Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın Kızlarrrr

Geçmişe bakım dedim ama baktım yavaş yavaş bakıyorum yazım sonra geçmişe döneyim dedim.

Bu aralar menülerimi paylaşamıyorum çünkü hakikaten bişey yiyemiyorum sağlıksız gitmiyorum ama midem hala yerine gelmedi bazen sırf aç kalmamak için bişiler yemeye çalışıyorum

Güzel ve hafif bir gün olsun insallahhh yeşilçayımla sizleri selamlıyorumm

Cilginnnnn kizzzz yaaaa:)
Sagol bebegim
Cok dkkat ederm canm bu konulara benim olmayinca ama esim soz verdi ev adigimizda ilk mutfagini yaptircaz ve senin istedigin gibi olucak didididiid :)
Brn simsiyah bi mutfak istiyorum tezgahini :) beyaz ledli . siyh kirmizida dolplari :)

Herkese Kocaman günaydın bugün öğlen bir arkadaşa davetliyim diyette olduğumu biliyor özellikle ona uygun şeyler yaptı

Yawrukush kaptanın Nasıl oldu öksürük? Çok yoruyorsun kendini onasam oluyor dikkat et biraz zencefilli bal ve zencefil çayı içmeye çalış çok abartmadıysan sonra bebişe de bi zararı olmaz..
@kitabi bebişin Nasıl toparlanmıştır inşallah?

Bitir bakalim biz burdayiz :) sen ne zamn basladinki

Ben başlayalı 2-3 hafta oldu galiba ama ben kolaylaşınca bırakmayı düşünüyordum ama Can'ımı çok çektirdiniz yaaa ben de mi başlasam

Ben zayıfladım Can'ım 75 kilodan 63 kiloya düştüm ki, 69 kilodan sonra sadece sağlıklı beslenme alışkanlığımı sürdürdüm ve spor yapmadan 6 kilo daha verdim. Benim menüleri görüyorsun çok sıkı değil aynı o şekilde beslenerek gitti son 6 kilo..

1 g

Bir gunden arti gorurmuyum yaa

Kaslarda laktik asit birikimi oluyor canım o da ağrı ve şişkinlik yapıyor ben de yaşadım bunu.. Haftaya arayı kapatırsın inşallah..

adını limon olarak mı değiştirsek =)

Sarı olsa neyse :) bence adı çok uygun olmuş :)

Seni jilliana davet edelim ozman :)

Basla canm sende istersen cuma . fark varmi bayadir yapiomussun :) cuma yeni baslamis gibi olucam canm haftaya arti cikaarim buyuk ihtimal

günaydın milletttt napaıosnzzz birazdan veririm menümü
unutmadan @ edsofi arastrmacı kişiliğine bayıldm anam bende varım jilliana kesin cumartesi aksamı baslıorm o ne looo oleeee karı ne halden ne hale gelmiş arada paylas bunları motıve olalım bnmde karnm sarkık
dun kuzenıme gttm bsyler alcaktm benı bı gördü gözleri pörtledi cok zayflamssn dıeee cok zayflamadm ama yaptgm sporlar sıkılastrdı demkki cok kıskandım poponu yumruklamak ıstıorm dedı snra bırer neskafe yaptı sekersz tabi bn sutte kullanmıorm ole sek sey almıs bole poca gıbı ıcı marmelatlı ustu bol pudra sekerlı kocaman bıtanesı ıkımızede ıkıser tane koydu tabaklara bu ne dedm ye cok guzel dedı asla yemem dedm sende yemıceksn dedm bn dıo 4 tane yerım nolcak dıo e ozaman benı kıskanmaya devam et bn onları bırakalı cok oldu dedm ama ıtıraf edım bıtane cifte kavrulmus fındıklı mınık lokumlarvarya ondan yedm

aaa özgem öksürük için zencefilli bir çay denesene hamilelkteoluomu bılmıormda zencefıllı ballı
bide z.yag ısıt varsa kagıt havlu ban ıcıne gogsune koy ustunede utuyle ısıtılmıs havlu koyda yumusasn hafifler oksurugun

kendi adıma sunu söylimde sevin vucudumda yaklasık 3-4 gundr odem var şişim yani nedenini bilmiorum refigede 10 gunum var ama şişiliğe ragmen bu sabah eksideym

bnde acı severımde oleee zehir gibi sevmem acı soslara bayılrm acı baharatlara ama zehr zemberekse yıemem

