Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar kilo veren vermeyen herkesi azminden dolayi tebrik ediyorum.
Malesef ben de kilo veremedim .

Geçen hafta 88.5
Bu hafta 88.5
Fark . 000000000000000000

Sabah oğlumu ishalden dolayi doktora götürduk. Serum takıldı ama benim oğlan durur mu yeri göğü inletti. Alacağı serumu gozyasiyla peşin peşin çıkarttı. Ben de serumu yarıda kestirdim.
Ağladikca daha çok sıvı kaybetti.
eve az önce geldik uyudu şimdi.
Ne kadar zor çocuk büyütmek ya. Bazen hatta değil sık sık bekarligimi özlüyorum.

çok çok geçmiş olsun, ben şimdiden korkuyorum ne yaparım diye Allah kolaylık versin

Kızlar bu nası ölçüler yaaaaaa aranızda en dombilik benmişim ya la yazmıyorum ölçü mölçü küstüm ben ripped in 30 yaptım bu gün ama size söylemem
Canım saçmalama yaa ne alakası var kim yadırgayacak ki burda mükemmel vucudu olan biri olsaydı bu listede olmazdı zaten...

Cnm sakın ğzülme daha da diyete ve spora asıl haftaya veriksın çok çok geçmiş olsun canım... Allah şifa versin benim oğlumda çok korkuyor serumun yarısı da şifa olsun. Sen bol bol su içir evde. Kaç yaşında ? Leblebi yesin muz yesin, patatesi haşla hemen yedir. İshali keser. Maflor varya yoğurda kayıyosun o bir poşeti isali kesiyor.

Canım, ama bak zayıflamışsın demek tam uysan ohooo. Burda bir ekipteyz eğer bu şekilde düşünürsen daha çok gaza gelirsin. Mesela ben çalışırken daha iyi diyet yapabiliyorum yemek yemeye fırsat yok çünkü ara öğün bile zor yapardım ama evde dolaba gidesim geliyor devamlı bazen evdeki bazı gıdaları kokluyorum geri bırakıyorum. Küçük oğlum olduğu için ona kek yapıyorum yada börek... Ama kokluyorum sadece.. Sende silkele kendini sporu ihmal etme. Aramızdan da sakın ayrılma sürüden koparsan kurt kapar

benimkide uzattıkça uzattı artık vuracam kafasına o olacak yeterince stresliyim zaten bir de onun tribi hiç çekilmiyor
Sen onun huyunu bilirsin bazılarını bi süre tek bırakmak gerekebilir yakşaş usul usul yada bul yani bi şekilde bişey al gönlünü

Ben dun yedikleri yazmadım dur yazayım da atayim üzerimden.
Sabah kellogs süt
Öğlen tavuk sis salata bir kaşık pilav 10tanede fırında patates
Aksam bir adet domates dolması 5 kaşık cacık
Aralarda 3 kayisi 3 erik 5 kiraz 15 ekranın
Iki yeşil çay bir Türk Kahvesi
6000 adım
Bol yürüyüş anlayacağız
Su aç içtim 1 lt ancak vardır

Benden bu kadarcik

Gayet güzel kilo vermiisin canım arada olabilir böyle hepimizin ipin ucunu kaçırdığımız zamanlar var önemli olan ertesi gün kaldığın yerden devam etmek.
Geçmiş olsun canım madem serum takılmadı bol su içir.

çok çok geçmiş olsun, ben şimdiden korkuyorum ne yaparım diye Allah kolaylık versin
Sağol canım . Korkma benimki böyle bazı çocuklar rahat büyüyor.
Ah canım 13 aylık oğlum. Bir ay öncesine kadar ek gıdayi yiyordu. Bir hastalandı ondan sonra duzelmedi. Ağzını açmıyor.
Anne sütü alıyor. Arada ekmek falan öyle eline alırsa yiyor. Bir kutu mamayi yaptım yaptım yemedi. Öyle bitti.
Çok sağol. Şu vermeye çalışıyorum bakalım

Ahh bebeğim minnakmışş hastalanınca uzun süre atlatamıyorlar o zaman canım sen bol bol emzir bak oğlun madem yemiyor senden emdiği ile doymaz kiii. Sende düZgün beslen sütün olsun hurma ye bol su iç cnm

Yaptin mi kiz jilliani

Yok kız daha diğer işlerimi halletmeye çalışıyorum, başlarım birazdan ama korkuyorum, daha başlamadan kaşınmaya başladım benn

Hepimizin oluyor ara sıra kaçamakları, hatta fazla kaçırdıklarııı her seferinde bırakırsak olmaz ki bu iş.. Ne güzel de kilo vermişsin tebrik ederim :)

Çok geçmiş olsun canım..

ellerine saglık afiyet olsunnnnnn

çok gecmiş olsun. toparlanır inşallah bi an önce ufaklık
böyle böyle büyüyolar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…