Yuzde yuz aman aman olmazda gene smdikinden super olcagi kesinAy evet acaba toparlanınca kapanır mı inşallah ya
Canm senin adin ne dir:))
Bu göbek yahu
Göbeğin üstü bel biraz daha ince oluyo annem tabi bizimkiler pek ince değil
Evet canım
Yarın inşallah
İnşallah canım inşallah tek sıkıntım göbeğim ve çatlaklarım pörsümüş portakal kabuğu gibiYuzde yuz aman aman olmazda gene smdikinden super olcagi kesin
Canm senin adin ne dir
...CARSAMBA GUNU ADIM YARISMASI TAKIM ICI ILK 3...
1. 20154 adim ile @CheGuevera
2. 14500 adim ile @Mavibocuk
3. 13450 adim ile @tiffany20
Tebrikler canlar
...CARSAMBA GUNU MEKIK YARISMASI TAKIM ICI ILK 3...
1. 670 adet mekik ile @CheGuevera
2. 550 adet mekik ile @Ollalla
3. 500 adet mekik ile @sevimlicadi0 ve @Mavibocuk
Tebrikler citirlar
Kizlar kollarim bacaklarim nasil aciyor vallahi katnimda cok az var zaten mekik cekiodum. Kollarim cok aciyor . 1 er lt likler iyi geldi anlasilan :)
One ki canm anlamadim
Kendime nazar değdircem diye korkuyorum ama 65.7 bu sabah yazmadan duramadım
selammmmmmmmmm
göz doktoruna gidip geldim.
gözlük kullanıyorumda lense gecicem
Herkese Kocaman günaydın bugün öğlen bir arkadaşa davetliyim diyette olduğumu biliyor özellikle ona uygun şeyler yaptı
@Yawrukush kaptanın Nasıl oldu öksürük? Çok yoruyorsun kendini onasam oluyordikkat et biraz zencefilli bal ve zencefil çayı içmeye çalış çok abartmadıysan sonra bebişe de bi zararı olmaz..
@kitabi bebişin Nasıl toparlanmıştır inşallah?
Ben başlayalı 2-3 hafta oldu galiba ama ben kolaylaşınca bırakmayı düşünüyordumama Can'ımı çok çektirdiniz yaaa ben de mi başlasam
Ben zayıfladım Can'ım 75 kilodan 63 kiloya düştüm ki, 69 kilodan sonra sadece sağlıklı beslenme alışkanlığımı sürdürdüm ve spor yapmadan 6 kilo daha verdim. Benim menüleri görüyorsun çok sıkı değil aynı o şekilde beslenerek gitti son 6 kilo..
Kaslarda laktik asit birikimi oluyor canım o da ağrı ve şişkinlik yapıyor ben de yaşadım bunu.. Haftaya arayı kapatırsın inşallah..
Sarı olsa neyse :) bence adı çok uygun olmuş :)
günaydın milletttt napaıosnzzz birazdan veririm menümü
unutmadan @ edsofi arastrmacı kişiliğine bayıldm anam bende varım jilliana kesin cumartesi aksamı baslıorm o ne looo oleeee karı ne halden ne hale gelmiş arada paylas bunları motıve olalım bnmde karnm sarkık
dun kuzenıme gttm bsyler alcaktm benı bı gördü gözleri pörtledi cok zayflamssn dıeee cok zayflamadm ama yaptgm sporlar sıkılastrdı demkki cok kıskandım poponu yumruklamak ıstıorm dedı snra bırer neskafe yaptı sekersz tabi bn sutte kullanmıorm ole sek sey almıs bole poca gıbı ıcı marmelatlı ustu bol pudra sekerlı kocaman bıtanesı ıkımızede ıkıser tane koydu tabaklara bu ne dedm ye cok guzel dedı asla yemem dedm sende yemıceksn dedm bn dıo 4 tane yerım nolcak dıo e ozaman benı kıskanmaya devam et bn onları bırakalı cok oldu dedm ama ıtıraf edım bıtane cifte kavrulmus fındıklı mınık lokumlarvarya ondan yedm
aaa özgem öksürük için zencefilli bir çay denesene hamilelkteoluomu bılmıormda zencefıllı ballı
bide z.yag ısıt varsa kagıt havlu ban ıcıne gogsune koy ustunede utuyle ısıtılmıs havlu koyda yumusasn hafifler oksurugun
kendi adıma sunu söylimde sevin vucudumda yaklasık 3-4 gundr odem var şişim yani nedenini bilmiorum refigede 10 gunum var ama şişiliğe ragmen bu sabah eksideym
bnde acı severımde oleee zehir gibi sevmem acı soslara bayılrm acı baharatlara ama zehr zemberekse yıemem
kızz hamişşş nerelerdsn bee yat dınlen dedıkte bızı ıhmal et demedık kuzummm
ayy benı cok heyecanlandrdı gorseller affern sana
menüün cok guzel tebrıkelr
ahahaahah cok alemsn kız deroşşş
ahahaah trilyontane yap
canım ultrason ext. ucret dıl eger muayeneye gtceksen bnmkıde özeldi bn 70 tl oduodm zaten mutlaka ultrasonla bakıo ole test bılemm ne olcaksa senı zorlamaz en pahalı testım 300 tl di doppler denen sey ki öle cok aman aman bı ozel hastane dıldı o meshur hastanler cok pahalı bı alman hastanesı bı amerıkan hastanesı yad a naytıngen olan adını yazmaı bılmırom o hastane falan pahalı
oo hale bak calısalm bzmd eolsn
ohh neü sahane cınım
allah yolunu acık etsn basarıları daim olsn ıns. cok sevndm masallah
çok sexi olmus bu be
ohhh bravo nasıl vakt buluosn bunları yapmaya
aaa yuh cok sasrdm
bn hafta sonu baslıorm kısmetse
evet evet ben varım
Kizzzz hepimiz baslayalim jilliana olcelim falannnn
Topluca baslayalimmmm
Haftaya bizim topik arti ciksin:)
Maydonozda yapmayalim
Sonraki cuma bombayi patlatalimmmmm
Yarın jillian başlıyoruz öyleyse. Sabah alınsın ölçüler.
