Yürüyüşler 6 aydan sonra Dr lar onerirmis.iple çekiyorum
anladım canım sende haklısın insallah iyi hissettiğinde yürüyüş yapabilirsin doğum için kolaylık diyorlar
ahaha sevindim tatlım tebrikler
suan benim hedef kilomdasınnn
tebrikler tatlımm
ayırırsın ayırırsın ya hiç çıkmazsan
tebrikler nenacımmm
ahaha bugün kaçamağın dibine vurup haftasonu ıçıkıcam diyorsunnnn
tebrikler sekerim
sevindim halletmene tatlım
ahaha bende tvye bağlıyorum daha güzel oluyor
ozaman hayırlı olsun diyelim
tebrikler canım
kız neyin seysi bu vermişsin kilo ya bugün bol su iç emi
cok geçmiş olsun canım
çalışırken daha sağlıklı beslenenlerdenim bende hersey daha düzenliii
sanırım finans sektörünün hepsinde cuma ve ay sonları yogun
yeappss tepsisi güzell afiyet olsun
tesekkürler tatlım beğenmenize sevindim
dilvinin arkadası
O
Yürüyüşler 6 aydan sonra Dr lar onerirmis.iple çekiyorum
aa bunuda yeni öğrendim ben 9ay yürürdüm gerçi yine yürürümde =)
inşallah : / bunaldım ben napıyon fatimem
Sinir, stres yapıyorum canımmyetmezmiş gibi evde saçma sapan işlerle uğraştım iyice sinirlerim tepeme zıpladı, niye asabiyim onu da çözemedimm şu anki durumum
Canım okuyamadım kuzum noldubende çok sinirliyim yine evde olmasaydı eşim bağıra bağıra ağlardım kalbim çok sıkılıyor sürekli burayada moralim bozuk gelmek istemiyorum ama konuşacak kimsem yok başka
eşimle aram bozuk tartışıyoruz içim daralıyor banum kimsem de yok beni yalnız bırakan herkesten nefret ediyorum görünüşte arkadaşım olan ama olmayan bisürü gereksiz var gitsinler onları da istemiyorumCanım okuyamadım kuzum noldu
Canım hayat bu en yakınım yanımda desen de hep yalnızsındır aslında sıkma canını sana en yakın yine sensin seni en mutlu edecek olan da yine sensin en büyük hayal kırıklıkları beklentilerden gelir hep malesefeşimle aram bozuk tartışıyoruz içim daralıyor banum kimsem de yok beni yalnız bırakan herkesten nefret ediyorum görünüşte arkadaşım olan ama olmayan bisürü gereksiz var gitsinler onları da istemiyorum
yok anladım artık yanımda kimse yok benim ailem olsaydı yalnız kalmazdım geriye kalan herkes yalanCanım hayat bu en yakınım yanımda desen de hep yalnızsındır aslında sıkma canını sana en yakın yine sensin seni en mutlu edecek olan da yine sensin en büyük hayal kırıklıkları beklentilerden gelir hep malesef
Ağlamak istiyorsan tutma kendini canım daha kötü olursun boşver eşini falan kendini kilitle bi odaya ağla gitsinbende çok sinirliyim yine evde olmasaydı eşim bağıra bağıra ağlardım kalbim çok sıkılıyor sürekli burayada moralim bozuk gelmek istemiyorum ama konuşacak kimsem yok başka
Kimse olsa bile eşin ve senin arana girmesin kimse sorunlarınızı kendiniz çözün.eşimle aram bozuk tartışıyoruz içim daralıyor banum kimsem de yok beni yalnız bırakan herkesten nefret ediyorum görünüşte arkadaşım olan ama olmayan bisürü gereksiz var gitsinler onları da istemiyorum
Ailen uzakta sanırım ama dediğim gibi aranıza başkalarını almayın aileleri bile.yok anladım artık yanımda kimse yok benim ailem olsaydı yalnız kalmazdım geriye kalan herkes yalan
Olurmu ole sey canm bize anlatican tabibende çok sinirliyim yine evde olmasaydı eşim bağıra bağıra ağlardım kalbim çok sıkılıyor sürekli burayada moralim bozuk gelmek istemiyorum ama konuşacak kimsem yok başka
Bu hafta daha düzenli spor yap gülüm ve gitsin kilolarYapma yaaaa
Cok mutlu oldum simdi:)
Dogru duzgun spor yok 900
Adam gibi yapsam 1i gecerdiiiii
Edacımmm sabret sonu güzel olacak :)Allahimmm elimden bi tutun beni maf oldum ayyyy jillian hanim beni maf etti dilim disarda ve su icindeim ustumu degisteriem amaaannnnn bittim ben .
Düzenli ama gitmiyor artık kilolar vedalaşmıyorlaf benlesen nerelerdesin kız
bebek napıo
aaa masallah tebrik ederim
menü cok duzenlı cok begendm
Aynen canm sabir :)Bu hafta daha düzenli spor yap gülüm ve gitsin kilolar
Edacımmm sabret sonu güzel olacak :)
Tatlım belki akıl verecek tecrübeye sahip değilim evlilik çok farklı birşey biliyorum ama sakın ama sakın eşinle olan olayları ne annen ne kardeşlerin nede eşin dostuna anlatma sen unutursun ama onlar hiç ummadıgın anda yüzüne vururlar sen eşini seviyorsundur 2 gün sonra halledersiniz mevzunuzu ama diğer insanlar fesatlık yaparlar canım bi sıkıntı oldugunda eşinle konuş de böyle böyle rahatsızım ben bu durumdan de.eşimle aram bozuk tartışıyoruz içim daralıyor banum kimsem de yok beni yalnız bırakan herkesten nefret ediyorum görünüşte arkadaşım olan ama olmayan bisürü gereksiz var gitsinler onları da istemiyorum
Tatlım soğuk suyu eline sür ve başına ve boynuna masaj yap sonra karanlık bi odada yat marul hakkında bi bilgim yokKızlar başım catliyor marul iyi geliyor diye duymuştum acaba Hamileler de marulun kötü bir etkisi yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?