutsuzum bu konuda.internete ne yazayım bulmak için?
Evet eve kızlarBitanem ben bugun karar verip basladim sanki lesliede vakit kaybediorum gibi geldi bayadir yapiorum ole aman aman sonuc almadim.. ben jilliana baslama karari aldim ondan sonra . bugun yaptim yerleri yaladim sonunda . bacak kaslarimi hissetmedim hatta bi sure yuruyemedim biraz yattim uyudumbu aksam olculerimide alicam sende basla senayda baslicak sanirim :)
Ewt olculerimi aldim tam rezalet
Gogus 100
Bel 100
Basen 103
Kol cevresi ( en kalin yeri) 33
Baldir (en kalin yeri) 90
Omuz izasi 46 :)
Masallah prensese annesine cekmis tabi :)Benim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok
Oooo bu harika bir haberrrr maşallah Allah daim etsiiinnnBenim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok
Evet canm ben kararliyim nese baya kalabalik olduk ama herkes olcusunu alsin eski ve yeni olarak 1 ayin sonunda guncelleyelim 2 farki yazalim anaammm cok heycan yaptim kiz :)Ama bak bir ay sonra çok inceliceksin eminim o zaman karşılaştırırız...
Yarın yapma tamam cuma başlıyoruz aralıksız hergun yapalım kaç dk ?Tamam kiz cuma baslayalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?