Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Var benim de göbekciğimm, basenciğimmm

Evettt teşekkürlerimizi sunarızzz, hep ölçü aldığımda bu resimlere bakarım :)

hiççç sanmam

basenciğine inanırımda göbeciğin yoktur

Evet canim acoyor hareket ettikce artiyoda az az :) olsun bu benm ne kadar dogru yaptigimi gsterir. Peki bi gun ara verince cuma yaptigimda gene c.tesi bole acicakmi alismi olcak

bir iki gün daha acır tatlım sonra düzelir yani bende öyle olmustu

Tv de de bişey yok yaa devamlı kanal değiştiriyorum. Hava serin ama güneşte var yarın acaba eksi çıkacak mıyım takım kaçıncı olur acaba kafamda deli sorular

ay o bazen banada oluyor zaten bugün perşembe ufak ufak hareketler yap barii
hem malesef gündüz programları berbatttt

Allah korusun canım

amin canım

Ay evet gidip çamaşırları katlıyayım bari etrafı toplim az harekettt

Canım ales 8 inde yani bu pazar
Bugün yeni işe başladım dunki menümü yazmadım reglim dün başladı bu arada , bende bi kriz tutuyor ellerim falan titriyor dün chicken burger yedim itiraf ediyorum menümü yazamadım sabah kahvaltımı yapamadım bir dilimin de yarısı ekmek 1 yumurta iki çatal peynir (önce mide bulantısı hiçbirşey yedirmiyor)
öğle 1 tabak taze yeşil fasulye
Aksama dogru mide bulantısı yerini açlık krizine çevirdi, dışarıdaydim chicken burger yedim bir anda oldu ne olduysa cezama razıyım bu hafta cok zorluyorum kendimi yardım pleaseee

Gözlüksüzmüsün normalde.
Birde cizdirmeyi düşünüyorumda. Doktorlar öneriyo. cevredekiler önermiyor.
Sonrada derece yine devam ediyo diyolar. Anlamadım gitti. Kim dogru

Geçen senede yapmıştık galiba ben slimden jillian a uzun atlama yapmıştım ondanmıkii

Spor yaparken ince mi giyilmeli ? Nasil giyilmeli?
Üstünde teri emebilen kumaştan bol üstlük altında aynı şekilde dizlerden rahat hareket edebileceğin tayt veya şort ayaklarda yaptığın spora uygun spor ayakkabı ben koşu ayakkabısı giyiyorum hafif ve tabanlarımı ağrıtmıyor saçlar tepede topuz :) olabildiğince hafif teri emen hareket kısıtı yaratmayan şeyler giy canım

Gözlüksüzmüsün normalde.
Birde cizdirmeyi düşünüyorumda. Doktorlar öneriyo. cevredekiler önermiyor.
Sonrada derece yine devam ediyo diyolar. Anlamadım gitti. Kim dogru

evet canım profil fotografımda gördüğün gibiyim.
Benim iş arkadasımın ablası oldu amliyattan sonra 0,25 olmuş numara ama ilerlermi bilemiyorum

Çamaşırları katladım bide düsüklüye attım güzel bi tavuk haşlama yemeği ton başık salatam sodam yanimda kendime geldim valla

ohhh iyi yapmıssın vallahi
bende akşam çamaşır katlıcamm 2 makina sonucu beni bekler =)

Geçen senede yapmıştık galiba ben slimden jillian a uzun atlama yapmıştım ondanmıkii

belkide
birde güzel sonuc aldın diye hatırlıyorum ya ondan sanırım

Gunaydin guzeller, hafif gecirecegimiz, bol sivi tuketecegimiz,bir persembe diliyorum.
Heyecan dorukta yarini iple cekiyorum
Nasil oldun kaptanim?
Bende yeni ögrendim 1-2 hafta oldu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…