- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Süpersin canım tebrik ederimGeçen hafta:66,5
Bu hafta:65,8
Fark:0,7
Yüzde:1,052
Gelecek hafta için hedef kilo:65
Ye canım afiyet olsun spor yap yarın çok fazlasabah kacamak la basladm 3 gundr vucudumda ödem var ona ragmen eksiysem daha cok kg vermısım demektr odem ınınce bakcam sabah 1 simit götürdüm kimse bana kızamazkiiii eksiyimde eksiyim öglen normal yemek bide aksam arkdslarla otelde buluscam orda da yerım kacamagmı ohhhhhh
Wuuuuu hadi bakalım eda göster gücünü yaaa benim pc eşim almış işe götürmüş telden de yapamam akşama kaldı benim jillian bugün adım atim fırsat buldukçaBen oglani uyuttum jilliana gidiom :)
jillian iyi gelcektir bence. dün izledim biraz müthiş hareketler varmış yaHaftaya olur inşallah cnm bu hafta az spor yapmıştım şimdi daha çok yapıcam bakalım
Aynen cnm hareketler güzelljillian iyi gelcektir bence. dün izledim biraz müthiş hareketler varmış ya
Hosşgeldin cnmm buhranlarını atlatmana sevindim çok iyi vermişsin naptın çok mu spor yaptın 1 kilo süper
Hoş geldin canım:) Güzel bir eksi...
Kiz nerdesin sen
Canım, çok tşk ederim. ekstra bir şey yapmadım, diğer hafta bol bol tıkınmıştım bu hafta normale geçince o gitti sanırım :)Bende kolay oynuyor bir iki kilo.
Hoşbulduk canım, çok sağol.
Yavrum depresyondaydım, bunalımlar dertler kederler.. Toparladım gibi ama :)
Yapma yaaaaTebrikler canım geçen hafta 92.3 imişsin 900 gram gitmiş:)
Oyyy canımmm tebrik ederim o kadar azimlisinki emeklerinin karşılığını ne de güzel alıyorsun harikasın 80 li kilolarada bakarsın haftaya görürsün belli mi olur sen bir haftada 2 kiloya yakın vermiş birisin çok mutlu oldum cnm
hiç olmadı yürüyüşle devam kuzum en sağlıklısı
seni fazlaca anlıyorum ama eline ne geçiyor zaman kaybıı
karsındaki insanı daha düzenli cümlelerinle yola getirmenin yolları var emin ol
ne maması ki canım bu ?
benim uzak oldugum konular ama 2 günde 1 mama fazla değil olmuyormu ?
ne demek canım rica ederim
ne yaptın ??
günaydın hayırlı cumalar
günaydın özgecim
malesefki sabitim kuzucum
tebrikler sekerim
biraz zaman ayırabilsen aslında sey olurda
yürüyüş yapamıyoırmusun tatlım
vücudumuzun birşeyler anlatmaya calıstığı kesin benimde sabit tatlım
yinede az öz diyelim tebrikler
tebrikler canım hem verdiğin kilo için hemde hedeflediğin tarihte hedeflediğin kiloya gelebileceğin için
bendede 2kğ var. kullancam onuBu jillianda dambıl ne kadar kullanmak gerek benim evdeki el ağırlıklarım 1.5 kg
Harika :))Günaydın kızlarcım, nasılsınız?
Ben döndüm, takımdan atıldım mı noldu bilmiyorum? Buhranlar içerisindeydim ama toparladım gibi kendimi en azından diyet ve spor için kendimde güç bulabilcem. Kilo bildirimi yapayım ben.
