- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Offff ben dinledim ve yoruldum izlerkenİndir canm
Bende heyecan yaptım neyle ölçtün mezroyla mı yaEvet canm ben kararliyim nese baya kalabalik olduk ama herkes olcusunu alsin eski ve yeni olarak 1 ayin sonunda guncelleyelim 2 farki yazalim anaammm cok heycan yaptim kiz :)
Yarın başlıyoruzBende heyecan yaptım neyle ölçtün mezroyla mı ya
yok canim kabul etmiyorlar sigortamizi, ama dolar 3tl evet.Sigortaniz Turkiye de gecerli ise, muayene ucreti disinda hicbir odemeniz olmuyor canim. Gecerli degilse de dolar 3 tl zaten. Oraya gore cok dusuk maliyetle her kontrolu yaptirabilirsin.
amin canim insallah saglikla doneriz evimize:)Rabbim bozmasın o mutluluğu gülüm.sende dinlenirsin biraz akın paşa seni baya yoruyor.bol bol tadını çıkarın kuzum ♥
canim genelde avrupa, iskandinav ulkelerinin sigortalarini kabul ediyor ulkemiz.Ablacım bizde türkiyede yaptığın tedavinin veya muanenin faturasını burdaki sigortaya verdiğinde beli bir kısmı geri veriyor sadece ama sizin sistem baya bir farklıydı yanlış hatırlamıyor isem
cok buyuk sevap canim, ne mutlu sana...inşallah cumaya o eksiler artar kaptanım...
bir kedimiz vardı büyüktü, veren kişiler ayrılıyordu onuda bırakıcaklardı bende sokakta yaşayamaz ev kedisi diye düşünürken onlar yeniden barıştı şükür kedicik yuvasına döndü. bu yavru da annesine bi arkadaş işyerinde bakıyordu doğum yaptı kedisi yavrularını sahiplendirdik bunuda ben sahiplendim.
ilac aliyorum kuzum sagolasin:)aaa çok geçmiş olsun canım benim, sırtına göğsüne bal sürsen
evet gulum oksuruo duruyorum, baska bir sorunum yok sukur..KaptanımYawrukush Özgem sen hastamısın kıyamam geçmiş olsun
evet Demetim, ama bu sigortasiz hali, biz sadece copayment yapiyoruz oda 20 dolar.Ne kadar pahali... Biz cok rahatiz burada desene:)
dogru karar canim:)
Kizlar benim karnim bole iste oyuzden karar verdim jillian yapmaya
iyilesemedin mi hala canim, nasilsin?Sabah
Salatalık ve biraz beyaz peynir
Ara Türk Kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı kabak yemeği 1 kase yogurt
Ara 1 avuç kuruyemiş
Aksam 2 dilim karpuz
Kızlar canım birsey istemiyor bunları bile zorla yedim
yok kuzum normal parasini verelim dolar 3 tl gibi bir sey heralde, sigorta isleri epey masraf aciyor insanin basina..Selam kızlar Nasıl gidiyor :) kızımı uyutmaya çaışıyırum birazdan yazarım menümü..
Refikken oluyo mu öyle şeyler bana imkansız gibi gelmişti
Anam sana urfalıyam ezelden şarkısını armağan ediyorum..
İlk gün için güzel menü canım.. Kahvaltıyı biraz güçlendirmeni öneririm. O lahmacunu kim yaptı bakimmerdanesini bizde unutmuş
Güzel gidiyorsun canım burayı takip etmeye çalış daha iyi olacak..
Seyahat sigortası yaptırsanız canım? Gerçi Türkiye'nin en pahalı hastanesi bile 500$ etmeyecektir endişeye mahal yok. En fazla 300tl o da 100$ mı ediyor..
harika:)Spor:
12.000 adim
150 DK
50 sinav
500 bugünün hareketi
Mervem mekikler cosmus kuzum:)Menüm
Sabah
Omlet
Öğlen
Tavuklu mantar yemeği
Ayran
Ara
Türkkahvesi
Ara
Muz
Akşam
Mercimek çorbası
Salatalık
Ara
Mistik
2.5 litre su
14500 adım
1 saat airobik
50 mekik
50 squat
500 günün egzersiz :)
Varya Deryam en az 2-3 kez sordum kuzunun sinavini, hic birine cevap vermemistin.Benim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok
oooooooooo bu ne spor arkadas:)
Allah kavustursun canim, sende sinavlara asil..2isirik elma
1bardak kefirrrrr ilave edelimmmm
Kasiklarimda muthis bir agri varrr ya
Esimde yarin yurtdisina gidiyor
Havada berbatttt
Sinavlar geldiiii
Oy ben nidemmmmmm
ablacim kac hafta onceki oksuruk bir turlu gecmedi, bogaz pastili, oksuruk surubu, birde bogaz agrisi icin emilen bir pastil daha kullaniyorum,Canım sen hastamı oldun dikkat et zencefil çayı falan iç.
Inşallah canım az kaldı ama son kilolar zor gidiyor.
Bi aksilik olmazsa eksideyim ben.
