Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz sabahin köründe jilliani nasil yaptin benim afyonum patlamadi daha . benm oglanla sabah 6da kalkti ooofff

canım dün yapmak zorundaydım çünkü sabah evden çıktık dün gece 12 de eve girdik. evden çıkmadan yaptım ki üstümde yük kalmasın

Allahimmmmm
Azim
Hırs
Sempati
Güzellik
Bir bedende can bulmuş hali​

canımsın güzeller güzelim teşekkür ederim.

Yahu daha erken değil mi
Hala yaz gelmedi ki anlamadım bu dedikleriniz yazın alınır hem ucuz olur
bezelyenin dönemi şimdi canım yazın güzel olmuyor bence

Günaydın 4. Takımın bal kızlarıııı

Musmutlu haftalar dilerim

Günaydın canım güzel haftalar, kolay gelsin.

günaydın canım bende yorgunum canım dün bende senle aynı durumdaydım... cumaya kadar çok kasalım....

Haftaya yakinimizin dugunu var ogluma kiyafet alicam papyonlumu kravatlimi alsam bilemesim bise venm oglan cok terleyen bi cocuk bilemedim

canım papyon tak bence küçük çocuk önünde sallanan kravattan rahatsız olabilir... papyonu görmeyeceği için unutabilir asılmaz bence lcw da çok uyguna renk renk modellerde var.

Herkese günaydın merhabalar,

Yoğun ve yorucu geçen bir haftas onunun ardından yataktan çok zor kalktım... Dün sabah erkenden kv deme gitmiştik öğleden sonra 3 ay önce vefat eden dayımın mevlidine gittim zaten annemle aynı apartmandalar. gece ye kadar annemlerdeydim gelen giden koşturmaca çocuklar büyük oğlum kudurdu orda annemin evini altını üstüne getirdi bir yandan bebeğim... eve geldiğimde saat 12 idi. uyumam 12:30 ama tahmin ederseniz ki devamlı hasana uyandım. sabah 6 da kalkıp eşime gömlek ütüledim. anlayacağınız şuanda gün sonu gibi yorgunum hemen kahvaltımı yaptım 11 de . bugün temizlik yapmam lazım görselde ev temiz düzgün ama çekyat çekmek istiyorum cam silmek istiyorum bi yandan yapmak istemiyorum ama başlamam lazım. dünki menüm benimde nena gibi... kuranda pilavı yedim ama saat 4 den sonra hiç bir şey yemedm sabaha kadar. su ancak 1.5 ltre içmişimdir. tartılmadım bu sabah belki yarınsabah bir bakarım bugün hafif geçiştiricem sütümü etkilemeyecek düzeyde bakalım artık.. öpüyorum.

Selam canlarım jillian yaptım kızımher zamanki gibi hafta sonu yorgunluğunu atmaya çalışırken yeşil çayımı yudumluyorum
Demin tartıda kütlelerimi ölçtüm sonuç şöyle;

7.4.16

45.2 yağ
11.1kemik
2170 met
37.6 su
26.9 kas

9.5.16
82.2 kilo
Yağ: 42.9
Kemik: 11.2
Kas: 28
Su: 39.2
Met: 2137

Body project yaptım geçtiğimiz ay ama sanırım aynı programı çok uzun süre yapmışım düşünmeden.. Kas kitlem 1 kilo artmış sadece geçtiğimiz ay 3 kilo artmıştı neyse zararın neresinden dönersen kardır jillian bu sorunu çözer kanımca

Ama benim suyum neden bu kadar hızlı bir şekilde artıyor anlayamıyorum ilk ay 34müş şimdi 39 olmuş beri mantığı vardır mutlaka

Metabolizmama gelince o da kanı hızında azalıyor tabi kilo da kaybettiğim için sanırsam

canım geçmişi okuamadm bugunde hiç okuyacak gibi dilim muazzam bir baş agrısı uykumumu alamadm nedir ve tonla evrak işin bile neresnden tutcagmı bılmıorm yarn maas gunu onlarlada ugrasmam lazm berbat bı haldeım su içip kendime gelmeye çalışıyorum zorla önemli bsy kaçırmadım dimi

kuzum bugunden ıtıbaren asılıorm menü yazmaya yüzüm yok yazmıcamda berbar ötesi haftasonu

sende baya yogunmussun allah kabul etsin mevlüdünüzü inşallah dün sizin ordan geçtik kv dem den dönüşte saat 7 falandı

cam mam bosver ya dinlen bugun en kötü ufak işlerini yap camıda her gün 1 tane silsen yeter yorma kendini

ay kızlar bu bizim jill lezbiyenmiş ben şok ama vardı bu hatunda bir erkeklik egzersizlerde nasıl bağırıyor. Heidi rhodes e diz çökmş evlenme teklifi etmiş izlemesem inanmam ikide evlatlık çocukları var ben şok şok

Jillian Michaels tells ET that she couldn't be more excited and grateful that her longtime girlfriend, Heidi Rhoades, said yes when the 42-year-old fitness instructor proposed to her on the season finale of Just Jillian.

Haftaya yakinimizin dugunu var ogluma kiyafet alicam papyonlumu kravatlimi alsam bilemesim bise venm oglan cok terleyen bi cocuk bilemedim

Can'ım nena doğru söylüyor. Hava sıcak ama illa güzel bişey giydireyim diyorsan kısa kollu bir gömlek ve uygun bir şort güzel olur. İstersen pantolon askısı ve papyon da takarsın. :)

Lezbien olsa gene iyi biseksüel cınım yani erkek kadın farketmiyor :) esas şuan 42 yaşında olduğunu öğrenince ben şok

Çok sevindim canım, tebrik ederim, böyle güzel sözler duyunca moral, motivasyon tavan yapıyor :))

Çok şükür canım iyiyim :)

Ya bence de o kadar sıkma çocuğu, kış olsa neyse de ama sıcakta hiç çekilmez papyon, kravat. hele de terleyen çocuksa daha çok sıkılır..

Ay cok sevindim Insaallah bizde ayni duygulari tadariz en kisa zamanda. Ben mesela suara hic alisveris yapmiyorum cünkü zaten 1 ay sonra bol oluyor en iyisi beklemek 1 ay daha
Sizin desteginiz sayesinde

özge bugun mu yolcu tr ye
Evet bugün bakalim 2 ay ne yapcaz onsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…