Fıstık gibisin cnm saçlarının rengi harika
evet canım profil fotografımda gördüğün gibiyim.
Benim iş arkadasımın ablası oldu amliyattan sonra 0,25 olmuş numara ama ilerlermi bilemiyorum
O zaman alıcaksın canım bi şekilde koşu ayakkabısı alıcaksın.profesyonel sporcular için bu ayakkabıların da seviyeleri var kiloya göre giyilen . normal bir markanın koşu ayakkabısını al çok hafif ve rahat olur. Spor yaparken giy ayakkabıyı daha rahat yaparsın hareketlere yere sağlam basıncahappy_moon ayakkabimi yoggi
tekrar araştırmaya başladım lazeri.
Doktor olmaz dedi bugün. üfff aklı başında bişi ögrenemiozki
Fıstık gibisin cnm saçlarının rengi harika
Kizzz sen hem basenlisin hem esmer kasli bi vucut aboowww cok sexi olursun vallahi . esmerde hafiften ka a bayilirim cpk guzel duruyor . hadi iyisin
İnsallah ilk 3 e gireriz yaaa ama bende aman aman eksi cikmicak belkide sabit bile olablir offf
hiççç sanmam
basenciğine inanırımda göbeciğin yoktur
bir iki gün daha acır tatlım sonra düzelir yani bende öyle olmustu
ay o bazen banada oluyor zaten bugün perşembe ufak ufak hareketler yap barii
hem malesef gündüz programları berbatttt
amin canım
Spor yaparken ince mi giyilmeli ? Nasil giyilmeli?
ben taytla üste askılı yada uzun kollu giyerim. üşürüm giyemem kısacık şeyleriNe güldümm anlatamammm
Vücudumu seviyorum, güzel olduğunu da düşünüyorum gerçekten şu an göbeği ve simit bölgesini kesip atsamm hiç kilo vermek istemem sanırımmbasenlerim bile kabulüm yanii
Haberin bile olmadan gaz verdin biraz banaşu göbekten kurtulup biraz kas yapayım benn
Tartıldın mıı bugünn ???
Valla var canımm :)) babadan miras yapacak birşey yokkçocukken en zayif halinde bile hafif göbeği olurmuş, maalesef benimki de kat kat oluyor oturunca, o kadar göbekciğim var yanii
sporla bu göbeği yok edersem ailenin tek göbeksiz insanı olarak tarihe geçeceğim
Vazgeçilmezim şort atlettbana şöyle ya da böyle giy deseler de giyemem, takıntılıyım nasıl rahat edersem onu giyerim hep, yalnış olsa bile değişemem
92.2 idi gecen haftaa
Sevindim o zamannn
canım geçmiş olsun ılık suda iyi gelir kuru öksürüğe
işe alıştım özgecim güzel gidiyor şimdilik
su havalarda mevsimine göre hareket etse daha güzzel olacak
ayy özgem yaa geçen hafta 59dm zehirlendikten sonra midemde bişey kalmadıgından o kadar düştüm.
Bütün hafta boyunca cok dikkat ettim bugün geçen haftaki aynı kilomdaydım çok şükür ama sanırım listede olmadıgımız içi bir etki etmiyor dimi
demir olmadıgını bende sonradan öğrendim ama senin anlattıgın sekilde bilmiyordum canım sağol bilgilendirdiğin için
jullıanla cok rahat eritirsin
kk nında jullıan gruplarına bakabilirisn ordada müthiş farklar var.
tebrik ederim deryacım
bencede yanslıs zamanda baslamıssın canım
hemde hareketsizim diyorsun en az 2 gün agırlığını hissedersin. Üzgünüm
yürü beeeeeee
ben daha önce basladım yarım yamalakta olsa yaptım ama benim sorunlu bölgelerime göre değil malesef
bel ve göbek bölgesinde çok iyi
diğer sonuclardada cok net görebiliyrsun zaten
kız uzat ayacıklarını keyfine bakkk kasıklarının agrsını hallettikten sonra tabi
sende jullıana başla tatlım ama kilona göre basla seni zorlamayacak sekilde yap yani jullıan bayaaa hareketli
kilon kaçtı canım ?
sinemaki tehlikeli değildir tatlım aksine Peygamber efendimizin bile önerdiği besinler arasındadır.
Ancak hersey oldugu gibi sinemakiyide abartmaman gerekir fazlası zaten ishal yapar.
Bitki çaylarının bile bağırsak tembelliğine yol açma riski var.
goncada söylemiş belli bir süre sorun yaşar ama düzelir yeterki kendi istesin
İç canım ağrı çekme boşuna havuza giderken kas ağrıları için muz ye soda iç derdi hoca
Ay ayni ben yaaaben taytla üste askılı yada uzun kollu giyerim. üşürüm giyemem kısacık şeyleri
Yazın o sıcagında. üstümde carşaf illa olur.Ay ayni ben yaaa
Herkes ustu acik yatar cocuklar esim
Benim kafam yorganin altinda
Esim hep dalga geciyor
Ben surekli usurummmm
Ayaklarim hep buz
Tabi canm bu yasta daha evlenmemis cocuk yapmamisin ne simidiymis bu anlaymadimNe güldümm anlatamammm
Vücudumu seviyorum, güzel olduğunu da düşünüyorum gerçekten şu an göbeği ve simit bölgesini kesip atsamm hiç kilo vermek istemem sanırımmbasenlerim bile kabulüm yanii
Haberin bile olmadan gaz verdin biraz banaşu göbekten kurtulup biraz kas yapayım benn
Tartıldın mıı bugünn ???
Valla var canımm :)) babadan miras yapacak birşey yokkçocukken en zayif halinde bile hafif göbeği olurmuş, maalesef benimki de kat kat oluyor oturunca, o kadar göbekciğim var yanii
sporla bu göbeği yok edersem ailenin tek göbeksiz insanı olarak tarihe geçeceğim
Vazgeçilmezim şort atlettbana şöyle ya da böyle giy deseler de giyemem, takıntılıyım nasıl rahat edersem onu giyerim hep, yalnış olsa bile değişemem
termal şort giyermiydiniz.Mavi şort oluo ya hani
Onu daha önce kullanıyodum. cok işe yarıodu ya. sözde bu ay alıcaktım
onu unuttum ben ya soryCanm hic bosa alma zatrn su gibi oluon jillian de
Ye canım öyle aç kalma lütfen kolay gelsin aşkito92.2 idi gecen haftaa
Ya ben sakatlanirmiyim acabaaa
Bir yemek yesem
Daha kahvaltiyla duruyorummm bayilacagimmmm
Ders calisiyordummmmmm
Annem yemek hazirliyo
Nasil aciktiysam beyin kitaptan cikti butun hucrelerimle mutfaga kostummmm
profil resmin şuanki halinmi?Ye canım öyle aç kalma lütfen kolay gelsin aşkito
gecen hafta perşembe misafir geldi. yapamadım.Bugün spor yok ya misafir gelmedi spor yapmaya plan yapınca ne tel susuyor ne gelen ne iş bitiyor şaka gibibugün iyi dinlendim ama he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?