Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En dogru karari almis esin bosver . 25000 dolar kar yapacaksiniz bence

oy canım çok yorulmuşsun
ev konusunda her iki türlüde zarardasınız ama inşallah aldığınız fiyata satabilirsinizz de zararınız daha az olurr

En dogru karari almis esin bosver . 25000 dolar kar yapacaksiniz bence
Hayirlisi olsun gulum..

oy canım çok yorulmuşsun
ev konusunda her iki türlüde zarardasınız ama inşallah aldığınız fiyata satabilirsinizz de zararınız daha az olurr
Insallah canim..

Salata tarzi seyler varsa ye kuzum.
Birde evde yemek yiyip git, ac olmazsan kendine hakim olman daha kolay olur:)

Hayirlisi olsun gulum..

Insallah canim..

Salata tarzi seyler varsa ye kuzum.
Birde evde yemek yiyip git, ac olmazsan kendine hakim olman daha kolay olur:)
sınavdan hemen sonra saat 1 de mevlüt aç gitmem gerekicekama kendime hakim olucam muhtemelen ordaki en tontiş ben olurum utanırım yemeye diye düşünüyorum

Aleyküm selam canım..
Her durumda zor sizin için ama hayırlısı olsun.. Kurtulmanız şart oldu şu evden..
Hayırlısıyla güzel bir yere taşınırsınız inşaAllah..

sınavdan hemen sonra saat 1 de mevlüt aç gitmem gerekicekama kendime hakim olucam muhtemelen ordaki en tontiş ben olurum utanırım yemeye diye düşünüyorum

Fırsatın olsaydı hiç deilse 1 bardak yeşilçay içerdin, biraz da suu, bunlar mideyi doldurur sen de az yersin :)

Bak tatlım şöyle söyleyeyim
Yemek için sürekli sebepler vardır çünkü beynimizi öyle yönlendiriyoruz bak biz bir diyetteyiz harika bir takımız
Bunu hiç çıkarma aklından
Her ikramda takım gelsin aklına tadına ba sadece durumu izah et
İlla ısrar edecekler reddet yoksa olmaz benden söylemesi

Çok sağol canım, dikkatsizlik işte..
Düşündüğüne şüphem yok zaten canım, ne bileyim konuşuruz diye ümitlenmiştim sanırım :) kısmet değilmiş fırsat olunca konuşuruz inşaAllah..

Kızlarcım selam hepinize. Hemen bugünümü raporlayayım.
Sabah:
2 yumurta, domates, zeytin,peynir,çay

Öğle:
1 kase yoğurt, 1 minik tabak erik

Ara öğün:
Türk kahvesi, 3 hurma

Akşam:
1 kase çorba, 1 tabak kabak yemeği, yoğurtlu köz patlıcan salata niyetine :)

1 saat fitness blendr, 1 lt su.

Birazdanda yeşil çayımı içip uyursam oh mis.

Ben ısrarlara karşı şöyle bir yöntem geliştirdim caanım, milletle diyet muhabbeti yapmak istemediğim için tabak veriyolarsa tabak sofraysa sofra oturup yemiyorum. Geri çeviyorum. Verirkende "ay yiyemedim yaa ama dokunmadım bak" şeklinde geri veriyorum. Böylece diyettemisin muhabbetlerinden korunurken ısrarlara da maruz kalmıyorum. Nasıl taktik?

Kızlar neyse ben öğleden sonra bişey yemedim akşam yemeği pas geçti eğer acıkırsam biraz yoğurt yerim kanımca ama hiç acıkacağımı sanmıyorum.

Diyete başladığımdan beri ilk defa böyle oldum hep akşam listeye ne yazarım diye düşünüp Yemem ama bu kez ölçüler bu düşüncenin önüne geçti ve üzüntüden saldım biraz artık bunu bir motivasyon olarak kullanmaya karar verdim o toto küçülecek büyük olmasa küçültmeye çalışmazdık zaten.. Body project beni yavaşlattı belkide yeni bölüme geçmeliydim neyse jilliana geçtik olsun..

Küçülecek değil mi ara ara geliyorlar bana böyle bir sürü dert arasında.. Neyseki sizler varsınız yoksa hayatta buralara gelemezdim..

Yok artik bu isyani ben senden mi duyuyorum yok artik koca popolular kilo verdimi o popo nasil gozukuo senin habern var mi yaw zayfladigu zamn ne kadar sexi oluo ya

Olur demi

Can'ım yaaa hamile halinle başına açılan işlere bak bir daha mı taşınacaksınız şimdi..

kızlar şuna bakın

1 saattir kızımla oynuyoruz kendi kendini gıdıklıyor onun üzerine çok güzel denk geldi

Nasıl yani tabak geliyor alıyorsun ama yemiyorsun sonra geri verirlerse aman yiyemedim mi diyorsun? E herkes yerken sana da ye demiyorlar mı? Uygulayacağım ondan soruyorum..

kendimi tutucam inşallahhhh sağol canımm
hatta şimdiden söyleyeyim arkadaşıma eski çıtır halimi istiyorum ben o beni hiç öyle görmedi mesela

Ohyyy kuzum Allah kolaylık versin

kızlar şuna bakın

Yhaaa çok tatlılar bu smiley leri tlf A da indirbiliyor muyuz acaba

Canım ara ara buraya uğra o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…