zaman ayırsamda cıks olmuyorbiraz zaman ayırabilsen aslında sey olurda
Olsun kuzum yine güzel vermişsin.Haftaya güzel bir eksi gelecek senden eminim:)Geçen hafta 55.3
Bu hafta 55.1
Fark 0.2
Yüzde 0.36
Kızlar tavsiyelerinizle sabah operasyonu tamamladım
Gece midem acı biberden hafif ağrıdı ama değdi. Daha fazla eksi bekliyordum ama malum refik vardı bu hafta... Bunada şükür keşke 101 daha gideydi de 54 rakamını göreydim haftaya inşallah
Ooo show timeeeeGeçen hafta: 55.4
Bu hafta:54.9
Fark:0.5
-200 cnmaynen bende öyle dedim. malum yedik bişiler
sende durum ne*
Hosşgeldin cnmm buhranlarını atlatmana sevindim çok iyi vermişsin naptın çok mu spor yaptın 1 kilo süperGünaydın kızlarcım, nasılsınız?
Ben döndüm, takımdan atıldım mı noldu bilmiyorum? Buhranlar içerisindeydim ama toparladım gibi kendimi en azından diyet ve spor için kendimde güç bulabilcem. Kilo bildirimi yapayım ben.
Geçen hafta 77
Bu hafta 76
fark -1
Hoş geldin canım:) Güzel bir eksi...Günaydın kızlarcım, nasılsınız?
Ben döndüm, takımdan atıldım mı noldu bilmiyorum? Buhranlar içerisindeydim ama toparladım gibi kendimi en azından diyet ve spor için kendimde güç bulabilcem. Kilo bildirimi yapayım ben.
Geçen hafta 77
Bu hafta 76
fark -1
Afiyet olsun şekerim:)Ben kacar kahvalti yapimmm şöleeee 5 yumurtamla ... Sonra oglan oynasin biraz daha uyusun jillianimi yapicam gerci heryerim hala agriyor malsef . yapicam insallah :)
Kiz nerdesin senGünaydın kızlarcım, nasılsınız?
Geçen hafta 77
Bu hafta 76
fark -1
Nena sen ne zamn katilcaktin jillianaGeçen hafta:66,5
Bu hafta:65,8
Fark:0,7
Yüzde:1,052
Gelecek hafta için hedef kilo:65
Haftaya olur inşallah cnm bu hafta az spor yapmıştım şimdi daha çok yapıcam bakalımOh maşallahhhhh
bende oda yok
Saol canım iyiyim üşütmüş olabilirim bi üşümek aldı beni de.selamlar nasılsnz?
dün ki menüm
sabah kasarlı tost
çay
öğlen 1 kase mercimek corbası
yarm kase barbunya
3 catal bulgur
1 tabak salata
aksam bsy yemedm ıstahım yoktu 3 bardak suıctım yemek yerıne
dun toplam su mıktarm
2 nin ustunde
spor yok iş yaptm azck
kg mu bıldrip gecmıse dalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?