Haftaya yakinimizin dugunu var ogluma kiyafet alicam papyonlumu kravatlimi alsam bilemesim bise venm oglan cok terleyen bi cocuk bilemedim[/QUOTE=/]
ya küçük daha o koca adam gibi gydırmeye gerek yokki hele bu sıcakta
şık bir tshirt bi şort tamamdr bence hem terlıosa yedek ust alırsın degstrmeside pratik içine mutlakada atlet gydir ohh miss
Kiz sabahin köründe jilliani nasil yaptin benim afyonum patlamadi daha . benm oglanla sabah 6da kalkti ooofff
Allahimmmmm
Azim
Hırs
Sempati
Güzellik
Bir bedende can bulmuş hali
bezelyenin dönemi şimdi canım yazın güzel olmuyor benceYahu daha erken değil mi
Hala yaz gelmedi ki anlamadım bu dedikleriniz yazın alınır hem ucuz olur
Ağız tadıyla yensin canım. Benimkiler bezelye sevmiyolar fazla koymam ben o yüzden.
saol canım çok teşekkür ederim. ben çok yapmıyorum ama fırında güveç falan yaprığımda azcık serpiştiriyorum yemeğe görsel zenginlikte katmış oluyor öylede çok kullanıyorum.
Bende attım limon portakal iyi oluyor gerçekten.
Ne kusuru canım sen yazmasanda yapıcam zaten dün fazla spor yapamadım
Ben yapıyorum tarif vereyim sana
Özürlük bi durum yok canım hiç sorun değil.
Göbek biraz altı kalça hani iki yanda kemik varya o kısım ve daha altı basen.
Günaydın 4. Takımın bal kızlarıııı
Musmutlu haftalar dilerim
merhabalar nasılsınız?
anneler gününüzü yürekten kutlarım allah hepinizi evlatlarnıza bagıslasn inşallah
ben inanılmaz yogun bir hafta sonu gecirdim kayın biradere kız istedik nişan yaptk dün anneler günü ve kardemsımın d.gunuydu 2 gundur nefes almaya vakit bulamadm desem yeridir.
ne ugrayabıldm buraya ne bsy ve malesef kötü bir hafta sonuydu bnm acımdan yıyecekelrı reddetmeme malesef ızın vermediler hıc yazmak bile istemiyorum oyle söylim size ve işin kötüsü hiç su içmedim susamadm bildiginiz... afedersnz idrarım nerdeyse turuncu renk
Haftaya yakinimizin dugunu var ogluma kiyafet alicam papyonlumu kravatlimi alsam bilemesim bise venm oglan cok terleyen bi cocuk bilemedim
canım dün yapmak zorundaydım çünkü sabah evden çıktık dün gece 12 de eve girdik. evden çıkmadan yaptım ki üstümde yük kalmasın
canımsın güzeller güzelim teşekkür ederim.
bezelyenin dönemi şimdi canım yazın güzel olmuyor bence
Günaydın canım güzel haftalar, kolay gelsin.
günaydın canım bende yorgunum canım dün bende senle aynı durumdaydım... cumaya kadar çok kasalım....
canım papyon tak bence küçük çocuk önünde sallanan kravattan rahatsız olabilir... papyonu görmeyeceği için unutabilir asılmaz bence lcw da çok uyguna renk renk modellerde var.
Herkese günaydın merhabalar,
Yoğun ve yorucu geçen bir haftas onunun ardından yataktan çok zor kalktım... Dün sabah erkenden kv deme gitmiştik öğleden sonra 3 ay önce vefat eden dayımın mevlidine gittim zaten annemle aynı apartmandalar. gece ye kadar annemlerdeydim gelen giden koşturmaca çocuklar büyük oğlum kudurdu orda annemin evini altını üstüne getirdi bir yandan bebeğim... eve geldiğimde saat 12 idi. uyumam 12:30 ama tahmin ederseniz ki devamlı hasana uyandım. sabah 6 da kalkıp eşime gömlek ütüledim. anlayacağınız şuanda gün sonu gibi yorgunum hemen kahvaltımı yaptım 11 de . bugün temizlik yapmam lazım görselde ev temiz düzgün ama çekyat çekmek istiyorum cam silmek istiyorum bi yandan yapmak istemiyorum ama başlamam lazım. dünki menüm benimde nena gibi... kuranda pilavı yedim ama saat 4 den sonra hiç bir şey yemedm sabaha kadar. su ancak 1.5 ltre içmişimdir. tartılmadım bu sabah belki yarınsabah bir bakarım bugün hafif geçiştiricem sütümü etkilemeyecek düzeyde bakalım artık.. öpüyorum.
