Canım göğüs bedeni olan 90 senin göğsünün altındaki ölçüsüdür o göğsünün tombul kısmı A B C şeklinde ölçülenir yani 90 B ya da tahminim üzere sen 90 C sin :) onun ölçüleri vardi google da tam net ölçünü verir hatta kk da da vardı doğru sütyen ölçümüz dü herhaldeBel 87
Gobek 93
Kalca 95
Bacak kalin kismi 67
Alt bacak 45
Gogus 106 sutyen 90 takiyorum nasilsa
Kol sag
olsun canım inşallah haftaya...
BayıldımEki Görüntüle 1827841
Hadi buyrun kahveyeee
Ama güzel kilo vermişsin panikleme :)Hepinizden tek tek özür dileyerek baslamak istiyorum. Dün ipin ucunu kacurdim ben yine persembe öncesi oldu utancimdan yazamadimda yazmaya yüzüm yok resmen hatta birdaha yazmam gruptan çıkayım dedim ama yapamadım gruba 1 gün girmedim hemen şaçmaladım şunu öğrensim ben bu grupsuz tek başıma diyet felan yapmıyorum çünkü burda üzerimde başka bir sorumluluk oluyor. Tekrardan hepinizden özür dilerim yarından itibaren eğer sizde kabul ederseniz toparlanıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Kilo bildirimimide yapayım
Geçen hafta emin değilim tam ya 67.6 yada 67.7 dü
Bu hafta 66.3
Tekrardan hepinizden özür dilerim
Bunları Biliyor muydunuz ?
Kızlar çörek otuna karşı farklı bir sempatim ve ilgim var Peygamber efendimizin de önerisi buyurmuası beni fazlaca etkilemiştir.
Hadis-i Şeriflerinde Resulullah Efendimiz (s.a.v); Hz. Ali (r.a.) ye "Yâ Alî! Yemeklere çörek otu koy. O, ölüm hâriç her derde devâdır" (Menâkıb-ı Çihâr Yâr-i Güzîn s.345) buyurmuştur
Bu konuyla ilgili bulduğum bir çok şeyi paylaşacagım
Hastalıklara Karşı Çörek Otunun Kullanım Şekli:
... devamı gelecek
- Astıma İyi gelir: Günde üç defa yaptığınız Türk kahvesine 2 damla çörek otu yağı koymanız gerekmektedir.
- Romatizmaya iyi gelir: Bir tatlı kaşığı çörek otunu havanda iyice ezin ve toz halindeki çörek otunu kahvenize ya da çayınıza karıştırıp için.
- Şeker Hastalığı: Özellikle Hindistan ülkesinde, Şeker hastalığı tedavisinde kullanılmaktadır. Hardal tohumu ve çörek otunu mikserden geçirip toz haline getirin ve yaklaşık 3 ay boyunca bu karışımı sabahları aç karnına tüketin.
- İshal rahatsızlığı olanlar: 1 kâse yoğurt içeresine bir fincan kadar taze çörek otu koyup, günde 2 defa tüketin.
- Öksürük: Özellikle Afrika'nın Kuzeylerinde Kuru öksürüğü olanlar için, kahve ile çörek otu karıştırılıp, zeytinyağı ile karışım yapılır. Ve bu karışım günde sabah ve akşam olmak üzere göğüs bölgenize sürülür.
- Burun Tıkanıklığı: Çörek otundan elde edilen yağ, burun deliklerine üç ya da dört damla damlatılması sonucunda, burnunuzun açıldığını göreceksiniz.
- Erkeklerde Görünen iktidarsızlık: her gün düzenli olarak 200 gr çörek otunu sabahları aç karnına tüketmeniz gerekmektedir.
- Kas Ağrıları: Çörek otu yağı, ağrıyan yerlere sürülmesi gerekmektedir.
