Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dakikası iyiymiş leslie 3 de ben artık en son hiç terlememeye başladım nefes alışlarım bile normaldi 4 e geçicektim ya bu krnımızı toplasında varsın zor olsun cnm
Her gulun bi dikeni vardr tatlim. Saglikli bealenmekte zordu bizim icin obur gibi yerdik ama bak rutin hale geldi saglikli beslenme :)

Evet hem regli guzel bi sekilde degerlendirmis olursun .bugun yqpmicam bende . cuma yapqlim. Bide kisa sureli olmasi bizim gibi pek vakti olmayanlara cok iyi oluyor. Sunu da yapim bunuda yapim derken bitiyor spor zaten
Aynen Eda kayılıyorum lesliede hasan 30. Dakkada hep uyanıyordu 27 dk süper

takımı ne zaman bıraktım tatlışşşş
hafif egzersiz yapıp cok yorulmak istemiyorum kaslarım acımasınn gerilmiyeyimmm
zaten farkındaysan çok stresli bir yaoım var

Günaydınnnn :))

Benim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok

Tebrikler canım..

sinemaki azerice ne acaba???

teseekuur ederim canim bende baktim )) bide Fatimeden sorariz o bilir )))

Səna :)

Sahi ya Fatime nerde???

Valla adam akıllı bir açıklamam bile yok

Ewt olculerimi aldim tam rezalet
Gogus 100
Bel 100
Basen 103
Kol cevresi ( en kalin yeri) 33
Baldir (en kalin yeri) 90
Omuz izasi 46 :)

Abartma o kadar da kötü değil bencee :) Bel biraz çok fazla sanki :) Göbeği neden ölçmedinnn ??

Fatimem nerelerde kaldin ya pişkin gene uyuyup durdunmu Dahlia_ cikolatamn

Aslında bütün gece uyumadımm şimdi de çoktan kalktım ama sağolsun geçmiş bitmedii

Azcıcık kocamla küsüzde

Günaydın kuzucan afiyet olsun

Kiz duvar taslarin guzelmis

Baldır dediğin tek bacağınmı canım

Ben yapmıştım güzel ama ısınması sporu esneme hareketleri falan 45 dk yı buluyor. Jillian daha kısa ve etkili

selammmmmmmmmm
göz doktoruna gidip geldim.
gözlük kullanıyorumda lense gecicem
Hadi hayirli olsunnnn

Baldır dediğin tek bacağınmı canım

Ben yapmıştım güzel ama ısınması sporu esneme hareketleri falan 45 dk yı buluyor. Jillian daha kısa ve etkili
Yok csnm 45 dkka bnm icin cok . aynen haklisin daha guzel jillian. Baldir tek bacak canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…