Sistim yata yata

kızz hamişşş nerelerdsn bee yat dınlen dedıkte bızı ıhmal et demedık kuzummm

ayy benı cok heyecanlandrdı gorseller affern sana

menüün cok guzel tebrıkelr

Hunharca hemde
yok beşe çıkaralım verdiğimizi geri alalım

ahahaahah cok alemsn kız deroşşş

Bugün ki egzersizden kaç 100 tane yapsam acıba

ahahaah trilyontane yap
ucuzmus o zaman ,peki ultrason falan olsa ne kadar olur acaba bilgin var mi canim?

canım ultrason ext. ucret dıl eger muayeneye gtceksen bnmkıde özeldi bn 70 tl oduodm zaten mutlaka ultrasonla bakıo ole test bılemm ne olcaksa senı zorlamaz en pahalı testım 300 tl di doppler denen sey ki öle cok aman aman bı ozel hastane dıldı o meshur hastanler cok pahalı bı alman hastanesı bı amerıkan hastanesı yad a naytıngen olan adını yazmaı bılmırom o hastane falan pahalı

Kizlar benim karnim bole iste oyuzden karar verdim jillian yapmaya

oo hale bak calısalm bzmd eolsn

Menüm
Sabah
Omlet

Öğlen
Tavuklu mantar yemeği
Ayran

Ara
Türkkahvesi

Ara
Muz

Akşam
Mercimek çorbası
Salatalık

Ara
Mistik

2.5 litre su
14500 adım
1 saat airobik
50 mekik
50 squat
500 günün egzersiz :)
ohh neü sahane cınım

Benim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok

allah yolunu acık etsn basarıları daim olsn ıns. cok sevndm masallah

Jilliandan once ve sonra :)

çok sexi olmus bu be
Veeeee ben gururunuz geldi
20154 adım
670 günün egzersizi Yawrukush

ohhh bravo nasıl vakt buluosn bunları yapmaya

1. Eki Görüntüle 1826567
  2. Kizlar jilliande eskiden obezmis cok sasirdim su hale bak massallah

aaa yuh cok sasrdm

Evet ilk hafta arti geliyor ama sonrasi cok sıkı ve eksili rakamlari goruomusuz ve bunu duzenli saglikli beslenmeyle destekledigimizde daha cok kg veriliomus . arastrmalarima gore bole :)

bn hafta sonu baslıorm kısmetse
Toplanin ahali er meydanina cuma jilliana baslioruz katilmak isteyen varmiiiiiii :)

evet evet ben varım

dün baktımda biraz. leslie ye benziyor gibi.
biraz bahsedersen gelirim kuzum
Yok kiz leslieyle ne alakasi var ben cok kolay yapiodum artik lslieyi ve ayni hareketler skldim ve ole aman aman sonuc alamadim . jillianda sinav var mekik var kollara agirlik calisiosun . butun kaslari deli gibi calistirior dun yaparken bacak kaslarim cayir cayir yandi resmen . hayali ip atlama var ziplama var butun kaslar calisior hissedioaun zaten . baya kisi baslicaz sende katil anca beraber kanca beraber :)

O anlattigin seyi yemedigin icin tebrik ederim kuzucummmm

Canim cok sevindim ama zaten persembe dinlenioz herkez cuma baslicak cunku tam 1 hafta olucak . cumalari tartilioruz ya ondan . cuma basla sen vucut olcunude al unutma . ya her hafta ya 2 hafta sonra yada bir ay sonra tekrar olcup burda eskisi ve yenisi olarak guncellicez .

Her gulun bi dikeni vardr tatlim. Saglikli bealenmekte zordu bizim icin obur gibi yerdik ama bak rutin hale geldi saglikli beslenme :)
Obur gibi değil hayvan gibi yedim ben
Üst üste kaç kase sütlaç yedimi bilmiyorum neler neler artık bitti bana geriye sarkmış bir karın kaldı ama halledicez hep beraber taş gibi olucaz

Heeyy süperrr bende bazanın altına sıkışmış kalmış tüm etek ve elbiselere hasrettttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…