- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Katılırım tabi canımYok kiz leslieyle ne alakasi var ben cok kolay yapiodum artik lslieyi ve ayni hareketler skldim ve ole aman aman sonuc alamadim . jillianda sinav var mekik var kollara agirlik calisiosun . butun kaslari deli gibi calistirior dun yaparken bacak kaslarim cayir cayir yandi resmen . hayali ip atlama var ziplama var butun kaslar calisior hissedioaun zaten . baya kisi baslicaz sende katil anca beraber kanca beraber :)
profil resmindeki sensen cok zarif duruyosun kızHeeyy süperrr bende bazanın altına sıkışmış kalmış tüm etek ve elbiselere hasrettttt
Kalın geldi bana yanlış ölçmedin dimi canımcım.Yok csnm 45 dkka bnm icin cok . aynen haklisin daha guzel jillian. Baldir tek bacak canm
Yok tamam yeteri kadar tahılı o iki dikimle aldın dhaa da hiç yeme bağırsağına oturacak gereksiz bide wc çıkamazsan al sana bir kaç gr artıAyyy artik cok gec 2 dilim yedim ekmek ben ya tuhhh . aksam yemiorum ben .
He o benim hamile kalmadan önceki 50 kg halim. Orda ben haftada iki gün 90 dakka yüzüyordum + hftada 2 gün yürüyor + haftada 1 gün plates yapıordum... Hamile kalınca bir anda kestim ve karnımı şuanda görmek istemezsin. Kol ve bacak iyi benim göbek sorun.sabrek kuzum az dayanalım sporlar la düzelecekprofil resmindeki sensen cok zarif duruyosun kız
benim kollarda bıngıl bıngıl dana gibi duruyorum
Bende varım canımYarın jillian başlıyoruz öyleyse. Sabah alınsın ölçüler.
@melinda23edsofi abesle_istigal gogo2405 ilk aklıma gelenleri yazdım hemen başlamak isteyenler yazın yarın ölçülerimizi alıp başlayalım.
Göğüs
Bel
Göbek en kalın kısım
Basen
Kalça
Tek kol en kalın kısım
Tek bacak en kalın kısım
Hatun 2 hafta once ne yicem diye bana soruyorduİnecek yarın artı görmeyeceksin hiç korkma hiç rkmek yemeyelim yoğurt ye pul biberli cnm yarın eksi çıkıcaz
Aynen bende yaaa karbim siserse ama gozum doymaz bogazimdan gelene kadar yerdim ya amaannnObur gibi değil hayvan gibi yedim ben
Üst üste kaç kase sütlaç yedimi bilmiyorum neler neler artık bitti bana geriye sarkmış bir karın kaldı ama halledicez hep beraber taş gibi olucaz
İnce oldugunu iddaaa etmedim canmKalın geldi bana yanlış ölçmedin dimi canımcım.
Ne güzel ya. İnşallah yine yaparsın.He o benim hamile kalmadan önceki 50 kg halim. Orda ben haftada iki gün 90 dakka yüzüyordum + hftada 2 gün yürüyor + haftada 1 gün plates yapıordum... Hamile kalınca bir anda kestim ve karnımı şuanda görmek istemezsin. Kol ve bacak iyi benim göbek sorun.sabrek kuzum az dayanalım sporlar la düzelecek
göbek deligininden azcıcık aşagı
Bel bole olculuyor bilmeywnler icin kizlar
...CARSAMBA GUNU ADIM YARISMASI TAKIM ICI ILK 3...
1. 20154 adim ile @CheGuevera
2. 14500 adim ile @Mavibocuk
3. 13450 adim ile @tiffany20
Tebrikler canlar
yalnz demlige bayıldm nerden aldn kızEki Görüntüle 1826713
maydonozum demleniyor
aa noldu be kocayla küs kalınırmı hiç beceremedgmz seyAzcıcık kocamla küsüzde
selammmmmmmmmm
göz doktoruna gidip geldim.
gözlük kullanıyorumda lense gecicem
O anlattigin seyi yemedigin icin tebrik ederim kuzucummmm
yarın yokum iş cıkısı karsıya gecıcem arkdslarla bulscam 10 gun onceden yapılms programm var o sebeple c.tesı dedm yarn olcumu verırım ama spora c.tesı sabahı baslarmCanim cok sevindim ama zaten persembe dinlenioz herkez cuma baslicak cunku tam 1 hafta olucak . cumalari tartilioruz ya ondan . cuma basla sen vucut olcunude al unutma . ya her hafta ya 2 hafta sonra yada bir ay sonra tekrar olcup burda eskisi ve yenisi olarak guncellicez .
ahahah kaptanın yuregınemı ındırcnKizzzz hepimiz baslayalim jilliana olcelim falannnn
Topluca baslayalimmmm
Haftaya bizim topik arti ciksin:)
Maydonozda yapmayalim
Sonraki cuma bombayi patlatalimmmmm
Obur gibi değil hayvan gibi yedim ben
Üst üste kaç kase sütlaç yedimi bilmiyorum neler neler artık bitti bana geriye sarkmış bir karın kaldı ama halledicez hep beraber taş gibi olucaz
Yan yaglardan yani canm . baldirinda en tombik yerinde yani yukardan . kolunda en tombik yanindan . gogus biliosunuzdur zaten .göbek deligininden azcıcık aşagı
gozume ilk carpan fayans oldu cok guzel hosuma gitdiEki Görüntüle 1826713
maydonozum demleniyor
evet yaaa ben eczanede gormusdum sena cayi herhalde o uzak durayim )))Günaydınnnn :))
Tebrikler canım..
Səna :)
Valla adam akıllı bir açıklamam bile yok
Abartma o kadar da kötü değil bencee :) Bel biraz çok fazla sanki :) Göbeği neden ölçmedinnn ??
Aslında bütün gece uyumadımmşimdi de çoktan kalktım ama sağolsun geçmiş bitmedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?