bu guzelmis ))Kizzzz hepimiz baslayalim jilliana olcelim falannnn
Topluca baslayalimmmm
Haftaya bizim topik arti ciksin:)
Maydonozda yapmayalim
Sonraki cuma bombayi patlatalimmmmm
baldır ve kollarım felaket pofuduk benim.Yan yaglardan yani canm . baldirinda en tombik yerinde yani yukardan . kolunda en tombik yanindan . gogus biliosunuzdur zaten .
aman işte sacma sapan şeytebrikss millettt
yalnz demlige bayıldm nerden aldn kız
aa noldu be kocayla küs kalınırmı hiç beceremedgmz sey
yarın yokum iş cıkısı karsıya gecıcem arkdslarla bulscam 10 gun onceden yapılms programm var o sebeple c.tesı dedm yarn olcumu verırım ama spora c.tesı sabahı baslarm
ahahah kaptanın yuregınemı ındırcn
ahah est.
Benim ustam sensin hadsizlik ettiysem affetttrHatun 2 hafta once ne yicem diye bana soruyordu
Tavsiyelere baslamisssss
Wuhuuuuuuuuuu
Yanlarım yok ön kısım aynı
tebrikss millettt
yarın yokum iş cıkısı karsıya gecıcem arkdslarla bulscam 10 gun onceden yapılms programm var o sebeple c.tesı dedm yarn olcumu verırım ama spora c.tesı sabahı baslarm
ahah est.
Seninki daha iyimis ozmanYanlarım yok ön kısım aynı
Canim kocayla kadin arasinda hep seytan gezermis haberin olsun en ok onlarin arasini bozmaktqn hoslanirmisaman işte sacma sapan şey
Bilmemkiibaldır ve kollarım felaket pofuduk benim.
akşam ölcüp bildirimde bulnuyaım o zaman.
kim takip edicek. başkanımız kim
Yarın jillian başlıyoruz öyleyse. Sabah alınsın ölçüler.
@melinda23edsofi abesle_istigal @gogo2405 ilk aklıma gelenleri yazdım hemen başlamak isteyenler yazın yarın ölçülerimizi alıp başlayalım.
Göğüs
Bel
Göbek en kalın kısım
Basen
Kalça
Tek kol en kalın kısım
Tek bacak en kalın kısım
Bel bole olculuyor bilmeywnler icin kizlar
evet yaaa ben eczanede gormusdum sena cayi herhalde o uzak durayim )))
Şuanda havuz bana zor hasanın bi 3 yaşına gelmesi lazım ve buralarda araştırmam lazım pendiğe yeni taşındım beşyüzevlerdeyken yarı olimpik havuz vardı evime 15 dakka yürüyerek aralıksız bir sene gittim ve şöyle söylim yüzmek inanılmaz sıkılaştırıyor ve gerçekten çalışmayan bir tane kas yok sanırım. Keşke yine gidebilsem hem çok özledim çok keyifle yaptığım bir spordu. Sende araştır mutlaka imkanın varsa mutlaka git cnm. Boşver mayo giyersin cnm kimler kimler yüzüyodu varya takılma yani. Homili gıtlaklığa bir alışınca sonu gelmiyor işte.. :)Ne güzel ya. İnşallah yine yaparsın.
Yüzmek bende cok istiyorumda bulundugum yerde araştırmam gerek
ama şimdi degil tabi. fikiniye girmem lazım biraz
Bende bekarken yürüyodum.Ya dışarda ya koşu bandında. Çok iyi oluyordu.
Evlenince ara ara yaptım ama cok aralık vardı.
Sonrası homili gırtlak gelsin kilolar
Süper menü canımmneyse dunki menüm alıntı yapmadan menu yazmaya içim elvermio
sabah
tost
çay
öğlen ızgara tavuk (tavuk bıraz yaglıydı kendı yagımı ext. mı eklenms anlamdm
1 kase corba
1 catal pilav
1 kasık yogurt
ara
4-5 erik
aksam
1 tabak
semizotu yemegı
su
1.5 lt cıvarı
spor
yarım saat egzersiz mix
sen ol. bu fikir senden cıktı sanırımBilmemkiikm baskan olsun :)
İnşallah gidersin canım bi an önce.Şuanda havuz bana zor hasanın bi 3 yaşına gelmesi lazım ve buralarda araştırmam lazım pendiğe yeni taşındım beşyüzevlerdeyken yarı olimpik havuz vardı evime 15 dakka yürüyerek aralıksız bir sene gittim ve şöyle söylim yüzmek inanılmaz sıkılaştırıyor ve gerçekten çalışmayan bir tane kas yok sanırım. Keşke yine gidebilsem hem çok özledim çok keyifle yaptığım bir spordu. Sende araştır mutlaka imkanın varsa mutlaka git cnm. Boşver mayo giyersin cnm kimler kimler yüzüyodu varya takılma yani. Homili gıtlaklığa bir alışınca sonu gelmiyor işte.. :)
Oturunca hop kucağımda bişi ama bu iki haftada gözle görülür toparlanma oldu sende de olmuyor mu sporla beraberSeninki daha iyimis ozman
Evet haklısın bu anne ve babalarımızla ilgili yönlendirilmediğimiz için biz daha bilinçliyiz ben Hamzayı bu sene meselatekvandoya yazdırıcam yaz için küçük yaştan başlarsa hayatında hep spor olur inşallah ama sorma biz ancak yüz yıkayıp hayat koşturmacasına dalalım ama ben yine başlayıp bırakmicam en kolay en ucuz zaman ayırabilrsen yürüyüş hiç yoktan bunu yapalım hep ...İnşallah gidersin canım bi an önce.
Ya biz türklerde spor alışkanlıgı yok. ye,iç yat
aman ne sporu. en büyük sacmalıgımız bu.
Kitap okumada ve spor yapmada cok geri kafalıyız.
Her ikisinide sabah uyanır uyanmaz nasıl yüzümü yıkıosak , o hale getirmiyoruz maalesef.
tebrikss millettt
ahah est.
Estagfrullah o nasil sozzz askitomBenim ustam sensin hadsizlik ettiysem affetttr
Ayyy kiskanccccccHadi ben de varım o zamann :)
Edaa incelsin ben incelmeyeyim miiiedsofi
Canım bu göbek ölçüsü bel değilll.. Dur şimdi bir link atıcam...
Evet tam da o :)) karışık bitkilerle içilir form çayı falan ama o sen gördüğün sadece sinemaki uzak durmak en iyisi :))
Oyle deme vallaaaaİnşallah gidersin canım bi an önce.
Ya biz türklerde spor alışkanlıgı yok. ye,iç yat
aman ne sporu. en büyük sacmalıgımız bu.
Kitap okumada ve spor yapmada cok geri kafalıyız.
Her ikisinide sabah uyanır uyanmaz nasıl yüzümü yıkıosak , o hale getirmiyoruz maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?