Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlım süpersin 90 b takıyorum ama normalde 80

Saol cnm evet başladım tv daha rahatmış bende onu fark ettim hem daha büyük ekran ya daha rahat göz hizanda artık öyle devam edicem. Evet şimdi evdeyim ama ideal kiloma ulaşıcam inşallah 6 kilom var ama az az zayıflıyorum eylüle kadar gider mi acep ...

Tesekkur ederim canim :)

Cigerim jilliande ole aman aman kilo vermesende 1 ayda 2beden kuculuosun bence kesnlikle jillian yapmalisin tam senlik
Bu Refik varya haftaya da gelirse ağzını burnunu kıracam
Biraz önce fox haberde Refik baskını diyor bi olaydan dolayı
Ankarayıda Refik işgal etmiş demek ki
Ben jilliana geçiyorum iki beden küçülmezsem gelirim senin yanına
Haberin olsun :))

bende çok sinirliyim yine evde olmasaydı eşim bağıra bağıra ağlardım kalbim çok sıkılıyor sürekli burayada moralim bozuk gelmek istemiyorum ama konuşacak kimsem yok başka

Canım ya sıkma canını bu kadar.. Zaten sıınav stresin vardı bir de üstüne eşinle sorunlar eklenince daha da kötü oldun.. Ağla canım içinden geldiği gibi, tuttukca daha da kötü olursun.. Allah yüreğine ferahlık versin..

Allah yardımcınız olsun canım.. Sen çalışsan ne iş yapacaksın ? Kuaförde mi çalışacaksın ?

bende çok sinirliyim yine evde olmasaydı eşim bağıra bağıra ağlardım kalbim çok sıkılıyor sürekli burayada moralim bozuk gelmek istemiyorum ama konuşacak kimsem yok başka
Sıkma canını lütfen her evde olan olabilecek olaylar kendi öz kardeşimizle bile tartışabiliyorken eşimizle de tartışıyor olmak çok normal doğal. Biz hiç tartışmayız diyenlere inanman mutlaka bir başka durum vardır çok istisnadır o yüzden takılma. Edanın dediği gibi şeytan çiftler arasında gezermiş uzatmaz inşallah.evliliğindeki sorunlar için zaten 3.kişilerden yardım bekleme bence anlatıp millete laf verme konuşmasınlar. Git sarıl eşine

Senin bu fizikle cokkkktaaannn jilliana baslaman gerekiyor du . gel gel beklerim ama 2 beden kuculursen ben gelirim senin yanina ziyarete

yok anladım artık yanımda kimse yok benim ailem olsaydı yalnız kalmazdım geriye kalan herkes yalan

nerde yaşıosun?
eşinide aldırma geçer.Bizde hala küsüz
adam maca gitti

ne kadarlık oğlun kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…