Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O zaman alıcaksın canım bi şekilde koşu ayakkabısı alıcaksın.profesyonel sporcular için bu ayakkabıların da seviyeleri var kiloya göre giyilen . normal bir markanın koşu ayakkabısını al çok hafif ve rahat olur. Spor yaparken giy ayakkabıyı daha rahat yaparsın hareketlere yere sağlam basınca edsofi

Kizzz sen hem basenlisin hem esmer kasli bi vucut aboowww cok sexi olursun vallahi . esmerde hafiften ka a bayilirim cpk guzel duruyor . hadi iyisin

Ne güldümm anlatamammm
Vücudumu seviyorum, güzel olduğunu da düşünüyorum gerçekten şu an göbeği ve simit bölgesini kesip atsamm hiç kilo vermek istemem sanırımmbasenlerim bile kabulüm yanii
Haberin bile olmadan gaz verdin biraz bana şu göbekten kurtulup biraz kas yapayım benn

İnsallah ilk 3 e gireriz yaaa ama bende aman aman eksi cikmicak belkide sabit bile olablir offf

Tartıldın mıı bugünn ???

Valla var canımm :)) babadan miras yapacak birşey yokk çocukken en zayif halinde bile hafif göbeği olurmuş, maalesef benimki de kat kat oluyor oturunca, o kadar göbekciğim var yanii
sporla bu göbeği yok edersem ailenin tek göbeksiz insanı olarak tarihe geçeceğim

Spor yaparken ince mi giyilmeli ? Nasil giyilmeli?

Vazgeçilmezim şort atlett bana şöyle ya da böyle giy deseler de giyemem, takıntılıyım nasıl rahat edersem onu giyerim hep, yalnış olsa bile değişemem

ben taytla üste askılı yada uzun kollu giyerim. üşürüm giyemem kısacık şeyleri

92.2 idi gecen haftaa
Ya ben sakatlanirmiyim acabaaa

İç canım ağrı çekme boşuna havuza giderken kas ağrıları için muz ye soda iç derdi hoca

Bir yemek yesem
Daha kahvaltiyla duruyorummm bayilacagimmmm
Ders calisiyordummmmmm
Annem yemek hazirliyo
Nasil aciktiysam beyin kitaptan cikti butun hucrelerimle mutfaga kostummmm

Ay ayni ben yaaa
Herkes ustu acik yatar cocuklar esim
Benim kafam yorganin altinda
Esim hep dalga geciyor
Ben surekli usurummmm
Ayaklarim hep buz
Yazın o sıcagında. üstümde carşaf illa olur.
Üşümemde olur.
Birde bende kücükten kalma bi fobi.

İlkokula gidiyorum. Sabah kalktık babamı gönderdik. Öglenciyim.
Tekrar uyuduk. Sonra kalktık. Yatagımı toplucam.Yorganı bi çektim ayak ucumda sıcan.
Ogün bugündür korkarım ayak ucumdan

Tabi canm bu yasta daha evlenmemis cocuk yapmamisin ne simidiymis bu anlaymadim
Hadi bakalim sende yapican az medicen :)
Ay aklima ne geldi askerin geldiginde dicek bu kiz benim kiz degil degistirmisler bu kasli masli bisi

92.2 idi gecen haftaa
Ya ben sakatlanirmiyim acabaaa

Bir yemek yesem
Daha kahvaltiyla duruyorummm bayilacagimmmm
Ders calisiyordummmmmm
Annem yemek hazirliyo
Nasil aciktiysam beyin kitaptan cikti butun hucrelerimle mutfaga kostummmm
Ye canım öyle aç kalma lütfen kolay gelsin aşkito

Bugün spor yok ya misafir gelmedi spor yapmaya plan yapınca ne tel susuyor ne gelen ne iş bitiyor şaka gibi bugün iyi dinlendim ama he
gecen hafta perşembe misafir geldi. yapamadım.
cuma carşı yaptık yapamadık.
dün canım sıkkındı yapmadım. bakalım bu akşam ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…