sag ol )))Geçmiş olsun..
bende bilmiyomSen sabahtanda yicektin pul biber canm . ben 3 ogun yedim bol pul biber . ole oldu anca tek ogun yetmiyor . kalk bide ayran yap icine pul biber dok ic sivi olsun . bagiraak ogutmek zorunda kalmasin
Xanom neden spor yaptin merak ettim ?
Ama arti cikacan daha cokbende bilmiyom
ara vermek istemedi
Tamam yine ayrana döküp içeyim üstüne kayısı kuscam yaaHahahah bende dua edicem senin adina hahahah
Sen ol işte yada bilmiyorum gönüllü varsa söylesinKizlar patton kim simdi jillianda yaw nerdesiniz oylama yapakmi napak hadiiinn. Ben olculeri aldum
Canim benim bilgisayarim yok benim icin telden zor olur p yuzden . yoksa cok isterim bende . telden zor oluyorSen ol işte yada bilmiyorum gönüllü varsa söylesin
O bigün yaptın ya şişti kaslar belki olumsuz etkiler ama sen şimdi zıçtın falan eksi görürsün bak şenay dedi dersin eksi çıkıcaksnKg yarin yazarimki buyu ohtimal sabitim ah jilli jilli yakti beni
Ben yarın aç karna alcam bakalımÖlculerimi guncellioruz kizlar aldim olculerimi
Anladım cnmCanim benim bilgisayarim yok benim icin telden zor olur p yuzden . yoksa cok isterim bende . telden zor oluyor
Offf anldım tamam otur bekle bekle zorla
Baskülümün pili bitti ya napacam şimdi ben eşimde yok ay sikendal yemin ederim
Ooo nepptin yaa benimkide bitti bitecek haftasonu eşim alıcak yarını da atlatsam sen napıcaksın?
Kızlar Nasılsıniz neler yapıyorsunuz.spor diyet nasil gidiyor.yaza ramak kaldı ha gayrettırıl tırıl elbiseleri dusunun
Pili çıkar yün bişeye saçlarına falan durmadan sürt yarın tek tartılmalık yeter sana canım
Ayyyy biraz once bi wcye cikmisimki orasini hic sormayinsabah yumurtamin ustune bol serptim 3 te corbama koydum ise yaradi vallahi :) biraz oncede yogurtla yedim : ) gunun butun malzemeleri gitti cope hahahah
Edaaaaa çıkamıyprummm acı yedim yoğurda döktüm kayısı yicem offff yarına çıkmaz isem bittim ben
Kizlar patton kim simdi jillianda yaw nerdesiniz oylama yapakmi napak hadiiinn. Ben olculeri aldum
canim en dogali bu yontem surekli bisilerle takviye yaparsan bagirsak tembelligine yol acarsin zaten turk milleti olarak wcde zaman geciremedigimiz icin bu sorunu sikca yasiyoruz
5li satiliyor kizlar yarini bi atlatinda sonrasi rahattt
asyacimm bebisin sen nasilsin ?
Esin nasil ? simdi hamilesin ya yemek konusunda 2 kat daha fazla israrci oluyordur dimi :)
hu huuuuu ilk defa duyuyorum
ahahahah beni kötü seyler düşündürmeye zorluyorsun edaaaa
tatlim bazi seyler psikojik olarak bile olmaz yahu aaa aksamda kayisidan kalan suyunu ic sabaha cikarsin tatlim kafanada cok takma olacagi varsada olmayacak bakk
Kg yarin yazarim
- Gogus olcusu- 96 cm
- Bel cevresi - 89 cm
- Gobek olcusu -99 cm
- Kalça -103 cm
- Basen -102 cm
- Bacak (sag) 62 cm
- Bacak (sol) 60 cm
- Kol (sag) 33 cm
- Kol (sol) 34 cm
- Omuz izasi -46 cm
Valla canm tembellik yaparsan jilliani hic yapamassin diyim yaniiiBen de tembelliği bırakıp aldım ölçülerimi :)) hiç sevmiyorum şu ölçü alma işleminii
Ayyy inşallah incecik oluruz bakalım ne kadar etki edecekKg yarin yazarim
- Gogus olcusu- 96 cm
- Bel cevresi - 89 cm
- Gobek olcusu -99 cm
- Kalça -103 cm
- Basen -102 cm
- Bacak (sag) 62 cm
- Bacak (sol) 60 cm
- Kol (sag) 33 cm
- Kol (sol) 34 cm
- Omuz izasi -46 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?