Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı cumalar :)

Sağol canım :)
Kaptanım şöyle ki, oruçtan dolayı hem akşam geç yediğim hem de sahurda az da olsa birşeyler yeyip içtiğim için sabah çok artı çıkıyorum, akşama kadar iniyor sonra.. O yüzden iftardan önce tartıldım sonra da pilavımı yedim şimdi tartılsam en az 1 kilo artı çıkarım :)

Günaydın
Geçen hafta 82.5
Bu hafta: 82.1
Fark: 0.4
Oran: 0.48

Gecen Hafta: 73.9
Bu Hafta: 73.8

Çarsamba 73.6 ydi anlamadim. Cok uyudum ondan mi acaba ? Bu hafta wc problemim de olustu. Uzgunum elimden geleni yaptim bu kadar oldu.

Gecen hafta 92.2
Bu hafta 91.4
Fark- 800gr

Diyete baslarken amacim 8mayisa 91gormekti
Cok sukur nasip oldu
Imkansiz diyordum ama basardim:)

Geçen hafta 64
Bu hafta 62.2
Fark 1.8

Dışım agridigi ve canım birsey istemedigi için bu hafta hızlı kilo verdim

Geçen hafta: 55.4
Bu hafta:54.9
Fark:0.5

Geçen hafta:66,5
Bu hafta:65,8
Fark:0,7
Yüzde:1,052
Gelecek hafta için hedef kilo:65

Bu jillianda dambıl ne kadar kullanmak gerek benim evdeki el ağırlıklarım 1.5 kg

Gecen hafta - 53.5
Bu hafta - 53.0 (korkudan gitdi sanirim)
Fark -500 gram

Tebrikler canlar

Hoşgeldin :) Bırakma kendini, mutsuzum mutsuzum diyerek hep dibe çekiyoruz kendimizi, toparlan herşeye rağmen motivasyonunu kaybetme

06.05.16
Kilo 65.7
Gogus olcusu 95 cm
Bel cevresi 81 cm
Gobek olcusu 99 cm
Kalça 100 cm
Basen 100 cm
Bacak (sag) 57 cm
Bacak (sol)57 cm
Kol (sag) 29 cm
Kol (sol) 29 cm
Omuz hizası 42 cm
Canm kilon adinin altinda baska yazinda baska yaziyor :)

Kızçeler naptım ettim eşimle konuştum televizyonu ayarladım televiZyondan bağlandım jill yaptımmm akşamı bekleyemedim. Nasıldı derseniz sitelerdeki yorumlar kdar pert olmadım sebebi bence iki haftadır leslie yapmış olmam vucudum bacaklarım biraz güçlenmiş terlemedim mi terledim, yoruldum. Bitti duşumu aldım sodamı aldım uzattım ayaklarımı ohhh biraz dinleneyim günün egzersizi ve adım yapıcam biraz

Hepinizden tek tek özür dileyerek baslamak istiyorum. Dün ipin ucunu kacurdim ben yine persembe öncesi oldu utancimdan yazamadimda yazmaya yüzüm yok resmen hatta birdaha yazmam gruptan çıkayım dedim ama yapamadım gruba 1 gün girmedim hemen şaçmaladım şunu öğrensim ben bu grupsuz tek başıma diyet felan yapmıyorum çünkü burda üzerimde başka bir sorumluluk oluyor. Tekrardan hepinizden özür dilerim yarından itibaren eğer sizde kabul ederseniz toparlanıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Kilo bildirimimide yapayım
Geçen hafta emin değilim tam ya 67.6 yada 67.7 dü
Bu hafta 66.3
Tekrardan hepinizden özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…