- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
saolasın canımHadi hayirli olsunnnn
Cok dkkat ederm canm bu konulara benim olmayincaCilginnnnn kizzzz yaaaa:)
Sagol bebegim
Bitir bakalim biz burdayiz :) sen ne zamn basladinki
Senay baslarsa bende baslarim huheahuh
Tebrik ederimmmmm cokkkk sevindimmmm
Daha nice gurur verici basarilari olsunnnn
Benim kizlarrimada insaallah:)
Beybi o kadar arastiirdim zayifladim diyeni gormedimmmm
Essahhhmi diyosun
Cumartesi aksamida sinavim var hem ogle hem aksam
Pazar bende badlicam uleynnnn
zormu o kadar yaaa
Canim dayan maydonoz sapina yarinnnnn
1 g
Bir gunden arti gorurmuyum yaa
adını limon olarak mı değiştirsek =)
Seni jilliana davet edelim ozman :)sabah 15 dal kadar maydonozla limon suyunu karıştırıp içtim.
bunu yapıcam bi süre.
birde spor yapamadım ben dün yine
beni az< motiveye itin yaaaaaaaa
ha birde daha önce olmayan pantolonumu denedim sabah cok iyiydi ya
göbek az daha giderse muhteşem
dün baktımda biraz. leslie ye benziyor gibi.Seni jilliana davet edelim ozman :)
Basla canm sende istersen cuma . fark varmi bayadir yapiomussun :) cuma yeni baslamis gibi olucam canm haftaya arti cikaarim buyuk ihtimalHerkese Kocaman günaydın bugün öğlen bir arkadaşa davetliyim diyette olduğumu biliyor özellikle ona uygun şeyler yaptı
Yawrukush kaptanın Nasıl oldu öksürük? Çok yoruyorsun kendini onasam oluyor dikkat et biraz zencefilli bal ve zencefil çayı içmeye çalış çok abartmadıysan sonra bebişe de bi zararı olmaz..
@kitabi bebişin Nasıl toparlanmıştır inşallah?
Ben başlayalı 2-3 hafta oldu galiba ama ben kolaylaşınca bırakmayı düşünüyordumama Can'ımı çok çektirdiniz yaaa ben de mi başlasam
Ben zayıfladım Can'ım 75 kilodan 63 kiloya düştüm ki, 69 kilodan sonra sadece sağlıklı beslenme alışkanlığımı sürdürdüm ve spor yapmadan 6 kilo daha verdim. Benim menüleri görüyorsun çok sıkı değil aynı o şekilde beslenerek gitti son 6 kilo..
Kaslarda laktik asit birikimi oluyor canım o da ağrı ve şişkinlik yapıyor ben de yaşadım bunu.. Haftaya arayı kapatırsın inşallah..
Sarı olsa neyse :) bence adı çok uygun olmuş :)
Selamlar kuzular nasilsiniz?
Ben dun gece itibariyle baogaz agrisi ve oksurukle kivraniyorum.
Gece abartisiz saatlerce oksurmusumdur, artik karnim agriyor oksurdukce
Hemen ilaca basladim dun..
Insallah Turkiye'ye gelene kadar toparlarim.
Bugun oglani doktora goturecegim, asi olacak, tifo asisi.
Turkiye'ye geldigimiz icin olmasi gerekiyormus.
Gelin kahvalti edelim:)
...BIR DUYURU...
Guzeller bu cuma gunu, cuma yarismasinin sonuc listelerini ve dereceye giren takimlari, dereceye giren uyeleri ben hazirlayacagim.
Gecen haftadan beri hep icimden keske bizim takimimiz ilk 3e girsede, o listeleri hazirlarken gogsum kabarsa diye geciriyorum.
Keske o listelere kendi takimimin adini yazsam diyorum.
Oyuzden sizden ricam bugun ve yarin hafif beslenelim, yarin bol sivi ve lifli gidalar tuketelim, wc sorunumuz olmasin.