Baskülümün pili bitti ya napacam şimdi ben eşimde yok ay sikendal yemin ederim
Yarin cuma malum menumu vereyim 1 hafta oldu menu paylasmayali
Yawrukush kuzum anlayisin icin sagol
Sabah:Tek sekerli kahve
Ara:Yesilcay
Oglen:Ceyreknden az kepekli ekmege tonbalikli sandvic
Ara:Turk kahvesi,az bisi cig findik
Aksam:Az yagli salata, 1dilim cavdar ekmegi,ayran
Yatmadan önce:Yogurt+pulbiber+limon
Su:2lt +devam
Çok darlıyım yaa eşim iş değiştirdi şuanki sigorta kızımın mamasını ödemiyor ve fiyatı 150 tl 2 günde 1 kutu içiyor yarım araştırma hastanesine gidicem çocuk doktoru gastroya yönlendirmesi kazım böylece ben de yeni rapor çıkartabileyim inşallah anlayışlı bir doktora denk gelebilirim yoksa yandık ki ne yandık.. Nasıl uyurum bu gece bilmiyorum. Sabah da erken çıkcam wc felan bekleyemezsem al sana artı bu haftalık kusuruma bakmayın nolur
Ne oldu niye çıldırdınnnn
Eki Görüntüle 1827841
Hadi buyrun kahveyeee
KonuşmuyosunuzNe oldu niye çıldırdınnnn
şükür iyiyim gülüm.yarın tanıdığımızın düğünü var ona hazırlık yapıyorum ne giysem diye kararsızım azcık kilo aldım da
Gecen hafta 92.2
Bu hafta 91.4
Fark- 800gr
Diyete baslarken amacim 8mayisa 91gormekti
Cok sukur nasip oldu
Imkansiz diyordum ama basardim:)
günaydın kızlarr yaaa dün gece annemle yatarken uyukum gelmiş dalmış gitmişim :))
Menüm
Sabah
Omlet
Öğlen
Salatalık
Domates
Yeşilçay
Ara
Türk kahvesi
Ara
10 badem
Akşam
Peynir
zeytin
yeşillik
Küçük bir kabak dolması
Ara
Türk Kahvesi
1litre su
10000 adım
Haftalık kilo bildirimi
Geçen hafta64.5
Bu hafta64.5
Refik var yine iyi
Burdayım gülüm giriyorum çoğu zaman kız sen denk gelmiyor sun galibasen nerelerdesin kız
bebek napıo
aaa masallah tebrik ederim
menü cok duzenlı cok begendm
Konuşmuyosunuz
canım bi yerdenvlimon bulup suyun içine sıkıp içebilirsen iyi gelirgerçekten tansiyonum cıktı gbi hissedıorm ya sizler napıosnz sonuclar ne olcak bı bakabldgm kadr baktm gecmıssede fena dılız
inşallah : / bunaldım ben napıyon fatimemDüzelir inşaAllah.. Dediğin gibi bir süre de bulaşmamayı deneYumuşar elbet :)
aminnnnn : )Hımm çok çok kızmış demek Allah kalbine yumuşaklık aşk versin amin üzülme cnm düzelir
Geçmiş olsunSelam kızlar kilo veren vermeyen herkesi azminden dolayi tebrik ediyorum.
Malesef ben de kilo veremedim .
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 88.5
Fark . 000000000000000000
Sabah oğlumu ishalden dolayi doktora götürduk. Serum takıldı ama benim oğlan durur mu yeri göğü inletti. Alacağı serumu gozyasiyla peşin peşin çıkarttı. Ben de serumu yarıda kestirdim.
Ağladikca daha çok sıvı kaybetti.
eve az önce geldik uyudu şimdi.
Ne kadar zor çocuk büyütmek ya. Bazen hatta değil sık sık bekarligimi özlüyorum.
