Pardon canım gogo bakıyor sandımCanım spor için beni etiketle gözümden kaçmasın sonra
Sulugöz sen deee
Cidden ben de tuhaf oldum
Merhabalar herkese bende aranıza katılabilir miyim?
Kısmi türev uygulamaları(iki değişkenli fonk. taylor formülü vs.) Lagrange belirsiz çarpanlar yöntemi, bi de ters fonksiyonlara baktım.Birazdan da çok katlı integrallere giriş yapıcam canım:)Ahh kolay gelsin kuzum hangi konular var:)
Yok canım önemli değil :)Pardon canım gogo bakıyor sandım
napiim ama bizim herşeyimiz le ilgilendirdiği gidince bi tuhaf oldum
ateşim var sanırım başım ağrıyo çömüyom bende : P benim totoyu o bile şekle sokamaz maşallahı var benimkininKız skandallll napıyorsunnn ? bir kaç sumo squat yapaydın barii
hoşgeldin irem aramıza]Kullanıcı Adı :irem 093
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem melis
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :166
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çocukluktan beri kiloluydum . Bu yaşıma kadar bi verdim bi aldım şeklinde ilerledi en son 68 e kadar inebilmiştim 2 sene önce ama hep 75 civarındaydım bi süredir 80 lere çıktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En başta kendi mutluluğum için
Annemin baskısından kurtulmak ve özgüven sahibi olabilmek için
Hoşbuldumhoşgeldin irem aramıza
ateşim var sanırım başım ağrıyo çömüyom bende : P benim totoyu o bile şekle sokamaz maşallahı var benimkinin
]Kullanıcı Adı :irem 093
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem melis
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :166
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çocukluktan beri kiloluydum . Bu yaşıma kadar bi verdim bi aldım şeklinde ilerledi en son 68 e kadar inebilmiştim 2 sene önce ama hep 75 civarındaydım bi süredir 80 lere çıktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En başta kendi mutluluğum için
Annemin baskısından kurtulmak ve özgüven sahibi olabilmek için
dün gene 4 sene önceki halime baktım belki beni motive eder diye morardım kaldım resmen : DSquat ne totolrı düzeltti seninkini mi düzeltemezzz
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, hastalıkla uğraşma bir de şimdi
oy maşallah konulara bak Allah kolaylık versinKısmi türev uygulamaları(iki değişkenli fonk. taylor formülü vs.) Lagrange belirsiz çarpanlar yöntemi, bi de ters fonksiyonlara baktım.Birazdan da çok katlı integrallere giriş yapıcam canım:)
dün gene 4 sene önceki halime baktım belki beni motive eder diye morardım kaldım resmen : D
sağaol canımm inşallah hastalanmam :/
Evett başka bir dil var sanki ordaaoy maşallah konulara bak Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?