Hepinize guvenim sonsuz, uzerinizde ekstra yuk hissetmenizi asla istemem, zira elinizden geleni yaptiginizi bildigim icin bugune kadar yazmadim bu mevzuyu.
Ama gecen hafta 5.lik alan takimimiz bu hafta ilk 3e girer guzeller.
Ha gayret, operim yanaklarinizdan:))
bende aci duskunuyum, gecen hafta doktoruma sordum cok aci yiyorum hem tursusunu, hem baharatini dedim.
O da miden yanmiyor mu dedi, yaniyor dedim.
Mide yanmasi hapi onerdi:)
Cok seviyorum bu kadini, yeme demiyor arkadas, ye ustunede ilacini ic diyor, tam benim kafadan:)))
Sistim yata yata
Valla ben internette cok arastrdim bu spor super bisi cok guzel basari oykuleri okudum ole aman aman diyetede girmemis . kadin dioki kilo vermeden 40 bedenden 36 bedene inmis dusunsene herkes ne kasar kilo versin demis sasrmislar halbuki ben hic kilo vermmestim sasce skilasmistim yaziyor
Ben karar verdim yapicam benim gibi iri kadin yapiosa sen hayli hayli yaparsin xanm en fazla saniorumki 3 gun zor olur 10gun sonra bi bakmisin 2 mile gecmisiz denemelisin . hadi sende yarin basla canim tas gibi olak .bide hamilelikten karin yaglari iyice saldi kendini zayfldigim zamn dahada sarkaxak .oyuzden jj sart hale geldi artik
menüün cok guzel tebrıkelrMenu
Yürüyüş öncesi 1 elma 150 ml süt
Kahvaltı
1 yumurta
3 ince dilim peynir
Domates salatalık
Öğle 100 gr. Kıyma
Ayran
Marul 10 tane leblebi
Ara ay valla emin olmadım ne yediğimi hatırlamıyorum.
Akşam 1 yumurta ( yemek makarnaydi yemedi
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 2 ceviz yerim
Spor 1 saat yürüyüş
3 litre su
Hunharca hemde
yok beşe çıkaralım verdiğimizi geri alalım
Bugün ki egzersizden kaç 100 tane yapsam acıba
ucuzmus o zaman ,peki ultrason falan olsa ne kadar olur acaba bilgin var mi canim?
Kizlar benim karnim bole iste oyuzden karar verdim jillian yapmaya
ohh neü sahane cınımMenüm
Sabah
Omlet
Öğlen
Tavuklu mantar yemeği
Ayran
Ara
Türkkahvesi
Ara
Muz
Akşam
Mercimek çorbası
Salatalık
Ara
Mistik
2.5 litre su
14500 adım
1 saat airobik
50 mekik
50 squat
500 günün egzersiz :)
Benim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok
Jilliandan once ve sonra :)
- Eki Görüntüle 1826567
- Kizlar jilliande eskiden obezmis cok sasirdim su hale bak massallah
Evet ilk hafta arti geliyor ama sonrasi cok sıkı ve eksili rakamlari goruomusuz ve bunu duzenli saglikli beslenmeyle destekledigimizde daha cok kg veriliomus . arastrmalarima gore bole :)
evet evet ben varımToplanin ahali er meydanina cuma jilliana baslioruzkatilmak isteyen varmiiiiiii :)
Yok kiz leslieyle ne alakasi var ben cok kolay yapiodum artik lslieyi ve ayni hareketler skldim ve ole aman aman sonuc alamadim . jillianda sinav var mekik var kollara agirlik calisiosun . butun kaslari deli gibi calistirior dun yaparken bacak kaslarim cayir cayir yandi resmen . hayali ip atlama var ziplama var butun kaslar calisior hissedioaun zaten . baya kisi baslicaz sende katil anca beraber kanca beraber :)dün baktımda biraz. leslie ye benziyor gibi.