@melinda23edsofi @abesle_istigal @gogo2405 ilk aklıma gelenleri yazdım hemen başlamak isteyenler yazın yarın ölçülerimizi alıp başlayalım.
Göğüs
Bel
Göbek en kalın kısım
Basen
Kalça
Tek kol en kalın kısım
Tek bacak en kalın kısım
He o benim hamile kalmadan önceki 50 kg halim. Orda ben haftada iki gün 90 dakka yüzüyordum + hftada 2 gün yürüyor + haftada 1 gün plates yapıordum... Hamile kalınca bir anda kestim ve karnımı şuanda görmek istemezsin. Kol ve bacak iyi benim göbek sorun.sabrek kuzum az dayanalım sporlar la düzelecek
Bel bole olculuyor bilmeywnler icin kizlar
Hadi ben de varım o zamann :)
Edaa incelsin ben incelmeyeyim miiiedsofi
Canım bu göbek ölçüsü bel değilll.. Dur şimdi bir link atıcam...
Evet tam da o :)) karışık bitkilerle içilir form çayı falan ama o sen gördüğün sadece sinemaki uzak durmak en iyisi :))
Ölçü almadan önce bir buraya bakın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Evet haklısın bu anne ve babalarımızla ilgili yönlendirilmediğimiz için biz daha bilinçliyiz ben Hamzayı bu sene meselatekvandoya yazdırıcam yaz için küçük yaştan başlarsa hayatında hep spor olur inşallah ama sorma biz ancak yüz yıkayıp hayat koşturmacasına dalalım ama ben yine başlayıp bırakmicam en kolay en ucuz zaman ayırabilrsen yürüyüş hiç yoktan bunu yapalım hep ...
2,25 olmuş ikisidekaç numara canım ?
bende iş yerinde gözlük kullanıyorum lense geçmek istiyorum ama benim ki zor biraz
2,25 olmuş ikiside
ben sürekli kullanıyorum.
bakalımbende kullabilicemmi lensi
seninki kaç? niye zor
Ne güzel iyi yapmış valla bende iki evladımı gücüm yettiğince göndericem inşallah saol cnm sende
ve deryanın geri dönüşü @CheGuevera tebrikler tatlım
Kızlar tebrik ederimmmm
bir iki gün sonra bir seyin kalmaz tatlım cok cok acın varsa zaten 1 gün ara verilmesi öneriliyor ya bunuda ona sayarsın
jullıanın çeşitleride var edacım bir ara onlarada bakarsın
aman nazar değmesin goncammm yarına daha eksili görelim insallahhhh
kaç numara canım ?
bende iş yerinde gözlük kullanıyorum lense geçmek istiyorum ama benim ki zor biraz
ammannn dikkatt hatunnn
o zaman seni tebrik ederim nenacımm
ahah kız yarın baslanırsa haftaya cumaya güzel sonuçlar alınır diye düşünüyorum
goncam jullıan diyince aklıma neden sen geliyorsun kiiii ?
bende hamilelikten önce hep sıkı olunmalı diye düşünürdüm yanlış mı düşünüyorum acabaa
Valla cnm bilmiyorum biraz da yapı meselesi sanırım benim tek çatlağım karnımda iki hamileliğimde de dış karnım vardı yani karnım aşırı büyüktü ikisinde de 4 aylık hamileyken 7 aylık mı derlerdi deri dayanamadı yani çatır çutur :)))
ayvru bu göbek ölçüsü değil mi yaaaa
benim bu bölgem belim değil ki ?
