- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Sen süpersin harika bilgiler ben buraya bakıp alıcam ölçülerimi ısınma egzersizleride çok gzl gösterilmiş saol cnmÖlçü almadan önce bir buraya bakın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Aynen cocuklarımıza aşılamalıyız. Tekvandoda cok güzel olur.Arkadaşlarda edinir.Farklı cevresi olur.Evet haklısın bu anne ve babalarımızla ilgili yönlendirilmediğimiz için biz daha bilinçliyiz ben Hamzayı bu sene meselatekvandoya yazdırıcam yaz için küçük yaştan başlarsa hayatında hep spor olur inşallah ama sorma biz ancak yüz yıkayıp hayat koşturmacasına dalalım ama ben yine başlayıp bırakmicam en kolay en ucuz zaman ayırabilrsen yürüyüş hiç yoktan bunu yapalım hep ...
bende bir yıldır düşürüyorumOyle deme vallaaaa
Kitap okumada ben ortalamayi yukseltiyorum
Heee ozman ektra belimizin olcusunude alicaz gobegin alti nolyi ozman ne yazocaz onun adinaÖlçü almadan önce bir buraya bakın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Ben de cpcuklarin sokakta oynamasina karsiyim cpk kotu bi zamndayiz. Bende buyusun kesinlikle sporla ugrassin istiorum bi tik daha buyudumu mutlaka basket istiorumAynen cocuklarımıza aşılamalıyız. Tekvandoda cok güzel olur.Arkadaşlarda edinir.Farklı cevresi olur.
Malum günümüz cocukları tabletci.telefoncu.
Hareket olanakları sıfır.
Bol sporlu günlere inşallahhhh
Sorma elimden geldiğince tel vermiyorum zaten pkulu tüm gün tv hiç izlemiyor bebekken yanında televizyon açmazdık ama ne kadar dikkat etsek yinede bakıyor izliyor. Bi sanata ve spora çocukları mutlaka yönlendirmeliyiz bakalım artık bu yaz tekvandoya bide Kuran ı kerim öğrenmesi için bi yer ayarlayıp yollayacağım inşallahAynen cocuklarımıza aşılamalıyız. Tekvandoda cok güzel olur.Arkadaşlarda edinir.Farklı cevresi olur.
Malum günümüz cocukları tabletci.telefoncu.
Hareket olanakları sıfır.
Bol sporlu günlere inşallahhhh
Ne sokağı yanından çalıp götürüyorlar evin bahçesine yolluyorum bisiklet sürüyor onda bile eşimle nöbet tutuyoruz balkonda. Basket çok güzel benimkinin de boyu var seneye belkiBen de cpcuklarin sokakta oynamasina karsiyim cpk kotu bi zamndayiz. Bende buyusun kesinlikle sporla ugrassin istiorum bi tik daha buyudumu mutlaka basket istiorum
Ayyy kiskancccccc
Canim benzer fotoyu kaptanimiz atti o soyledi bole oldugunu @Yawrukush
Bu arada sen terlemek istemiodun ondan teklif etmedim tatlim bu spor su yapio adami :)
Heee ozman ektra belimizin olcusunude alicaz gobegin alti nolyi ozman ne yazocaz onun adina
şu zamanda zaten göndermemek en sağlıklısı.Ben de cpcuklarin sokakta oynamasina karsiyim cpk kotu bi zamndayiz. Bende buyusun kesinlikle sporla ugrassin istiorum bi tik daha buyudumu mutlaka basket istiorum
Ölçüleri yarın sabah aç karna mı alcaz
Yapatsin canm bi rahatsizligin var mi bende terleyin kfam makam kasinio ama umuraamassam pek anlamiorum . insallah sende yaparsinBiliyorum canım daha önce yaptım ama ben terleme konusunu tamamen unuttummm
Denerim artık yapamazsam bırakırım..
Canım göbek deliğinin altında en kalın yeri göbek olarak, göbek deliğinin üstünü de bel diye ölçüyoruz. :)
Bak canım ilk resimde bel, ikinci de göbek :)
Eki Görüntüle 1826801
Eki Görüntüle 1826802
Cuma canim mazereti olan 1 2 arkads var onlar cumartesi . isleri varmis okulu sinavi falanMutlaka aç karnına :))
Ne zaman başlıyoruz peki ?
En güzelini yapıyosun canımSorma elimden geldiğince tel vermiyorum zaten pkulu tüm gün tv hiç izlemiyor bebekken yanında televizyon açmazdık ama ne kadar dikkat etsek yinede bakıyor izliyor. Bi sanata ve spora çocukları mutlaka yönlendirmeliyiz bakalım artık bu yaz tekvandoya bide Kuran ı kerim öğrenmesi için bi yer ayarlayıp yollayacağım inşallah
O bir iki benimmm kissssssCuma canim mazereti olan 1 2 arkads var onlar cumartesi . isleri varmis okulu sinavi falan
Bira once attigin linki guncellermisin xanmMutlaka aç karnına :))
Ne zaman başlıyoruz peki ?
Yapatsin canm bi rahatsizligin var mi bende terleyin kfam makam kasinio ama umuraamassam pek anlamiorum . insallah sende yaparsin
Nenada varO bir iki benimmm kissssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?