biraz bahsedersen gelirim kuzum
O anlattigin seyi yemedigin icin tebrik ederim kuzucummmmgünaydın milletttt napaıosnzzz birazdan veririm menümü
unutmadan @ edsofi arastrmacı kişiliğine bayıldm anam bende varım jilliana kesin cumartesi aksamı baslıorm o ne looo oleeee karı ne halden ne hale gelmiş arada paylas bunları motıve olalım bnmde karnm sarkık
dun kuzenıme gttm bsyler alcaktm benı bı gördü gözleri pörtledi cok zayflamssn dıeee cok zayflamadm ama yaptgm sporlar sıkılastrdı demkki cok kıskandım poponu yumruklamak ıstıorm dedı snra bırer neskafe yaptı sekersz tabi bn sutte kullanmıorm ole sek sey almıs bole poca gıbı ıcı marmelatlı ustu bol pudra sekerlı kocaman bıtanesı ıkımızede ıkıser tane koydu tabaklara bu ne dedm ye cok guzel dedı asla yemem dedm sende yemıceksn dedm bn dıo 4 tane yerım nolcak dıo e ozaman benı kıskanmaya devam et bn onları bırakalı cok oldu dedm ama ıtıraf edım bıtane cifte kavrulmus fındıklı mınık lokumlarvarya ondan yedm
aaa özgem öksürük için zencefilli bir çay denesene hamilelkteoluomu bılmıormda zencefıllı ballı
bide z.yag ısıt varsa kagıt havlu ban ıcıne gogsune koy ustunede utuyle ısıtılmıs havlu koyda yumusasn hafifler oksurugun
kendi adıma sunu söylimde sevin vucudumda yaklasık 3-4 gundr odem var şişim yani nedenini bilmiorum refigede 10 gunum var ama şişiliğe ragmen bu sabah eksideym
bnde acı severımde oleee zehir gibi sevmem acı soslara bayılrm acı baharatlara ama zehr zemberekse yıemem
kızz hamişşş nerelerdsn bee yat dınlen dedıkte bızı ıhmal et demedık kuzummm
ayy benı cok heyecanlandrdı gorseller affern sana
menüün cok guzel tebrıkelr
ahahaahah cok alemsn kız deroşşş
ahahaah trilyontane yap
canım ultrason ext. ucret dıl eger muayeneye gtceksen bnmkıde özeldi bn 70 tl oduodm zaten mutlaka ultrasonla bakıo ole test bılemm ne olcaksa senı zorlamaz en pahalı testım 300 tl di doppler denen sey ki öle cok aman aman bı ozel hastane dıldı o meshur hastanler cok pahalı bı alman hastanesı bı amerıkan hastanesı yad a naytıngen olan adını yazmaı bılmırom o hastane falan pahalı
oo hale bak calısalm bzmd eolsn
ohh neü sahane cınım
allah yolunu acık etsn basarıları daim olsn ıns. cok sevndm masallah
çok sexi olmus bu be
ohhh bravo nasıl vakt buluosn bunları yapmaya
aaa yuh cok sasrdm
bn hafta sonu baslıorm kısmetse
evet evet ben varım
Canim cok sevindim ama zaten persembe dinlenioz herkez cuma baslicak cunku tam 1 hafta olucak . cumalari tartilioruz ya ondan . cuma basla sen vucut olcunude al unutma . ya her hafta ya 2 hafta sonra yada bir ay sonra tekrar olcup burda eskisi ve yenisi olarak guncellicez .günaydın milletttt napaıosnzzz birazdan veririm menümü
unutmadan @ edsofi arastrmacı kişiliğine bayıldm anam bende varım jilliana kesin cumartesi aksamı baslıorm o ne looo oleeee karı ne halden ne hale gelmiş arada paylas bunları motıve olalım bnmde karnm sarkık