kız sen nerene jullıan yapacaksınnn
ezgiydi dimi ooo tatlıkıztatlibikiz
benim göümcemde 2 kızını boxa yazdırdı tatlım şimdide bale düşünüyor en azından birini insallah banada kısmet olur böyle şeyleri düşünüp yapmak güzel düşüncelerin içinde tebrikler
Canim o yapina bagli eger ince hafif bugday ve esmer tenin varsa bole sallanan ten lerden o catlamaz misal cagla sikelin derisinden . ince derili yani. Benm gibi sert ve sıkı etin varsa olursun benm anneminde ayni misal. Bende ayni oldum . avantaj biz hep spor yapmak zornds degiliz kilo alsak versek sarkmayiz ama ince deriler salmaca olur hep spor yapmak zorunda toparlanmak zorundalar .İnşallah canım inşallah tek sıkıntım göbeğim ve çatlaklarım pörsümüş portakal kabuğu gibibazıları doğum yapar bir çizik yok karınlarında bu nasıl bişey ya dünyanın parasını döktüm hamilelikte o kremlere losyonlara badem yağları bebe yağları sürmediğim şey kalmadı ama yok yani çatır çatır
Ameliyat olma durumun var mı canım ?Kızlar
bugün bunları biliyormuydunuz içeriğinde beni fazlasıyla etkileyen bir yiyeceği pa
benim astigmatım 4 numara biri diğeri 3,75 göz numaram bunlar olsa zaten gözlüksüz duramazdım
astigmatım yüksek oldugu için alacagıım lens özel üretiliyormus göz çevrem çağı içi bilmem nesini alıp yurtdısında sadece benim gözüme özel üretip gönderecekler onu 1 sene kullanabiliyorum 1000 tl civarında bişi.
1tane olması 1 sene kullanabilirliği falan sağlıklı olurmu bilemedik bide cok doğru bir ölçü alınması lazım falan risk alınmamlı. Gerçi yıllardır aynı yerde muayene oluyorum ama insan bi sey oluyor
Doğru benim annemde aynı sert ve karnından çatlakları var bende aynı beyaz ten sert ve sıkı genetik yani napalım karnımız açık gezmiyoruz ama kendine bakınca görüyor işte insanCanim o yapina bagli eger ince hafif bugday ve esmer tenin varsa bole sallanan ten lerden o catlamaz misal cagla sikelin derisinden . ince derili yani. Benm gibi sert ve sıkı etin varsa olursun benm anneminde ayni misal. Bende ayni oldum . avantaj biz hep spor yapmak zornds degiliz kilo alsak versek sarkmayiz ama ince deriler salmaca olur hep spor yapmak zorunda toparlanmak zorundalar .
Ne güzel iyi yapmış valla bende iki evladımı gücüm yettiğince göndericem inşallah saol cnm sende
Ameliyat olma durumun var mı canım ?
Kızlar tebrik ederimmmm
bir iki gün sonra bir seyin kalmaz tatlım cok cok acın varsa zaten 1 gün ara verilmesi öneriliyor ya bunuda ona sayarsın
kaç numara canım ?
ammannn dikkatt hatunnn
bende hamilelikten önce hep sıkı olunmalı diye düşünürdüm yanlış mı düşünüyorum acabaa
benim göümcemde 2 kızını boxa yazdırdı tatlım şimdide bale düşünüyor en azından birini insallah banada kısmet olur böyle şeyleri düşünüp yapmak güzel düşüncelerin içinde tebrikler
Evet canim acoyor hareket ettikce artiyoda az az :) olsun bu benm ne kadar dogru yaptigimi gsterir. Peki bi gun ara verince cuma yaptigimda gene c.tesi bole acicakmi alismi olcak
Kızlar tebrik ederimmmm
kaç numara canım ?
ammannn dikkatt hatunnn
Kizzz sen hem basenlisin hem esmer kasli bi vucut aboowww cok sexi olursun vallahi . esmerde hafiften ka a bayilirim cpk guzel duruyor . hadi iyisinVar benim de göbekciğimm, basenciğimmm
Evettt teşekkürlerimizi sunarızzz, hep ölçü aldığımda bu resimlere bakarım :)
Miskinlige hayirYeşilçayımı içtim üstümde bir miskinlik var çamaşır katlancak evi süpürsem iyi olur buzluktan tavuk çıkardım haşlama yapıcam valla varya hiç kalkasım yok ya bi tuhafım. Eşim ve oğlum 6 da geliyor o gelene kadar yapmam lazım . Sadece miskin miskin uzanmak istiyorum arada hasanı emzirşyprum onuda sabah yıkadım uyuyor
İnsallah ilk 3 e gireriz yaaa ama bende aman aman eksi cikmicak belkide sabit bile olablir offfTv de de bişey yok yaa devamlı kanal değiştiriyorum. Hava serin ama güneşte var yarın acaba eksi çıkacak mıyım takım kaçıncı olur acaba kafamda deli sorular
şimdiki imkanlar daha fazla belediyenin bile bir çok ücretsiz şeyleri var umarım güzel bir gelecek sağlayabiliriz
İnşallah canım evet imkanlar çok var. Şükürler olsun
testler yaptırdım aslında ama korneam cok ince bir tabakaya sahip oldugundan ameliyat sonrası kör olma riskim çok yüksek oldugu için uuygun görülmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?