Çok bilgim yok ama fazla değildir en fazla 250-300 tl ödersin hatta pek ünlü olmayan bi hastaneye gidersen dahada az olur burda hastaneye göre değişiyor.
Bugün yapmakla hata yapmışsın canım tam cuma öncesi artı çıkıcan cuma başlasaydın tartıdan sonra.
Cuma başlayalım bende başlıycam
Var canım sporunu aksatma yap yine yarın sabahtan maydanoz haşla limon sık iç diğer içme suyunada limon sık kabuğuyla at öyle iç bütün gün birde sabahtan form çayı içersen akşamıda hafif geçirirsen eksi bile görebilirsin.
ahh kuzum cok mahcubumm, geliyor kupalarin:)Yatacam ben dehşet uykum var malum egzersiz Refik cuma da jillian ablaya başlıyoruz malum her level 10 gün sanırım şu kupalarımı önceden versen ya kaptanım halk ta madur olmasa
cok sagol canim, gecer bikac gune heralde:)Geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin tez zamanda iyileşirsn inşallah çok dikkat et kendine
insallah guzelim benim:)Iyi geceler... Yarin tarti öncesi son gün dikkat edelimde kaptanimizi cuma günü gururlandiralimYawrukush
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | ODUL | - | - | ||||
CheGuevera | ODUL | 100JJ | - | ||||
melinda23 | ODUL | 100DK | - | - | |||
abesle_istigal | ODUL | - | |||||
sevimlicadi0 | ODUL | 100DK | 200JJ | - | |||
edsofi | ODUL | 100DK | 200JJ | - | 75DK | - | |
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
happy_moon | - | - | 50DK | - | |||
KarKralicesi | 50JJ | 100DK | - | - | |||
AKovser | ODUL | 50M MUAF | - | - | |||
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
mugehatun | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | 50M 50M | 100M | - | |||
Asyaca | ODUL | 100DK 100JJ | 100M | - | |||
tiffany20 | ODUL | - | |||||
Ollalla | ODUL | - | |||||
gogo2405 | ODUL | 100JJ 100M | - | ||||
bnnu | ODUL | 100JJ | 50M | 120IA | - | - | |
Mavibocuk | - | ||||||
haeshin | ODUL 100DK | - | - |
Günaydın ablacim çok şükür abla bilirsin ilk aylar bulanti falan var ama idare ediyor um.sen nasılsın ablacimHamdolsun iyiyiz bir tanem. Oglan annemle gul gibi gecinip gidiyor. Ben de okul ve projelerle yogunum, gun nasil geciyor bilmiyorum:)
@Saadetim33 hos geldin kuzum. Yegenim nasil?:) Cinsiyeti belli oldu mu? Erkek gecmisti icimden:)
asya_01 sen nasil oldun bahar gozlum?:)
Cuma ve cumartesi cnmamin canim insallah saglikla doneriz evimize:)
canim genelde avrupa, iskandinav ulkelerinin sigortalarini kabul ediyor ulkemiz.
Amerikan sigortasi kabul etmiyorlar:)
cok buyuk sevap canim, ne mutlu sana...
ilac aliyorum kuzum sagolasin:)
evet gulum oksuruo duruyorum, baska bir sorunum yok sukur..
evet Demetim, ama bu sigortasiz hali, biz sadece copayment yapiyoruz oda 20 dolar.
Yani sigortan yoksa bir muayene 500$
dogru karar canim:)
iyilesemedin mi hala canim, nasilsin?
yok kuzum normal parasini verelim dolar 3 tl gibi bir sey heralde, sigorta isleri epey masraf aciyor insanin basina..
harika:)
Mervem mekikler cosmus kuzum:)
Varya Deryam en az 2-3 kez sordum kuzunun sinavini, hic birine cevap vermemistin.
Gormedin muhtemelen, masallah prensese, yolu acik olsun, gurur duyduk, kim bilir sen ne kadar mutlu oldun canim.
Daim olsun basarilari..
oooooooooo bu ne spor arkadas:)
Allah kavustursun canim, sende sinavlara asil..
Hangi gunler?
ablacim kac hafta onceki oksuruk bir turlu gecmedi, bogaz pastili, oksuruk surubu, birde bogaz agrisi icin emilen bir pastil daha kullaniyorum,
Zencefil bal limon ise yaramadi.
Neyseki ucuzmus hastaneler, sagol ablam..
ahh kuzum cok mahcubumm, geliyor kupalarin:)
cok sagol canim, gecer bikac gune heralde:)
insallah guzelim benim:)
Canim en gyzeli dakkasi zaten 27 dkka cok kisa ..ama sert ve acimasiz hihihihYarın yapma tamam cuma başlıyoruz aralıksız hergun yapalım kaç dk ?
Evet hem regli guzel bi sekilde degerlendirmis olursun .bugun yqpmicam bende . cuma yapqlim. Bide kisa sureli olmasi bizim gibi pek vakti olmayanlara cok iyi oluyor. Sunu da yapim bunuda yapim derken bitiyor spor zatenabesle_istigal Derya_idil edsofi kızlar yarın dinlenelim zaten ben regl oldum eksi çıkman için elimden geleni yapıcam şu cuma sabah bi tartı olayı bitsin cuma başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?