- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
kollarım zaten fena benim.Massllahhh 2kiloluk muu waooowww hadi vakalim km tutar seni :) ben yaptimmm :) ve pert halde oturakaldim ustumu bile degistremedim
Korkudan değil azminden süper diyet ve spor yapıyosun tebrikler cnmGecen hafta - 53.5
Bu hafta - 53.0 (korkudan gitdi sanirim)
Fark -500 gram
Selam kızlar çocuk doktoru işi tamam Gastroentoloji vizesi çıktı ama tabi randevu bulmamız gerekiyor.. Hepinize çok teşekkür ediyorum sizin dualarınızla işim çok Kolay halloldu :)
evet canim saat farki olmayacak insallah:)
canim kilo verdikce gidikta gider.
Gorunumunu dahada duzgunlestirmek icin masaj vs mutlaka vardir da internette..
ama kilo ver, ideal kilona gel gidik falan kalmaz...
bugun guzel eksi gelecek bence senden Zeynebim:)
iyiyiz asyam, seni ozluyoruz, her sey yolunda sukur:)
Sende ne var ne yok kuzum?
iyiyiz canim, hepimiz iyiyiz cok sukur.
Yolculugumuza sayili gunler kaldi heyecanimiz dorukta:)
ablacim masallah diyim sana nazar degmesin:)
yahu kaptanlik ne degisik bir sey arkadas, takimdakilarin tuvalete cikmasina bile seviniyorsun:))
oyyyy bozacaksin kuzum mideni...
aboooooooovv hepsi biribirine girmis Senaycim:)
afiyet olsun:)
Pilav persembe gunu olmus mu Fatimem
Allah kabul etsin bu arada:)
canim sinavlarina odaklan elbette, insaalh guzel gececek.
Ben menu tablosuna telafi isleyeyim, sen sinavlardan sonra arayi kapatirsin kuzum olur mu?
Kolay gelsin canimm:)
canim jilian kac kilo olursan ol fayda alacagin bir egzersiz programi.
Simdi yaparsan da kilo verirsin, hedefe yaklastiginda yaparsan da..
Ama suan sakatlanma riskin daha az kiloluyken ki haline gore daha fazla.
Eger hedef kilona yaklastiginda yaparsanda tamamen sIkIlasirsin.
Sahsi fikrim bir dene eger zorlanmazsan hem simdi yap, hemde hedef kilona yaklastiginda yaparsin kuzum:)
canim benim insallah insafli, insan halinden anlayan bir doktora denk gelirsiniz de, her sey kolaycacik cozulur.
Dualarim sizinle insallah minik kuzunun mamalarina rapor cikacak doktordan..bizi habersiz birakma sakin...
Günaydın
Geçen hafta 82.5
Bu hafta: 82.1
Fark: 0.4
Oran: 0.48
Gecen Hafta: 73.9
Bu Hafta: 73.8
Çarsamba 73.6 ydi anlamadim. Cok uyudum ondan mi acaba ? Bu hafta wc problemim de olustu. Uzgunum elimden geleni yaptim bu kadar oldu.
Gecen hafta 92.2
Bu hafta 91.4
Fark- 800gr
Diyete baslarken amacim 8mayisa 91gormekti
Cok sukur nasip oldu
Imkansiz diyordum ama basardim:)
Geçen hafta 64
Bu hafta 62.2
Fark 1.8
Dışım agridigi ve canım birsey istemedigi için bu hafta hızlı kilo verdim
Geçen hafta 55.3
Bu hafta 55.1
Fark 0.2
Yüzde 0.36
Kızlar tavsiyelerinizle sabah operasyonu tamamladım
Gece midem acı biberden hafif ağrıdı ama değdi. Daha fazla eksi bekliyordum ama malum refik vardı bu hafta... Bunada şükür keşke 101 daha gideydi de 54 rakamını göreydim haftaya inşallah
Geçen hafta: 55.4
Bu hafta:54.9
Fark:0.5
Geçen hafta:66,5
Bu hafta:65,8
Fark:0,7
Yüzde:1,052
Gelecek hafta için hedef kilo:65
Bu jillianda dambıl ne kadar kullanmak gerek benim evdeki el ağırlıklarım 1.5 kg
Gecen hafta - 53.5
Bu hafta - 53.0 (korkudan gitdi sanirim)
Fark -500 gram
Günaydın kızlarcım, nasılsınız?
Ben döndüm, takımdan atıldım mı noldu bilmiyorum? Buhranlar içerisindeydim ama toparladım gibi kendimi en azından diyet ve spor için kendimde güç bulabilcem. Kilo bildirimi yapayım ben.
Geçen hafta 77
Bu hafta 76
fark -1
Bu jillianda dambıl ne kadar kullanmak gerek benim evdeki el ağırlıklarım 1.5 kg
Yaptin mi kiz jillianiBende de 1.5 kg ama ilk başlarda 1 kg ile yapmak daha iyi olur bence 1.5 biraz fazla geliyordu bana, tabi yine de herkesin gücü farklı :)
Canm kilon adinin altinda baska yazinda baska yaziyor :)06.05.16
Kilo 65.7
Gogus olcusu 95 cm
Bel cevresi 81 cm
Gobek olcusu 99 cm
Kalça 100 cm
Basen 100 cm
Bacak (sag) 57 cm
Bacak (sol)57 cm
Kol (sag) 29 cm
Kol (sol) 29 cm
Omuz hizası 42 cm
Hadi atlattın cnmAllahimmm elimden bi tutun beni maf oldum ayyyy jillian hanim beni maf etti dilim disarda ve su icindeim ustumu degisteriem amaaannnnn bittim ben .
Adımın altında geçen hafta ki kilom yazıyor canım 65.9duCanm kilon adinin altinda baska yazinda baska yaziyor :)
Öyle yaptım cnm 1.5 larla yaptımCanim dumbellerini tasiyabilirsen yap . bana 0.5 siserde olur dediler . bende 1er litrelik siseler yaptim . o bile bana zor geldi ama sen zaten spor yapan birisiymisin o yuzden 1.5 hayli hayli kaldirirsin bence
Gonca tebrikler cnmKilo bildirimi
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 65.7
Fark 0.2
Yüzde 0.30
Sen benim göbek basen kalça üçlüsüne dikkat ettinmi düz iniyo resmenKızlar bu nası ölçüler yaaaaaa aranızda en dombilik benmişim ya la yazmıyorum ölçü mölçü küstüm ben ripped in 30 yaptım bu gün ama size söylemem
merak etme canımm en dobiş sen değilsin ; )Kızlar bu nası ölçüler yaaaaaa aranızda en dombilik benmişim ya la yazmıyorum ölçü mölçü küstüm ben ripped in 30 yaptım bu gün ama size söylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?