Ederim tabiki canım sende başarıcan merak etme.Süpersin hayatım!.. Bana da dua ette bende başarabileyim inşallah
öyle diye biliyorum canımözge bugun mu yolcu tr ye
Haftaya yakinimizin dugunu var ogluma kiyafet alicam papyonlumu kravatlimi alsam bilemesim bise venm oglan cok terleyen bi cocuk bilemedim
Lezbien olsa gene iyi biseksüel cınım yani erkek kadın farketmiyor :) esas şuan 42 yaşında olduğunu öğrenince ben şokay kızlar bu bizim jill lezbiyenmiş ben şok ama vardı bu hatunda bir erkeklik egzersizlerde nasıl bağırıyor. Heidi rhodes e diz çökmş evlenme teklifi etmiş izlemesem inanmam ikide evlatlık çocukları var ben şok şok
Jillian Michaels tells ET that she couldn't be more excited and grateful that her longtime girlfriend, Heidi Rhoades, said yes when the 42-year-old fitness instructor proposed to her on the season finale of Just Jillian.
Herkese günaydın güzel bir hafta diliyorum hepinize
Dün sabah köye gittim nişan vardı
Geç geldim jillian felan derken
Yazamadım geçmişi de okuyamadım bildirim de yapmadım
Nasıl aktif bir üyeyim yarabbim
Hepini yapacam biraz sonra
Gelelim nişana
İnsanların bana hayretler ve hayranlıkla geçen bakışları vardı herkes Nasıl böyle zayıfladığımı
Yüzümün hiç çökmediğini
20 yaşındaymış gibi göründüğümü
Söylemesi beni çok mutlu etti
1.5 ay önce aldığım pantolonumu nişanda giymek istedim ama çok geniş oldu giyemedim
Yani özetle dün çok güzel yorumlar aldım çok mutluyum
Geçmişi okuyayım
tatlım cok sevindim barısmanıza eşler arasında uzun küslükler sevmiyorum ben
yavruum nasıl oldunnn ?
fazlaısyla yorulduk tatlım ama güzeldi havanın tadını cıkardım miss
senin nasıl geçti haftasonun
hadi bakalım sanada bu yakısırdııı
rahatlat tabiki hem dahada zamnın var moral bozmak yokk
.... PAZARTESİ GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ ...
Akşam saat 23e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve SUMO SQUAT egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız canlar.
Kolay gelsin bol ter atmalar
Squat oleyyyy
süperrrrrr egzersizzzzzzzzzz.... PAZARTESİ GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ ...
Akşam saat 23e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve SUMO SQUAT egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız canlar.
Kolay gelsin bol ter atmalar
Ay cok sevindim Insaallah bizde ayni duygulari tadariz en kisa zamanda. Ben mesela suara hic alisveris yapmiyorum cünkü zaten 1 ay sonra bol oluyor en iyisi beklemek 1 ay dahaHerkese günaydın güzel bir hafta diliyorum hepinize
Dün sabah köye gittim nişan vardı
Geç geldim jillian felan derken
Yazamadım geçmişi de okuyamadım bildirim de yapmadım
Nasıl aktif bir üyeyim yarabbim
Hepini yapacam biraz sonra
Gelelim nişana
İnsanların bana hayretler ve hayranlıkla geçen bakışları vardı herkes Nasıl böyle zayıfladığımı
Yüzümün hiç çökmediğini
20 yaşındaymış gibi göründüğümü
Söylemesi beni çok mutlu etti
1.5 ay önce aldığım pantolonumu nişanda giymek istedim ama çok geniş oldu giyemedim
Yani özetle dün çok güzel yorumlar aldım çok mutluyum
Geçmişi okuyayım
Sizin desteginiz sayesinde
tatlım cok sevindim barısmanıza eşler arasında uzun küslükler sevmiyorum ben
yavruum nasıl oldunnn ?
fazlaısyla yorulduk tatlım ama güzeldi havanın tadını cıkardım miss
senin nasıl geçti haftasonun
hadi bakalım sanada bu yakısırdııı
rahatlat tabiki hem dahada zamnın var moral bozmak yokk
Evet bugün bakalim 2 ay ne yapcaz onsuzözge bugun mu yolcu tr ye
süperrrrrr egzersizzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?