Evet canmBende heyecan yaptım neyle ölçtün mezroyla mı ya
Evet hem regli guzel bi sekilde degerlendirmis olursun .bugun yqpmicam bende . cuma yapqlim. Bide kisa sureli olmasi bizim gibi pek vakti olmayanlara cok iyi oluyor. Sunu da yapim bunuda yapim derken bitiyor spor zaten
Neden canm cuma degilBen pazae yada en iyi ihtimalle ctesi aksam baslarkm
One ki canm anlamadim
One ki canm anlamadim
Spor sahaneSabah
melemen
yeşillik
ceviz
öğlen
türk kahvesi
soda
2.5 bardak yeşil çay
Akşam
yayla çorbası(pirinç yerine yulaf ezmesi)
4 kaşık taze fasulye
bol salata
su: 2.5 lt+ 5 bardak maydanoz suyu
spor: leslie 3 mil+ Leslie 1 mil expres x 3 + 45 dk pilates
amin canim insallah saglikla doneriz evimize:)
canim genelde avrupa, iskandinav ulkelerinin sigortalarini kabul ediyor ulkemiz.
Amerikan sigortasi kabul etmiyorlar:)
cok buyuk sevap canim, ne mutlu sana...
ilac aliyorum kuzum sagolasin:)
evet gulum oksuruo duruyorum, baska bir sorunum yok sukur..
evet Demetim, ama bu sigortasiz hali, biz sadece copayment yapiyoruz oda 20 dolar.
Yani sigortan yoksa bir muayene 500$
dogru karar canim:)
iyilesemedin mi hala canim, nasilsin?
yok kuzum normal parasini verelim dolar 3 tl gibi bir sey heralde, sigorta isleri epey masraf aciyor insanin basina..
harika:)
Mervem mekikler cosmus kuzum:)
Varya Deryam en az 2-3 kez sordum kuzunun sinavini, hic birine cevap vermemistin.
Gormedin muhtemelen, masallah prensese, yolu acik olsun, gurur duyduk, kim bilir sen ne kadar mutlu oldun canim.
Daim olsun basarilari..
oooooooooo bu ne spor arkadas:)
Allah kavustursun canim, sende sinavlara asil..
Hangi gunler?
ablacim kac hafta onceki oksuruk bir turlu gecmedi, bogaz pastili, oksuruk surubu, birde bogaz agrisi icin emilen bir pastil daha kullaniyorum,
Zencefil bal limon ise yaramadi.
Neyseki ucuzmus hastaneler, sagol ablam..
ahh kuzum cok mahcubumm, geliyor kupalarin:)
cok sagol canim, gecer bikac gune heralde:)
insallah guzelim benim:)
Neden canm cuma degil
One ki canm anlamadim
Smdilik bi jilliana baslayalim 30 gunu tamamlayali daha sonra baska bi program bakariz . jilliana basari oykusu en iyi ornek kendisi zaten canm daha once obezmis . ilk onun azminden gitmek istiyorum ben .Spor sahane
Cuma 1 ctesi 2 sinavim var
Esim yok cocuklarr birde sinava gidip gelecegim vaktim yok canimmm ondan
Pazar baslarim dedimmmm
Buda jillian gibi bir programmis
Kaptan daha iyi bilir
Kaptanim leslie 1 mil expres x3 yaptimm...CARSAMBA SPOR GUNLUGUMUZ...
abesle_istigal 60dk bant, 60 gogus, 100M, 100DK, 100IA, 200dambil, 100bacak, 40 bisiklet, 20 squat
@BamfirADB 1 saat yuruyus
@kitabi 1 saat yuruyus
@tiffany20 13450 adim, 100 gunluk egzersiz
@sevimlicadi0 12000 adim, 100Dk,50sinav,500 gunluk egzersiz
@Mavibocuk 14500 adim, 1 saat aerobik, 50M,50squat, 500 gunluk egzersiz
@Ollalla 10000 adim, 550 gunluk egzersizm jilian 1
@CheGuevera 20154 adim, 670 gunluk egzersiz
edsofi 7000 adim, jilian 1
@gogo2405 10100 adim, 100JJ
Asyaca leslie 3 mil, leslie 1 mil express, 45 dk pilates
happy_moon leslie 3 mil, 5000 adim
Cuma bende baslayayim ya, olculerimi alayim daSmdilik bi jilliana baslayalim 30 gunu tamamlayali daha sonra baska bi program bakariz . jilliana basari oykusu en iyi ornek kendisi zaten canm daha once obezmis . ilk onun azminden gitmek istiyorum ben .
Sende pazar baslarsin . tbi birakmamanda lazim yogun olsanda 27 dkkani buna ayirmalisin canm cok kisa bi sure zaten . bende lesliede vakit bulamiodum . cocuk ayaktayken neerrde spor yapasin. Cocuk uyuyo spor yapim diom 45 dkka .1 saatte zaten cocuk kalkio eee yemegi kim yapcak ortaligi kim toplucak kendime vakit nasil ayircam . olmuyor yani . bunun sureside cok iyi dun nasil bitti anlamadm suresini . tabi hareketleri iliklerime kadar hissettim
Kaçtane içiceksin günaydın cnm bu aradaHerkese günaydın bol yeşilçaylı bir gün diliyorum hepinize
Sende başla canım güzel olurCuma bende baslayayim ya, olculerimi alayim da
Günaydın kaptanım valla bende bugün sütümü etkilemezse daha hafif beslenicem saat 11 gibi kahvaltı yapıp 4 gibi akşam ile günü kapatmayı düşünüyorum aralarda yoğurtGunaydin guzeller, hafif gecirecegimiz, bol sivi tuketecegimiz,bir persembe diliyorum.
Heyecan dorukta yarini iple cekiyorum
Dakikası iyiymiş leslie 3 de ben artık en son hiç terlememeye başladım nefes alışlarım bile normaldi 4 e geçicektim ya bu krnımızı toplasında varsın zor olsun cnmCanim en gyzeli dakkasi zaten 27 dkka cok kisa ..ama sert ve acimasiz hihihihleslie 3 mileyi yaparken bu kadar terlemiorum ya
Günaydın Handan'cımGünaydınn
Günaydın kuzucan afiyet olsunEki Görüntüle 1826713
maydonozum demleniyor
Eda dün o sporu yaptın ya ondan oldu cnm bıgün spor yok kasların insin yarın eksi görüceksinKizlar +200 um insaallahh bugun bol suyla biraz eksi yaparim 3 ten sonrada yemem bakalim ise yaricakmi . tabi brn akilli dun basladim spora ya belki ondan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?