Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yuzde yuz aman aman olmazda gene smdikinden super olcagi kesin
İnşallah canım inşallah tek sıkıntım göbeğim ve çatlaklarım pörsümüş portakal kabuğu gibi bazıları doğum yapar bir çizik yok karınlarında bu nasıl bişey ya dünyanın parasını döktüm hamilelikte o kremlere losyonlara badem yağları bebe yağları sürmediğim şey kalmadı ama yok yani çatır çatır

...CARSAMBA GUNU ADIM YARISMASI TAKIM ICI ILK 3...

1. 20154 adim ile @CheGuevera

2. 14500 adim ile @Mavibocuk

3. 13450 adim ile @tiffany20

Tebrikler canlar

ve deryanın geri dönüşü @CheGuevera tebrikler tatlım

...CARSAMBA GUNU MEKIK YARISMASI TAKIM ICI ILK 3...

1. 670 adet mekik ile @CheGuevera

2. 550 adet mekik ile @Ollalla

3. 500 adet mekik ile @sevimlicadi0 ve @Mavibocuk

Tebrikler citirlar

Kızlar tebrik ederimmmm

Kizlar kollarim bacaklarim nasil aciyor vallahi katnimda cok az var zaten mekik cekiodum. Kollarim cok aciyor . 1 er lt likler iyi geldi anlasilan :)

bir iki gün sonra bir seyin kalmaz tatlım cok cok acın varsa zaten 1 gün ara verilmesi öneriliyor ya bunuda ona sayarsın

One ki canm anlamadim

jullıanın çeşitleride var edacım bir ara onlarada bakarsın

Kendime nazar değdircem diye korkuyorum ama 65.7 bu sabah yazmadan duramadım

aman nazar değmesin goncammm yarına daha eksili görelim insallahhhh

selammmmmmmmmm
göz doktoruna gidip geldim.
gözlük kullanıyorumda lense gecicem

kaç numara canım ?
bende iş yerinde gözlük kullanıyorum lense geçmek istiyorum ama benim ki zor biraz

ammannn dikkatt hatunnn

o zaman seni tebrik ederim nenacımm

Kizzzz hepimiz baslayalim jilliana olcelim falannnn
Topluca baslayalimmmm
Haftaya bizim topik arti ciksin:)
Maydonozda yapmayalim
Sonraki cuma bombayi patlatalimmmmm

ahah kız yarın baslanırsa haftaya cumaya güzel sonuçlar alınır diye düşünüyorum

goncam jullıan diyince aklıma neden sen geliyorsun kiiii ?

bende hamilelikten önce hep sıkı olunmalı diye düşünürdüm yanlış mı düşünüyorum acabaa

Bel bole olculuyor bilmeywnler icin kizlar

ayvru bu göbek ölçüsü değil mi yaaaa

benim bu bölgem belim değil ki ?

kız sen nerene jullıan yapacaksınnn

ezgiydi dimi ooo tatlıkız tatlibikiz

benim göümcemde 2 kızını boxa yazdırdı tatlım şimdide bale düşünüyor en azından birini insallah banada kısmet olur böyle şeyleri düşünüp yapmak güzel düşüncelerin içinde tebrikler

Kızlar

bugün bunları biliyormuydunuz içeriğinde beni fazlasıyla etkileyen bir yiyeceği pa
2,25 olmuş ikiside
ben sürekli kullanıyorum.
bakalımbende kullabilicemmi lensi

seninki kaç? niye zor

benim astigmatım 4 numara biri diğeri 3,75 göz numaram bunlar olsa zaten gözlüksüz duramazdım
astigmatım yüksek oldugu için alacagıım lens özel üretiliyormus göz çevrem çağı içi bilmem nesini alıp yurtdısında sadece benim gözüme özel üretip gönderecekler onu 1 sene kullanabiliyorum 1000 tl civarında bişi.
1tane olması 1 sene kullanabilirliği falan sağlıklı olurmu bilemedik bide cok doğru bir ölçü alınması lazım falan risk alınmamlı. Gerçi yıllardır aynı yerde muayene oluyorum ama insan bi sey oluyor

Ne güzel iyi yapmış valla bende iki evladımı gücüm yettiğince göndericem inşallah saol cnm sende

Canim o yapina bagli eger ince hafif bugday ve esmer tenin varsa bole sallanan ten lerden o catlamaz misal cagla sikelin derisinden . ince derili yani. Benm gibi sert ve sıkı etin varsa olursun benm anneminde ayni misal. Bende ayni oldum . avantaj biz hep spor yapmak zornds degiliz kilo alsak versek sarkmayiz ama ince deriler salmaca olur hep spor yapmak zorunda toparlanmak zorundalar .

Ameliyat olma durumun var mı canım ?

Doğru benim annemde aynı sert ve karnından çatlakları var bende aynı beyaz ten sert ve sıkı genetik yani napalım karnımız açık gezmiyoruz ama kendine bakınca görüyor işte insan

Ne güzel iyi yapmış valla bende iki evladımı gücüm yettiğince göndericem inşallah saol cnm sende

şimdiki imkanlar daha fazla belediyenin bile bir çok ücretsiz şeyleri var umarım güzel bir gelecek sağlayabiliriz

Ameliyat olma durumun var mı canım ?

testler yaptırdım aslında ama korneam cok ince bir tabakaya sahip oldugundan ameliyat sonrası kör olma riskim çok yüksek oldugu için uuygun görülmedi

Var benim de göbekciğimm, basenciğimmm

Evettt teşekkürlerimizi sunarızzz, hep ölçü aldığımda bu resimlere bakarım :)

Evet canim acoyor hareket ettikce artiyoda az az :) olsun bu benm ne kadar dogru yaptigimi gsterir. Peki bi gun ara verince cuma yaptigimda gene c.tesi bole acicakmi alismi olcak

Yeşilçayımı içtim üstümde bir miskinlik var çamaşır katlancak evi süpürsem iyi olur buzluktan tavuk çıkardım haşlama yapıcam valla varya hiç kalkasım yok ya bi tuhafım. Eşim ve oğlum 6 da geliyor o gelene kadar yapmam lazım . Sadece miskin miskin uzanmak istiyorum arada hasanı emzirşyprum onuda sabah yıkadım uyuyor

Var benim de göbekciğimm, basenciğimmm

Evettt teşekkürlerimizi sunarızzz, hep ölçü aldığımda bu resimlere bakarım :)
Kizzz sen hem basenlisin hem esmer kasli bi vucut aboowww cok sexi olursun vallahi . esmerde hafiften ka a bayilirim cpk guzel duruyor . hadi iyisin

Miskinlige hayir

Tv de de bişey yok yaa devamlı kanal değiştiriyorum. Hava serin ama güneşte var yarın acaba eksi çıkacak mıyım takım kaçıncı olur acaba kafamda deli sorular
İnsallah ilk 3 e gireriz yaaa ama bende aman aman eksi cikmicak belkide sabit bile olablir offf

Allah korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…