Haklısın ablacım aynen öyle oluyor bırakamıyorum burayı daha doğrusu bırakınca hemen diyetde gidiyor çünkü burda hem daha motive oluyorum hemde sizlerinde sorumluluğu üstümde oluyor. Fitness sürem bittiğinden berida adam akıllı spor yapamadım artık fitnese yeni kayıt yaptırcam ve yeniden başlıcam desteğin için teşekkürlerCanım, ama bak zayıflamışsın demek tam uysan ohooo. Burda bir ekipteyz eğer bu şekilde düşünürsen daha çok gaza gelirsin. Mesela ben çalışırken daha iyi diyet yapabiliyorum yemek yemeye fırsat yok çünkü ara öğün bile zor yapardım ama evde dolaba gidesim geliyor devamlı bazen evdeki bazı gıdaları kokluyorum geri bırakıyorum. Küçük oğlum olduğu için ona kek yapıyorum yada börek... Ama kokluyorum sadece.. Sende silkele kendini sporu ihmal etme. Aramızdan da sakın ayrılma sürüden koparsan kurt kapar
İşte iki gün kaçırdım ama yarın yeniden başlıyacağım hem spora hemde yeme düzenime . Teşekkür ederim ablacım desteğin içinGayet güzel kilo vermiisin canım arada olabilir böyle hepimizin ipin ucunu kaçırdığımız zamanlar var önemli olan ertesi gün kaldığın yerden devam etmek.
Geçmiş olsun canım madem serum takılmadı bol su içir.
Evet dün gene fazla kacirmadim ama bugün iyice abartdim ama yarin kaldigim yerden devamYok kız daha diğer işlerimi halletmeye çalışıyorum, başlarım birazdan ama korkuyorum, daha başlamadan kaşınmaya başladım benn
Hepimizin oluyor ara sıra kaçamakları, hatta fazla kaçırdıklarıııher seferinde bırakırsak olmaz ki bu iş.. Ne güzel de kilo vermişsin tebrik ederim :)
Çok geçmiş olsun canım..
Evet ama daha güzel olabilirdu canimAma güzel kilo vermişsin panikleme :)
Gecmis olsun canimgerçekten tansiyonum cıktı gbi hissedıorm ya sizler napıosnz sonuclar ne olcak bı bakabldgm kadr baktm gecmıssede fena dılız
hadi güle güle o zamanEvdeki işlerden ben de fırsat bulamadım, ara sıra girib bakıyorum ama pek yazacak fırsatım olmuyor.. Bak şimdi yine kaçmak mecburiyetindeyim
Tesekkur ederim canim )))Korkudan değil azminden süper diyet ve spor yapıyosun tebrikler cnm
Ahhh keşke yapabilsem ama ev içinde bile biraz evi toplayıp bikaç bişey yaptigimda kasık ağrısı başlıyor akıntı artıyor korkuyorum bende geri bırakıyorum işi gücü.
Geçen hafta 55.3
Bu hafta 55.1
Fark 0.2
Yüzde 0.36
Kızlar tavsiyelerinizle sabah operasyonu tamamladım
Gece midem acı biberden hafif ağrıdı ama değdi. Daha fazla eksi bekliyordum ama malum refik vardı bu hafta... Bunada şükür keşke 101 daha gideydi de 54 rakamını göreydim haftaya inşallah
Geçen hafta: 55.4
Bu hafta:54.9
Fark:0.5
zaman ayırsamda cıks olmuyor
Geçen hafta:66,5
Bu hafta:65,8
Fark:0,7
Yüzde:1,052
Gelecek hafta için hedef kilo:65
sabah kacamak la basladm 3 gundr vucudumda ödem var ona ragmen eksiysem daha cok kg vermısım demektr odem ınınce bakcam sabah 1 simit götürdüm kimse bana kızamazkiiii eksiyimde eksiyim öglen normal yemek bide aksam arkdslarla otelde buluscam orda da yerım kacamagmı ohhhhhh
Gecen hafta - 53.5
Bu hafta - 53.0 (korkudan gitdi sanirim)
Fark -500 gram
Selam kızlar çocuk doktoru işi tamam Gastroentoloji vizesi çıktı ama tabi randevu bulmamız gerekiyor.. Hepinize çok teşekkür ediyorum sizin dualarınızla işim çok Kolay halloldu :)
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Kızımın besin alerjisi var canım birçok besini tüketemiyor.. Özel amino asit bazlı bir mama kullanıyor.
