Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

One ki canm anlamadim
Spor sahane

Neden canm cuma degil

Cuma 1 ctesi 2 sinavim var
Esim yok cocuklarr birde sinava gidip gelecegim vaktim yok canimmm ondan
Pazar baslarim dedimmmm

One ki canm anlamadim

Buda jillian gibi bir programmis
Kaptan daha iyi bilir

Spor sahane

Cuma 1 ctesi 2 sinavim var
Esim yok cocuklarr birde sinava gidip gelecegim vaktim yok canimmm ondan
Pazar baslarim dedimmmm

Buda jillian gibi bir programmis
Kaptan daha iyi bilir
Smdilik bi jilliana baslayalim 30 gunu tamamlayali daha sonra baska bi program bakariz . jilliana basari oykusu en iyi ornek kendisi zaten canm daha once obezmis . ilk onun azminden gitmek istiyorum ben .
Sende pazar baslarsin . tbi birakmamanda lazim yogun olsanda 27 dkkani buna ayirmalisin canm cok kisa bi sure zaten . bende lesliede vakit bulamiodum . cocuk ayaktayken neerrde spor yapasin. Cocuk uyuyo spor yapim diom 45 dkka .1 saatte zaten cocuk kalkio eee yemegi kim yapcak ortaligi kim toplucak kendime vakit nasil ayircam . olmuyor yani . bunun sureside cok iyi dun nasil bitti anlamadm suresini . tabi hareketleri iliklerime kadar hissettim

Kaptanim leslie 1 mil expres x3 yaptimm

Cuma bende baslayayim ya, olculerimi alayim da

Gunaydin guzeller, hafif gecirecegimiz, bol sivi tuketecegimiz,bir persembe diliyorum.
Heyecan dorukta yarini iple cekiyorum
Günaydın kaptanım valla bende bugün sütümü etkilemezse daha hafif beslenicem saat 11 gibi kahvaltı yapıp 4 gibi akşam ile günü kapatmayı düşünüyorum aralarda yoğurt

Canim en gyzeli dakkasi zaten 27 dkka cok kisa ..ama sert ve acimasiz hihihih leslie 3 mileyi yaparken bu kadar terlemiorum ya
Dakikası iyiymiş leslie 3 de ben artık en son hiç terlememeye başladım nefes alışlarım bile normaldi 4 e geçicektim ya bu krnımızı toplasında varsın zor olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…