Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yan yaglardan yani canm . baldirinda en tombik yerinde yani yukardan . kolunda en tombik yanindan . gogus biliosunuzdur zaten .
baldır ve kollarım felaket pofuduk benim.
akşam ölcüp bildirimde bulnuyaım o zaman.
kim takip edicek. başkanımız kim

aman işte sacma sapan şey

Hadi ben de varım o zamann :)
Edaa incelsin ben incelmeyeyim miii edsofi

Bel bole olculuyor bilmeywnler icin kizlar

Canım bu göbek ölçüsü bel değilll.. Dur şimdi bir link atıcam...

evet yaaa ben eczanede gormusdum sena cayi herhalde o uzak durayim )))

Evet tam da o :)) karışık bitkilerle içilir form çayı falan ama o sen gördüğün sadece sinemaki uzak durmak en iyisi :))

Şuanda havuz bana zor hasanın bi 3 yaşına gelmesi lazım ve buralarda araştırmam lazım pendiğe yeni taşındım beşyüzevlerdeyken yarı olimpik havuz vardı evime 15 dakka yürüyerek aralıksız bir sene gittim ve şöyle söylim yüzmek inanılmaz sıkılaştırıyor ve gerçekten çalışmayan bir tane kas yok sanırım. Keşke yine gidebilsem hem çok özledim çok keyifle yaptığım bir spordu. Sende araştır mutlaka imkanın varsa mutlaka git cnm. Boşver mayo giyersin cnm kimler kimler yüzüyodu varya takılma yani. Homili gıtlaklığa bir alışınca sonu gelmiyor işte.. :)

Süper menü canımm

İnşallah gidersin canım bi an önce.
Ya biz türklerde spor alışkanlıgı yok. ye,iç yat
aman ne sporu. en büyük sacmalıgımız bu.
Kitap okumada ve spor yapmada cok geri kafalıyız.
Her ikisinide sabah uyanır uyanmaz nasıl yüzümü yıkıosak , o hale getirmiyoruz maalesef.

Evet haklısın bu anne ve babalarımızla ilgili yönlendirilmediğimiz için biz daha bilinçliyiz ben Hamzayı bu sene meselatekvandoya yazdırıcam yaz için küçük yaştan başlarsa hayatında hep spor olur inşallah ama sorma biz ancak yüz yıkayıp hayat koşturmacasına dalalım ama ben yine başlayıp bırakmicam en kolay en ucuz zaman ayırabilrsen yürüyüş hiç yoktan bunu yapalım hep ...

Tabak canak satan bir yerden almistim canim
Milyoncu gibiiiii
Ocakta kaynatiliyorrr demligide varrrr
Dandik bise ama cok kullanisli

Benim ustam sensin hadsizlik ettiysem affetttr
Estagfrullah o nasil sozzz askitom

Ayyy kiskancccccc
Canim benzer fotoyu kaptanimiz atti o soyledi bole oldugunu Yawrukush
Bu arada sen terlemek istemiodun ondan teklif etmedim tatlim bu spor su yapio adami :)

Oyle deme vallaaaa
Kitap okumada ben ortalamayi yukseltiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…