Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz hasta zature olursun ozman deli ya
Bende terlemeyi hic sevmem ama terlemedende spor olmuyor canm

Lan bu hatun gibi bir karnım çatlaklardan sonra imkansızzz ahhh ahhhhh

çok harika bunu yapan arkadaş benceee

Kiz 2 baldiri ni olcuyoz biri buyuk biri kucuk mu hani kol olcusu

Sevindim o zamannn

canım geçmiş olsun ılık suda iyi gelir kuru öksürüğe

işe alıştım özgecim güzel gidiyor şimdilik
su havalarda mevsimine göre hareket etse daha güzzel olacak

...BIR DUYURU...

ayy özgem yaa geçen hafta 59dm zehirlendikten sonra midemde bişey kalmadıgından o kadar düştüm.
Bütün hafta boyunca cok dikkat ettim bugün geçen haftaki aynı kilomdaydım çok şükür ama sanırım listede olmadıgımız içi bir etki etmiyor dimi

demir olmadıgını bende sonradan öğrendim ama senin anlattıgın sekilde bilmiyordum canım sağol bilgilendirdiğin için

Kizlar benim karnim bole iste oyuzden karar verdim jillian yapmaya

jullıanla cok rahat eritirsin
kk nında jullıan gruplarına bakabilirisn ordada müthiş farklar var.

Benim dünya güzeli kızım geçen ay girdiği üstün yetenekli ler Sınavı'nda resim alanında sınavı kazanmış okulunda tek kazanan benim nefesim olmuş
Çok mutluyum ya
Çok

tebrik ederim deryacım

Yaaa dogru ya unuttum ben ama jillian yapan mutlaka arti gorecekmis canm zaten . 2 gune arti cikarmi bilmem tabi . okdar etkilimidir ki kiz . yok artik . ben ara vermek istemiorum yawww

bencede yanslıs zamanda baslamıssın canım
hemde hareketsizim diyorsun en az 2 gün agırlığını hissedersin. Üzgünüm

Veeeee ben gururunuz geldi
20154 adım
670 günün egzersizi @Yawrukush

yürü beeeeeee

Toplanin ahali er meydanina cuma jilliana baslioruz katilmak isteyen varmiiiiiii :)

ben daha önce basladım yarım yamalakta olsa yaptım ama benim sorunlu bölgelerime göre değil malesef
bel ve göbek bölgesinde çok iyi
diğer sonuclardada cok net görebiliyrsun zaten

2isirik elma
1bardak kefirrrrr ilave edelimmmm

Kasiklarimda muthis bir agri varrr ya

Esimde yarin yurtdisina gidiyor
Havada berbatttt
Sinavlar geldiiii
Oy ben nidemmmmmm

kız uzat ayacıklarını keyfine bakkk kasıklarının agrsını hallettikten sonra tabi

B

Gobek sorunu kalmayacak kismiiii beniiii nasilda hirslandirdiii
Bacagim popom goguslerim ciddi inceldiii
Gobek duruyorrr delirecegimmm

sende jullıana başla tatlım ama kilona göre basla seni zorlamayacak sekilde yap yani jullıan bayaaa hareketli
kilon kaçtı canım ?

Sinemaki form cayinda olan en tehlikeli sey ben annemden bilioruz smdi sinemakiye bagimli olarak yasamini surdurmekte

sinemaki tehlikeli değildir tatlım aksine Peygamber efendimizin bile önerdiği besinler arasındadır.
Ancak hersey oldugu gibi sinemakiyide abartmaman gerekir fazlası zaten ishal yapar.
Bitki çaylarının bile bağırsak tembelliğine yol açma riski var.

Zayiflamak ugruda sinemaki icti daha sonra bagiraaklarinda tembellik yasadi ve sinemaki icmesen arrik wcye cikamiyor . onjnla yasiyor yani

goncada söylemiş belli bir süre sorun yaşar ama düzelir yeterki kendi istesin

İç canım ağrı çekme boşuna havuza giderken kas ağrıları için muz ye soda iç derdi hoca

Dimi yaaa osmanlıda bile kadınlar savaş tekniği küçük yaşlarda öğretilmiş ata binme gerçi savaş zamanları ama dediğin gibi yabancı dil sanar dersleri de verilirmiş...

Dimi yaaa osmanlıda bile kadınlar savaş tekniği küçük yaşlarda öğretilmiş ata binme gerçi savaş zamanları ama dediğin gibi yabancı dil sanar dersleri de verilirmiş...
aynen. cok özenmiştim.
bizlerde güzel nesiller hazırlıyalım gelecege inşalalh

Ya bizim bu kadar detaylı yazmamıza gerek yok ki, yaşımız, boyumuz zaten var, vücut ölçülerimizi bir de istersek kiloyu yazalım yeter bence :)

Kiz hasta zature olursun ozman deli ya
Bende terlemeyi hic sevmem ama terlemedende spor olmuyor canm

Boş verrr zaten hastalıktan ayılamıyorum
Şaka bir yana ne kadar korkarsam o kadar başıma iş geliyor sonra, hiçbirşey olmaz inşaAllah deyip yapmam lazımmmmm

Lan bu hatun gibi bir karnım çatlaklardan sonra imkansızzz ahhh ahhhhh

Çatlaklara da vardır elbet bir çözümm :)

Bi zayıflayıp istediğim kiloyu göreyim de çatlağa sonra bakarız dimi

Evet doğru baldırlarda bir iki cm oynayabilir o yüzden spora giderken hoca sağ bacak sol bacak ayrı ölçerdi hangisi kalınsa o tarafa sayı olarak fazla egzersiz verirdi
Sasrdm vallahi fark olmasina :) tamam ozman ben ikisini bidaha olcimm . dun ben olculerimi aldim ama belimi ve badirlarida alayim. Bide 2 koluda alimmi tek kolu almistim

edsofi yok artık estetikten başka çaresi yok mu yaniiii
Herkeste mi oluyor canımmm ?? merak ettim şimdi spor yapanla yapmayanda fark oluyor mu kiii acabaa.. mesela Özgede de varmıdır??

Bi zayıflayıp istediğim kiloyu göreyim de çatlağa sonra bakarız dimi

Haklısın tabiii, önce fazlalıkları atıp sonra düzeltmemiz gerekenleri düzeltirizz

Sasrdm vallahi fark olmasina :) tamam ozman ben ikisini bidaha olcimm . dun ben olculerimi aldim ama belimi ve badirlarida alayim. Bide 2 koluda alimmi tek kolu almistim
İki kolu da al sağ kolun daha güçlüdür bezi sağla sıkıyoruz yemek sağ sol kolun düşük çıkabilir onuda kuvvetlendirirsin artı egzersizle

Bende varım canım
:))

Bel bole olculuyor bilmeywnler icin kizlar
Bu göbek yahu
Heee ozman ektra belimizin olcusunude alicaz gobegin alti nolyi ozman ne yazocaz onun adina
Göbeğin üstü bel biraz daha ince oluyo annem tabi bizimkiler pek ince değil
Ölçüleri yarın sabah aç karna mı alcaz
Evet canım
Mutlaka aç karnına :))
Ne zaman başlıyoruz peki ?
Yarın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…