Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen sabahtanda yicektin pul biber canm . ben 3 ogun yedim bol pul biber . ole oldu anca tek ogun yetmiyor . kalk bide ayran yap icine pul biber dok ic sivi olsun . bagiraak ogutmek zorunda kalmasin

Xanom neden spor yaptin merak ettim ?
bende bilmiyom
ara vermek istemedi

Offf anldım tamam otur bekle bekle zorla

canim en dogali bu yontem surekli bisilerle takviye yaparsan bagirsak tembelligine yol acarsin zaten turk milleti olarak wcde zaman geciremedigimiz icin bu sorunu sikca yasiyoruz

Baskülümün pili bitti ya napacam şimdi ben eşimde yok ay sikendal yemin ederim

Ooo nepptin yaa benimkide bitti bitecek haftasonu eşim alıcak yarını da atlatsam sen napıcaksın?

5li satiliyor kizlar yarini bi atlatinda sonrasi rahattt

Kızlar Nasılsıniz neler yapıyorsunuz.spor diyet nasil gidiyor.yaza ramak kaldı ha gayrettırıl tırıl elbiseleri dusunun

asyacimm bebisin sen nasilsin ?
Esin nasil ? simdi hamilesin ya yemek konusunda 2 kat daha fazla israrci oluyordur dimi :)

Pili çıkar yün bişeye saçlarına falan durmadan sürt yarın tek tartılmalık yeter sana canım

hu huuuuu ilk defa duyuyorum

Ayyyy biraz once bi wcye cikmisimki orasini hic sormayin sabah yumurtamin ustune bol serptim 3 te corbama koydum ise yaradi vallahi :) biraz oncede yogurtla yedim : ) gunun butun malzemeleri gitti cope hahahah

ahahahah beni kötü seyler düşündürmeye zorluyorsun edaaaa

Edaaaaa çıkamıyprummm acı yedim yoğurda döktüm kayısı yicem offff yarına çıkmaz isem bittim ben

tatlim bazi seyler psikojik olarak bile olmaz yahu aaa aksamda kayisidan kalan suyunu ic sabaha cikarsin tatlim kafanada cok takma olacagi varsada olmayacak bakk

Ya aynen telaşem yüzünden olmayacak artı çıkacam diye ödüm kopuyo akışına bıraktım ama arkadaşlarımın tavsiyesine uyucaö acılı ayran kayısı yiyip yayim Allah büyük yarında beklerim biraz bakalım

Kg yarin yazarim
  • Gogus olcusu- 96 cm
  • Bel cevresi - 89 cm
  • Gobek olcusu -99 cm
  • Kalça -103 cm
  • Basen -102 cm
  • Bacak (sag) 62 cm
  • Bacak (sol) 60 cm
  • Kol (sag) 33 cm
  • Kol (sol) 34 cm
  • Omuz izasi -46 cm

Kız üşenmemiş omzunu da ölçmüşş diğerlerini zor ölçtüm omzumu nasıl ölçeyim

Yarin cuma malum menumu vereyim 1 hafta oldu menu paylasmayali
Yawrukush kuzum anlayisin icin sagol

Sabah:Tek sekerli kahve
Ara:Yesilcay
Oglen:Ceyreknden az kepekli ekmege tonbalikli sandvic
Ara:Turk kahvesi,az bisi cig findik
Aksam:Az yagli salata, 1dilim cavdar ekmegi,ayran
Yatmadan önce:Yogurt+pulbiber+limon
Su:2lt +devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…