- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
evet bakmamak en iyisi galiba : DYa insan zayıf haline bakıp moral depolar sende aksine oluyorr
İnşaAllah canım :)
türev neysede hele o integral yok mu cinnet rsmenEvett başka bir dil var sanki ordaa
canim sporunu yap, menulerini de hazirladigin programa uygun yap...Sabah: yok
Öglen: ev yapimi müsli (bu hafta yiyecegim ilk ve son müsli), soguk kahve ve 1 avuc kadar findik
Aksam: menemen ve yogurt
Neden bilmiyorum ama sanki kilo almis gibi hissediyorum cuma günü arti cikacam diye cok korkuyorum
Sporuda iyiyce bosladim yarin baslicam yine Allahin izniyle
saglik olsun:)Jillianim geceye kaldi ya
gidiyorum ama takima hergun gelecegim canim, hic merak etmeyin:)
eheheh ozlemeyin beni bu kadar:))Sulugöz sen deee
Cidden ben de tuhaf oldum
yine ilgilenecegim kuzum, hem saat farkida kalmiyor artik :)Pardon canım gogo bakıyor sandım
napiim ama bizim herşeyimiz le ilgilendirdiği gidince bi tuhaf oldum
hosgeldin canim, hergun aksam menu ve yaptigimiz egzersizleri birde ictigimiz su miktarini yaziyoruz:)]Kullanıcı Adı :irem 093
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem melis
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :166
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çocukluktan beri kiloluydum . Bu yaşıma kadar bi verdim bi aldım şeklinde ilerledi en son 68 e kadar inebilmiştim 2 sene önce ama hep 75 civarındaydım bi süredir 80 lere çıktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En başta kendi mutluluğum için
Annemin baskısından kurtulmak ve özgüven sahibi olabilmek için
canim sporunu yap, menulerini de hazirladigin programa uygun yap...
lutfen dikkat et bitanem...
saglik olsun:)
eheheh ozlemeyin beni bu kadar:))
yine ilgilenecegim kuzum, hem saat farkida kalmiyor artik :)
hosgeldin canim, hergun aksam menu ve yaptigimiz egzersizleri birde ictigimiz su miktarini yaziyoruz:)
her cuma sabahida ac karnina, wc sonrasi, mumkunse ciplak tartilip oglen 12ye kadar kilo bildirimi yapiyoruz guzelim.
Ben Ozge, 27 yasindayim,evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse, beden egitimi ogretmeniyim:))
Kaptanim gobeemmm ve yan yaglat icin bu 27 dkkalik jillian yetecekmicanim sporunu yap, menulerini de hazirladigin programa uygun yap...
lutfen dikkat et bitanem...
saglik olsun:)
eheheh ozlemeyin beni bu kadar:))
yine ilgilenecegim kuzum, hem saat farkida kalmiyor artik :)
hosgeldin canim, hergun aksam menu ve yaptigimiz egzersizleri birde ictigimiz su miktarini yaziyoruz:)
her cuma sabahida ac karnina, wc sonrasi, mumkunse ciplak tartilip oglen 12ye kadar kilo bildirimi yapiyoruz guzelim.
Ben Ozge, 27 yasindayim,evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse, beden egitimi ogretmeniyim:))
Ooh kolay gelsin tatlım analizi çok severimdeKısmi türev uygulamaları(iki değişkenli fonk. taylor formülü vs.) Lagrange belirsiz çarpanlar yöntemi, bi de ters fonksiyonlara baktım.Birazdan da çok katlı integrallere giriş yapıcam canım:)
Benim azmim dugun degil 1 beden kuculdum zatiLunaDaisies canim sinava az kaldi asil testlere :)
bnnu ales nasil gecti guzelim?
abesle_istigal kuzum yormussun kendini..
Mavibocuk bebisin iyi olmasina cok sevindim canim:)
@kitabi ablam oglan iyilesti mi?
edsofi dugune az kaldi guzelim:)
happy_moon bugun yoksun canim?
tiffany20 kolay gelsin kuzum:)
mugehatun canim son gunlerde menuler ve egzersizlerin cok guzel, aynen devam tatlim:)
BamfirADB Guldencim goremiyoruz seni nerelerdesin?
asya_01 doktora bu hafta gidiyordun degil mi guzelim, haber et mutlaka:)
Jiliancilar azminize hayranim daim olsun:)
@CheGuevera veAsyaca kaptanim takimda goremiyorum cok sizleri nerelerdesiniz sizde??
@melinda23 Kibrisa ne kaldi 27 guncuk Nenam :)
Iyi yolculuk dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim canlar:)
Hoşgeldin canım aynı benim gibisin canım bende 83.5 kilo ile başladım şuan 64.5 kiloyum inşallah en kısa zamanda verirsin inşallah]Kullanıcı Adı :irem 093
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem melis
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :166
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çocukluktan beri kiloluydum . Bu yaşıma kadar bi verdim bi aldım şeklinde ilerledi en son 68 e kadar inebilmiştim 2 sene önce ama hep 75 civarındaydım bi süredir 80 lere çıktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En başta kendi mutluluğum için
Annemin baskısından kurtulmak ve özgüven sahibi olabilmek için
sizlede cok ozleniyorsunuz guzelim:)Özleyeceğimizden hiiiççç şüphen olmasınnnnn
canim endiseye gerek yok, jilian 30 day'e basladin ondan cok guzel sonuclar alacaksin, birakma.Kaptanim gobeemmm ve yan yaglat icin bu 27 dkkalik jillian yetecekmi
Ne güzel ya darısı bana inşallahHoşgeldin canım aynı benim gibisin canım bende 83.5 kilo ile başladım şuan 64.5 kiloyum inşallah en kısa zamanda verirsin inşallah
Inşallah başarırsın canım:)Ne güzel ya darısı bana inşallah
Tamam kaptanim ama persembe hakkimi bugun kullandim affet beni cok yorgunumsizlede cok ozleniyorsunuz guzelim:)
canim endiseye gerek yok, jilian 30 day'e basladin ondan cok guzel sonuclar alacaksin, birakma.
Bu bitince karin egzersizine gecersin jilianin, yani her sey yolunda Edacim.
devam et sen 30 day'e :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?