dun kuzenıme gttm bsyler alcaktm benı bı gördü gözleri pörtledi cok zayflamssn dıeee cok zayflamadm ama yaptgm sporlar sıkılastrdı demkki cok kıskandım poponu yumruklamak ıstıorm dedı snra bırer neskafe yaptı sekersz tabi bn sutte kullanmıorm ole sek sey almıs bole poca gıbı ıcı marmelatlı ustu bol pudra sekerlı kocaman bıtanesı ıkımızede ıkıser tane koydu tabaklara bu ne dedm ye cok guzel dedı asla yemem dedm sende yemıceksn dedm bn dıo 4 tane yerım nolcak dıo e ozaman benı kıskanmaya devam et bn onları bırakalı cok oldu dedm ama ıtıraf edım bıtane cifte kavrulmus fındıklı mınık lokumlarvarya ondan yedm
aaa özgem öksürük için zencefilli bir çay denesene hamilelkteoluomu bılmıormda zencefıllı ballı
bide z.yag ısıt varsa kagıt havlu ban ıcıne gogsune koy ustunede utuyle ısıtılmıs havlu koyda yumusasn hafifler oksurugun
kendi adıma sunu söylimde sevin vucudumda yaklasık 3-4 gundr odem var şişim yani nedenini bilmiorum refigede 10 gunum var ama şişiliğe ragmen bu sabah eksideym
bnde acı severımde oleee zehir gibi sevmem acı soslara bayılrm acı baharatlara ama zehr zemberekse yıemem
kızz hamişşş nerelerdsn bee yat dınlen dedıkte bızı ıhmal et demedık kuzummm
ayy benı cok heyecanlandrdı gorseller affern sana
menüün cok guzel tebrıkelr
ahahaahah cok alemsn kız deroşşş
ahahaah trilyontane yap
canım ultrason ext. ucret dıl eger muayeneye gtceksen bnmkıde özeldi bn 70 tl oduodm zaten mutlaka ultrasonla bakıo ole test bılemm ne olcaksa senı zorlamaz en pahalı testım 300 tl di doppler denen sey ki öle cok aman aman bı ozel hastane dıldı o meshur hastanler cok pahalı bı alman hastanesı bı amerıkan hastanesı yad a naytıngen olan adını yazmaı bılmırom o hastane falan pahalı
oo hale bak calısalm bzmd eolsn
ohh neü sahane cınım
allah yolunu acık etsn basarıları daim olsn ıns. cok sevndm masallah
çok sexi olmus bu be
ohhh bravo nasıl vakt buluosn bunları yapmaya
aaa yuh cok sasrdm
bn hafta sonu baslıorm kısmetse
evet evet ben varım
Obur gibi değil hayvan gibi yedim benHer gulun bi dikeni vardr tatlim. Saglikli bealenmekte zordu bizim icin obur gibi yerdik ama bak rutin hale geldi saglikli beslenme :)
Hahaha o degil artidan dolayi takimi batircazKizzzz hepimiz baslayalim jilliana olcelim falannnn
Topluca baslayalimmmm
Haftaya bizim topik arti ciksin:)
Maydonozda yapmayalim
Sonraki cuma bombayi patlatalimmmmm
İnecek yarın artı görmeyeceksin hiç korkma hiç rkmek yemeyelim yoğurt ye pul biberli cnm yarın eksi çıkıcazYarina kadar inermi canm sence ? Vallahi daha kahvalti yapmadim yarim litre ilk su iceyim dedim
Huuu huuuuuwww süperrKendime nazar değdircem diye korkuyorum ama 65.7 bu sabah yazmadan duramadım
Ayyy artik cok gec 2 dilim yedim ekmek ben ya tuhhh . aksam yemiorum ben .İnecek yarın artı görmeyeceksin hiç korkma hiç rkmek yemeyelim yoğurt ye pul biberli cnm yarın eksi çıkıcaz
Heeyy süperrr bende bazanın altına sıkışmış kalmış tüm etek ve elbiselere hasretttttsabah 15 dal kadar maydonozla limon suyunu karıştırıp içtim.
bunu yapıcam bi süre.
birde spor yapamadım ben dün yine
beni az< motiveye itin yaaaaaaaa
ha birde daha önce olmayan pantolonumu denedim sabah cok iyiydi ya
göbek az daha giderse muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?