Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen cocuklarımıza aşılamalıyız. Tekvandoda cok güzel olur.Arkadaşlarda edinir.Farklı cevresi olur.
Malum günümüz cocukları tabletci.telefoncu.
Hareket olanakları sıfır.
Bol sporlu günlere inşallahhhh

Ben de cpcuklarin sokakta oynamasina karsiyim cpk kotu bi zamndayiz. Bende buyusun kesinlikle sporla ugrassin istiorum bi tik daha buyudumu mutlaka basket istiorum

Sorma elimden geldiğince tel vermiyorum zaten pkulu tüm gün tv hiç izlemiyor bebekken yanında televizyon açmazdık ama ne kadar dikkat etsek yinede bakıyor izliyor. Bi sanata ve spora çocukları mutlaka yönlendirmeliyiz bakalım artık bu yaz tekvandoya bide Kuran ı kerim öğrenmesi için bi yer ayarlayıp yollayacağım inşallah

Ben de cpcuklarin sokakta oynamasina karsiyim cpk kotu bi zamndayiz. Bende buyusun kesinlikle sporla ugrassin istiorum bi tik daha buyudumu mutlaka basket istiorum
Ne sokağı yanından çalıp götürüyorlar evin bahçesine yolluyorum bisiklet sürüyor onda bile eşimle nöbet tutuyoruz balkonda. Basket çok güzel benimkinin de boyu var seneye belki

Ayyy kiskancccccc
Canim benzer fotoyu kaptanimiz atti o soyledi bole oldugunu @Yawrukush
Bu arada sen terlemek istemiodun ondan teklif etmedim tatlim bu spor su yapio adami :)

Biliyorum canım daha önce yaptım ama ben terleme konusunu tamamen unuttummm
Denerim artık yapamazsam bırakırım..

Heee ozman ektra belimizin olcusunude alicaz gobegin alti nolyi ozman ne yazocaz onun adina

Canım göbek deliğinin altında en kalın yeri göbek olarak, göbek deliğinin üstünü de bel diye ölçüyoruz. :)

Bak canım ilk resimde bel, ikinci de göbek :)

şu zamanda zaten göndermemek en sağlıklısı.
neler duyar olduk sonzamanlarda
rabbim herkesin cocugunu korusun esirgesin. pisliklerden.

bizde cocuk olunca büyüyünce bir iki etkinliğe göndericez. cocuk için cok iyi olur

Yapatsin canm bi rahatsizligin var mi bende terleyin kfam makam kasinio ama umuraamassam pek anlamiorum . insallah sende yaparsin

Esime canta hazirlayip yolcu ediciiiiiimmmm

Bu arada dun ne yaptiysam sirtim tutulmussss asiri agriyooo
60dk rampali yuruyuste sagolsun
Ust arka bacakta kaslarim varmissss
Merhaba dediler banaaaa
Enkaz gibiyim yaaaaa
Agri kesici gecirirmiiiii
Kipirdayamiyorummm
Sabahtan beri yatiyorummm
Bir oyana
Bir bu yana

En güzelini yapıyosun canım
vallahi tebrikler.
teknolijiden ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi bizler için
aynen. okulla bitmez sadece hayat. hem kendininde hoşuna gider.
hobi edinmiş olur.

Okudugum kitapların bazıları eski osmanlı dönemini konu alıyordu.
Ne güzel cocuklarına piyano. dil olarak fransızca arapca ders aldırmışlar.
cok hoşuma gidiyordu.

Yapatsin canm bi rahatsizligin var mi bende terleyin kfam makam kasinio ama umuraamassam pek anlamiorum . insallah sende yaparsin

İnşaAllah canım..
İnsanlar sporla terlemek için uğraşır ben terlememek için elimden geleni yapıyorum
Çok şükür son günlerde iyiyim biraz, kaşınmam da azaldı belki sorun olmaz :)
Olmadı vantilatör önünde yaparım gülüyorum ama ciddiyimmm, serin ortam yaratırım..

ozaman her ölçen bunların yanlarını doldursun ve baslayalm sabah alıcam ölçümü
Ölçüm bildirimleri aşağıdakı şekilde yapılmalı:
★Yaş:
★Kilo:
★Boy:
★Göğüs ölçüsü:
★Bel ölçüsü:
★Göbek ölçüsü:
★Kalça ölçüsü:
★Basen ölçüsü:
★Bacak ölçüsü(sağ):
★Bacak ölçüsü(sol):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…