Bende airobik günleri dışında bende jillian yapsam mı ki diye düşündüm size imrendim kız:))Aynen canm sabir :)
Bencede anca beraber kanca beraber :)Bende airobik günleri dışında bende jillian yapsam mı ki diye düşündüm size imrendim kız:))
:) ayy gelinliğe nasıl gircem ben psikolojim bozuldu yawBencede anca beraber kanca beraber :)
Ohhh cnm afiyet bal şeker olsun ne güzel tepsin varEki Görüntüle 1827841
Hadi buyrun kahveyeee
Tatlım süpersin 90 b takıyorum ama normalde 80Canım göğüs bedeni olan 90 senin göğsünün altındaki ölçüsüdür o göğsünün tombul kısmı A B C şeklinde ölçülenir yani 90 B ya da tahminim üzere sen 90 C sin :) onun ölçüleri vardi google da tam net ölçünü verir hatta kk da da vardı doğru sütyen ölçümüz dü herhalde
Canım nenam dikkat et kendinegerçekten tansiyonum cıktı gbi hissedıorm ya sizler napıosnz sonuclar ne olcak bı bakabldgm kadr baktm gecmıssede fena dılız
Cigerim jilliande ole aman aman kilo vermesende 1 ayda 2beden kuculuosun bence kesnlikle jillian yapmalisin tam senlik:) ayy gelinliğe nasıl gircem ben psikolojim bozuldu yaw
Saol cnm evet başladım tv daha rahatmış bende onu fark ettim hem daha büyük ekran ya daha rahat göz hizanda artık öyle devam edicem. Evet şimdi evdeyim ama ideal kiloma ulaşıcam inşallah 6 kilom var ama az az zayıflıyorum eylüle kadar gider mi acep ...
anladım canım sende haklısın insallah iyi hissettiğinde yürüyüş yapabilirsin doğum için kolaylık diyorlar
ahaha sevindim tatlım tebrikler
suan benim hedef kilomdasınnn
tebrikler tatlımm
ayırırsın ayırırsın ya hiç çıkmazsan
tebrikler nenacımmm
ahaha bugün kaçamağın dibine vurup haftasonu ıçıkıcam diyorsunnnn
tebrikler sekerim
sevindim halletmene tatlım
ahaha bende tvye bağlıyorum daha güzel oluyor
ozaman hayırlı olsun diyelim
tebrikler canım
kız neyin seysi bu vermişsin kilo ya bugün bol su iç emi
cok geçmiş olsun canım
çalışırken daha sağlıklı beslenenlerdenim bende hersey daha düzenliii
sanırım finans sektörünün hepsinde cuma ve ay sonları yogun
yeappss tepsisi güzell afiyet olsun
tesekkürler tatlım beğenmenize sevindim
dilvinin arkadası
Derya süper eksiGeç kaldım
64.7 gecen hafta
64.2 bu hafta
Özür dilerim
Aynen tatlım yaptığım da gayet iyi sonuçlar aldım :)Cigerim jilliande ole aman aman kilo vermesende 1 ayda 2beden kuculuosun bence kesnlikle jillian yapmalisin tam senlik
Tesekkur ederim canim :)
anladım canım sende haklısın insallah iyi hissettiğinde yürüyüş yapabilirsin doğum için kolaylık diyorlar
ahaha sevindim tatlım tebrikler
suan benim hedef kilomdasınnn
tebrikler tatlımm
ayırırsın ayırırsın ya hiç çıkmazsan
tebrikler nenacımmm
ahaha bugün kaçamağın dibine vurup haftasonu ıçıkıcam diyorsunnnn
tebrikler sekerim
sevindim halletmene tatlım
ahaha bende tvye bağlıyorum daha güzel oluyor
ozaman hayırlı olsun diyelim
tebrikler canım
kız neyin seysi bu vermişsin kilo ya bugün bol su iç emi
cok geçmiş olsun canım
çalışırken daha sağlıklı beslenenlerdenim bende hersey daha düzenliii
sanırım finans sektörünün hepsinde cuma ve ay sonları yogun
yeappss tepsisi güzell afiyet olsun
tesekkürler tatlım beğenmenize sevindim
dilvinin arkadası
Bence değilDerya süper eksi
Bu Refik varya haftaya da gelirse ağzını burnunu kıracamCigerim jilliande ole aman aman kilo vermesende 1 ayda 2beden kuculuosun bence kesnlikle jillian yapmalisin tam senlik
bende çok sinirliyim yine evde olmasaydı eşim bağıra bağıra ağlardım kalbim çok sıkılıyor sürekli burayada moralim bozuk gelmek istemiyorum ama konuşacak kimsem yok başka
Kizlar canm cok sıkkın . esimle konustuk gecim sıkntimiz var napicaz diye konusuoruz . bilmiyirum napicaz acba 2 yasinda krese alirlarmi offf bilmiyorum bende calismam gerekecek sanirim . ama oglan kucuk daha . ama ona bisi alamioruz Fazla . akil verin tecrubeli anneler nolur
Sıkma canını lütfen her evde olan olabilecek olaylar kendi öz kardeşimizle bile tartışabiliyorken eşimizle de tartışıyor olmak çok normal doğal. Biz hiç tartışmayız diyenlere inanman mutlaka bir başka durum vardır çok istisnadır o yüzden takılma. Edanın dediği gibi şeytan çiftler arasında gezermiş uzatmaz inşallah.evliliğindeki sorunlar için zaten 3.kişilerden yardım bekleme bence anlatıp millete laf verme konuşmasınlar. Git sarıl eşinebende çok sinirliyim yine evde olmasaydı eşim bağıra bağıra ağlardım kalbim çok sıkılıyor sürekli burayada moralim bozuk gelmek istemiyorum ama konuşacak kimsem yok başka
Senin bu fizikle cokkkktaaannn jilliana baslaman gerekiyor du . gel gel beklerim ama 2 beden kuculursen ben gelirim senin yanina ziyareteBu Refik varya haftaya da gelirse ağzını burnunu kıracam
Biraz önce fox haberde Refik baskını diyor bi olaydan dolayı
Ankarayıda Refik işgal etmiş demek ki
Ben jilliana geçiyorum iki beden küçülmezsem gelirim senin yanına
Haberin olsun :))
Teşekkürler tatlım:)tebrikler tatlımm
yok anladım artık yanımda kimse yok benim ailem olsaydı yalnız kalmazdım geriye kalan herkes yalan
ne kadarlık oğlun kuzum?Kizlar canm cok sıkkın . esimle konustuk gecim sıkntimiz var napicaz diye konusuoruz . bilmiyirum napicaz acba 2 yasinda krese alirlarmi offf bilmiyorum bende calismam gerekecek sanirim . ama oglan kucuk daha . ama ona bisi alamioruz Fazla . akil verin tecrubeli anneler nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?