Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bunları Biliyor muydunuz ?

devammmmm

Çörek otu ile zayıflama konusunda yardımcı bir besin olarak kullanılabilmektedir. Çünkü çörek otu birçok konuda şifa kaynağıdır. Zayıflama konusunda çörek otu yağı kullanılmaktadır. Dikkat edilecek konu yağın % 100 gibi bir konsantrasyona sahip olmasıdır.Çörek otu ile zayıflama için çörek otu yağı yemeklerden bir saat kadar önce kullanmak gerekir. 1 çay kaşığı ölçüsündeki yağın içilmelidir. Aynı şekilde çörek otunun yağı yerine kendisi de kullanılabilmektedir. Çörek otu ile zayıflama için kullanımı yine yemeklerden bir saat kadar önce 1 çay kaşığı ölçüsünde kullanılır ve üzerine bir bardak kadar su içilir. Fazla kiloları olan kişilerin bu şekillerde kullanmaları önerilmektedir. Çörek otu ile zayıflama bu şekildeki kullanmayla sağlanabilmektedir çünkü bu şekilde hem iştahı keser hemde çabucak doyma hissi uyandırır. Laboratuvar ortamında yapılan araştırmalar bu şekilde kullanılması durumunda çörek otu ile zayıflamanın mümkün olabileceğini onaylamaktadır

Ayrıca ;

• Çörek otunun yemeklerden önce tüketilmesi iştahın kapanmasına yol açmaktadır. Bu nedenle kişi daha az yemek durumunda kalmaktadır
  • Çörek otunun karaciğeri temizleme gibi bir etkisi bulunmaktadır. Temizlenen karaciğerden salgılanan sindirim salgısı artar sonuçta sindirim artışı olur ve çörek otu ile zayıflama bu şekilde gerçekleşmiş olur
  • Çörek otu içeriğinde Lubricant adı verilen yağlayıcı bir madde bulunur. Bu madde bağırsaklarda kayganlaştırıcı bir etki yapar ve besinlerin geçişini hızlandırır

O
Yürüyüşler 6 aydan sonra Dr lar onerirmis.iple çekiyorum

bende çok sinirliyim yine evde olmasaydı eşim bağıra bağıra ağlardım kalbim çok sıkılıyor sürekli burayada moralim bozuk gelmek istemiyorum ama konuşacak kimsem yok başka
Sinir, stres yapıyorum canımm yetmezmiş gibi evde saçma sapan işlerle uğraştım iyice sinirlerim tepeme zıpladı, niye asabiyim onu da çözemedimm şu anki durumum

Canım okuyamadım kuzum noldu
eşimle aram bozuk tartışıyoruz içim daralıyor banum kimsem de yok beni yalnız bırakan herkesten nefret ediyorum görünüşte arkadaşım olan ama olmayan bisürü gereksiz var gitsinler onları da istemiyorum

Canım hayat bu en yakınım yanımda desen de hep yalnızsındır aslında sıkma canını sana en yakın yine sensin seni en mutlu edecek olan da yine sensin en büyük hayal kırıklıkları beklentilerden gelir hep malesef

yok anladım artık yanımda kimse yok benim ailem olsaydı yalnız kalmazdım geriye kalan herkes yalan

bende çok sinirliyim yine evde olmasaydı eşim bağıra bağıra ağlardım kalbim çok sıkılıyor sürekli burayada moralim bozuk gelmek istemiyorum ama konuşacak kimsem yok başka
Ağlamak istiyorsan tutma kendini canım daha kötü olursun boşver eşini falan kendini kilitle bi odaya ağla gitsin
Kimse olsa bile eşin ve senin arana girmesin kimse sorunlarınızı kendiniz çözün.
yok anladım artık yanımda kimse yok benim ailem olsaydı yalnız kalmazdım geriye kalan herkes yalan
Ailen uzakta sanırım ama dediğim gibi aranıza başkalarını almayın aileleri bile.

Yapma yaaaa
Cok mutlu oldum simdi:)
Dogru duzgun spor yok 900
Adam gibi yapsam 1i gecerdiiiii
Bu hafta daha düzenli spor yap gülüm ve gitsin kilolar
Allahimmm elimden bi tutun beni maf oldum ayyyy jillian hanim beni maf etti dilim disarda ve su icindeim ustumu degisteriem amaaannnnn bittim ben .
Edacımmm sabret sonu güzel olacak :)

Kizlar canm cok sıkkın . esimle konustuk gecim sıkntimiz var napicaz diye konusuoruz . bilmiyirum napicaz acba 2 yasinda krese alirlarmi offf bilmiyorum bende calismam gerekecek sanirim . ama oglan kucuk daha . ama ona bisi alamioruz Fazla . akil verin tecrubeli anneler nolur

Tatlım belki akıl verecek tecrübeye sahip değilim evlilik çok farklı birşey biliyorum ama sakın ama sakın eşinle olan olayları ne annen ne kardeşlerin nede eşin dostuna anlatma sen unutursun ama onlar hiç ummadıgın anda yüzüne vururlar sen eşini seviyorsundur 2 gün sonra halledersiniz mevzunuzu ama diğer insanlar fesatlık yaparlar canım bi sıkıntı oldugunda eşinle konuş de böyle böyle rahatsızım ben bu durumdan de.
Kızlar başım catliyor marul iyi geliyor diye duymuştum acaba Hamileler de marulun kötü bir etkisi yoktur dimi
Tatlım soğuk suyu eline sür ve başına ve boynuna masaj yap sonra karanlık bi odada yat marul hakkında bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…