Harikasın darısı 8lere ve 7lere inşallah
Teşekkürler ben de seni tebrik ederim :)
Hipoalerjenic amino asit bazlı diyet mama canım. Çoklu besin alerjisi için. Çoğu besini tüketemediği için hala genel olarak mamadan besleniyor..
Pregomin canım teşekkür ederim..
Kızçeler naptım ettim eşimle konuştum televizyonu ayarladım televiZyondan bağlandım jill yaptımmm akşamı bekleyemedim. Nasıldı derseniz sitelerdeki yorumlar kdar pert olmadım sebebi bence iki haftadır leslie yapmış olmam vucudum bacaklarım biraz güçlenmiş terlemedim mi terledim, yoruldum. Bitti duşumu aldım sodamı aldım uzattım ayaklarımı ohhh biraz dinleneyim günün egzersizi ve adım yapıcam biraz
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 65.7
Fark 0.2
Yüzde 0.30
Hepinizden tek tek özür dileyerek baslamak istiyorum. Dün ipin ucunu kacurdim ben yine persembe öncesi oldu utancimdan yazamadimda yazmaya yüzüm yok resmen hatta birdaha yazmam gruptan çıkayım dedim ama yapamadım gruba 1 gün girmedim hemen şaçmaladım şunu öğrensim ben bu grupsuz tek başıma diyet felan yapmıyorum çünkü burda üzerimde başka bir sorumluluk oluyor. Tekrardan hepinizden özür dilerim yarından itibaren eğer sizde kabul ederseniz toparlanıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Kilo bildirimimide yapayım
Geçen hafta emin değilim tam ya 67.6 yada 67.7 dü
Bu hafta 66.3
Tekrardan hepinizden özür dilerim
Selam kızlar kilo veren vermeyen herkesi azminden dolayi tebrik ediyorum.
Malesef ben de kilo veremedim .
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 88.5
Fark . 000000000000000000
Sabah oğlumu ishalden dolayi doktora götürduk. Serum takıldı ama benim oğlan durur mu yeri göğü inletti. Alacağı serumu gozyasiyla peşin peşin çıkarttı. Ben de serumu yarıda kestirdim.
Ağladikca daha çok sıvı kaybetti.
eve az önce geldik uyudu şimdi.
Ne kadar zor çocuk büyütmek ya. Bazen hatta değil sık sık bekarligimi özlüyorum.
Canım, ama bak zayıflamışsın demek tam uysan ohooo. Burda bir ekipteyz eğer bu şekilde düşünürsen daha çok gaza gelirsin. Mesela ben çalışırken daha iyi diyet yapabiliyorum yemek yemeye fırsat yok çünkü ara öğün bile zor yapardım ama evde dolaba gidesim geliyor devamlı bazen evdeki bazı gıdaları kokluyorum geri bırakıyorum. Küçük oğlum olduğu için ona kek yapıyorum yada börek... Ama kokluyorum sadece.. Sende silkele kendini sporu ihmal etme. Aramızdan da sakın ayrılma sürüden koparsan kurt kapar
nasılsınız?
hiç yazamadım bugun özür dilerim inanın okumaya vaktim yok resmi defterleri yazdırıorm ve tansiyonum oynadı bi hava alamadm resmen
Eki Görüntüle 1827841
Hadi buyrun kahveyeee
canım böyle şeyleri paylaşman gayet güzel keyfle okuorm teşekkür ederim.
ahaha sikendal allah ıyılıgını versn komik seni
menü güzel hele tonbalıklı sandviche bayılrm
aa nasl bir mamadır o ne kadr pahalı para mı dayanır ona ya
Kitaba bayıldımmm daha içinde ne olduğunu bilmedennnn
Afiyet olsun ablacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?