- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Yedim yedimYe canım öyle aç kalma lütfen kolay gelsin aşkito
Doğumdan önceki bu bir ay içindeki bir resmimide koyucam sıkıldıkça değişiyorum :)profil resmin şuanki halinmi?
Doğumdan önceki bu bir ay içindeki bir resmimide koyucam sıkıldıkça değişiyorum :)
Ne güldümm anlatamammm
Vücudumu seviyorum, güzel olduğunu da düşünüyorum gerçekten şu an göbeği ve simit bölgesini kesip atsamm hiç kilo vermek istemem sanırımmbasenlerim bile kabulüm yanii
Haberin bile olmadan gaz verdin biraz banaşu göbekten kurtulup biraz kas yapayım benn
Tartıldın mıı bugünn ???
Valla var canımm :)) babadan miras yapacak birşey yokkçocukken en zayif halinde bile hafif göbeği olurmuş, maalesef benimki de kat kat oluyor oturunca, o kadar göbekciğim var yanii
sporla bu göbeği yok edersem ailenin tek göbeksiz insanı olarak tarihe geçeceğim
Vazgeçilmezim şort atlettbana şöyle ya da böyle giy deseler de giyemem, takıntılıyım nasıl rahat edersem onu giyerim hep, yalnış olsa bile değişemem
92.2 idi gecen haftaa
Ya ben sakatlanirmiyim acabaaa
Bir yemek yesem
Daha kahvaltiyla duruyorummm bayilacagimmmm
Ders calisiyordummmmmm
Annem yemek hazirliyo
Nasil aciktiysam beyin kitaptan cikti butun hucrelerimle mutfaga kostummmm
o nerde cıktıkiiiiisiz beni sevmiyomusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ohaaa yuhhh
Spordan once ve sonrasi kizlar
canımsın bu sporla sımsıkı olcaz yüzüm kollarımda bişey yok ya resimleri vesikalık çektiriyorum artık
kilolu durmuyosun ya
ben pofuduk pofuduk duruyorum
Koy koyOhaaa yuhhh
canımsın bu sporla sımsıkı olcaz yüzüm kollarımda bişey yok ya resimleri vesikalık çektiriyorum artıktam 1 sene önceki sporlu yaşamımdaki bi resmimi koyim mi
Koydum kız bak değişimm ben açıp açıp kendime bakıyorum gaza gelmek içinKoy koy
ayyy çok harikasınnnnnnnnnnnKoydum kız bak değişimm ben açıp açıp kendime bakıyorum gaza gelmek için
ayyy çok harikasınnnnnnnnnnn[/ bel yok ahhhh ahhh yanımdaki benim oğlum
ayyy çok harikasınnnnnnnnnnn
Avaz avaz ohaaaa demek istiyorum azım açık kaldı bu nasıl bir değişim ciddi mi bu
Amannn allagim bu nasil bi degisimmm
yine olursun yineSaol bitanem öyleydimyanımdaki de oğlum belimi geri istiyorum üstündeki yükü atmak istiyorum beraber başaralım lütfeeennn
kimse demiyo luna noldu sana hep burdaydın şimdi yazmıyosun pek bişimi oldu diye hıho nerde cıktıkiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?