Geçen hafta 77
Bu hafta 76
fark -1
Adı ne ki mamanınnbaya pahalıymış inşallah kolayca halledersin.Çok darlıyım yaa eşim iş değiştirdi şuanki sigorta kızımın mamasını ödemiyor ve fiyatı 150 tl 2 günde 1 kutu içiyor yarım araştırma hastanesine gidicem çocuk doktoru gastroya yönlendirmesi kazım böylece ben de yeni rapor çıkartabileyim inşallah anlayışlı bir doktora denk gelebilirim yoksa yandık ki ne yandık.. Nasıl uyurum bu gece bilmiyorum. Sabah da erken çıkcam wc felan bekleyemezsem al sana artı bu haftalık kusuruma bakmayın nolur
Hayrdr canm ne deprsyonu ?Canım, çok tşk ederim. ekstra bir şey yapmadım, diğer hafta bol bol tıkınmıştım bu hafta normale geçince o gitti sanırım :)Bende kolay oynuyor bir iki kilo.
Hoşbulduk canım, çok sağol.
Yavrum depresyondaydım, bunalımlar dertler kederler.. Toparladım gibi ama :)
Canim dumbellerini tasiyabilirsen yap . bana 0.5 siserde olur dediler . bende 1er litrelik siseler yaptim . o bile bana zor geldi ama sen zaten spor yapan birisiymisin o yuzden 1.5 hayli hayli kaldirirsin benceDönüşün eksi bir kiloyla muhteşemm
Aramizda 20 kg varrrr
Tatlim mama ne mamasi neden gidiyorsun
Sebeplerini onceden yazdin sanirim hic sahit olmadim ama zorluk arkasindan gunes dogar
Insirah ve mulk suresi oku bol bol
Maddi cikislar icin cok faydaaini gorursu Allahin izniyle
3mil bayadir yapmiyorum hic yapmadimki
Kolaymi gelir zormu denemem lazimmmm
Sakatlanirsam yanarim:)
Gecen hafta 92.2
Bu hafta 91.4
Fark- 800gr
Diyete baslarken amacim 8mayisa 91gormekti
Cok sukur nasip oldu
Imkansiz diyordum ama basardim:)
Tebrik ederim canım
hiç olmadı yürüyüşle devam kuzum en sağlıklısı
seni fazlaca anlıyorum ama eline ne geçiyor zaman kaybıı
karsındaki insanı daha düzenli cümlelerinle yola getirmenin yolları var emin ol
ne maması ki canım bu ?
benim uzak oldugum konular ama 2 günde 1 mama fazla değil olmuyormu ?
ne demek canım rica ederim
ne yaptın ??
günaydın hayırlı cumalar
günaydın özgecim
malesefki sabitim kuzucum
tebrikler sekerim
biraz zaman ayırabilsen aslında sey olurda
yürüyüş yapamıyoırmusun tatlım
vücudumuzun birşeyler anlatmaya calıstığı kesin benimde sabit tatlım
yinede az öz diyelim tebrikler
tebrikler canım hem verdiğin kilo için hemde hedeflediğin tarihte hedeflediğin kiloya gelebileceğin için
Adı ne ki mamanınnbaya pahalıymış inşallah kolayca halledersin.
Kilo
Gogus olcusu cm
Bel cevresi cm
Gobek olcusu cm
Kalça cm
Basen cm
Bacak (sag) cm
Bacak (sol) cm
Kol (sag) cm
Kol (sol) cm
Omuz hizası
Massllahhh 2kiloluk muu waooowww hadi vakalim km tutar seni :) ben yaptimmm :) ve pert halde oturakaldim ustumu bile degistremedimbendede 2kğ var. kullancam onu
Cok sevindim canim soz konusu cocuk olunca hic dayanamiyorm yaaaaaSelam kızlar çocuk doktoru işi tamam Gastroentoloji vizesi çıktı ama tabi randevu bulmamız gerekiyor.. Hepinize çok teşekkür ediyorum sizin dualarınızla işim çok Kolay halloldu :)
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Kızımın besin alerjisi var canım birçok besini tüketemiyor.. Özel amino asit bazlı bir mama kullanıyor.
Harikasın darısı 8lere ve 7lere inşallah
Teşekkürler ben de seni tebrik ederim :)
Hipoalerjenic amino asit bazlı diyet mama canım. Çoklu besin alerjisi için. Çoğu besini tüketemediği için hala genel olarak mamadan besleniyor..
Pregomin canım teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?