Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

.......CUMARTESI SPOR GUNLUGUMUZ......

Mavibocuk - 12.000 adım, 1 saat airobik, 350 sumo squat

bnnu - 10.127 adım

tiffany20 - 200 sumo squat, 9500 civarı adım

edsofi - 15.000 adım

KarKralicesi - 500 sumo squat, Jillian 30 day shred, 1 saat tenis

Harpy - 501 sumo squat, Ripped in 30

O Ollalla - 300 sumo squat, 20.060 adım, Jillian 30 day shred

mugehatun - 1 saat fitness blendr workout

Dahlia_ - 150 sumo squat, 6200 adım

Ev bakıyoruz hala canım hayırlısı daha yaz tatilindede bakarız biz zaman kısıtlaması yok baktığımız alan kısıtlı biraz nasip artık.
Cezalar gelecek yavaş yavaş bugün adapte olayım kaptanlık işinede hayırlısıyla.
Ayyy gözlerim doldu duygulandım hayırlısıyla kavuş ailene canım.
Tebrikler kuzum.
Jillian iyi gidiyor sen nasılsın demetim.
Hadi güzelim bi gayret başla spora gerisi gelir.
Mavişim çok yoğunsun fırsat buldukça mekik squat yapmaya çalış canım üçer beşer.
Cnlarim jillianin karin bel icin olsni varmiii bnm oralat sorunlu
Sen devam et canım jilliana çok faydasını görcelsin inanki.
Beyaz ekmek pirinç pilavı patates püresi gerçekten yedinöi canım
Merhabalar herkese bende aranıza katılabilir miyim?
Hoşgeldin aramıza.
Sen sosis dersen bende 200 jj ceza derim kuşum.
Hoşgeldin canım bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım 1 kızım var. Keyifli kilo vermeler hep beraber fit olalım.
ateşim var sanırım başım ağrıyo çömüyom bende : P benim totoyu o bile şekle sokamaz maşallahı var benimkinin
Bu nasıl olumsuz bi düşünce duymiyim bi daha
Bu gece jillianimi yapamicam cok yoruldum bugun ve az uykuyla duruorum cocuguda uyuttum camasr toplayip yaticcimmm
Ooo olmaz ama en hevesli sendin su koyvermek varmı
Bu nasıl bir hafıza ben malesef tırt hafıza konusunda fazla bişey beklemeyin kızlar
Sende bugün mü başladın jillian canım. Ölçülerini alıp yazarsan not edeyim.

Menümü yazayım
Sabah 2 dilim tbe peynir zeytin çay

Sade kahve

Öğlen 2 kadınbudu köfte domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği

Form çay 2 diyet bisküvi

Akşam tavuk fırın 1 dilim Pırasalı mercimekli karatay böreği yumurtada var içinde ilk yaptım güzeldi yoğurt

Sade kahve 1 kare bitter

Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş Jillian level 1 /4. Gün

Karatay böreğinin tarifi merak ettim Nasıl bişey?

...PAZARTESİ SQUAT YARIŞMASI İLK 3...

1. 501 adet ile Harpy

2. 500 adet ile KarKralicesi

3. 350 adet ile Mavibocuk

Tebrikler Canlar
PAZARTESİ ADIM YARIŞMASI İLK 3

1. 20.060 adım ile O Ollalla

2. 15.000 adım ile edsofi

3. 12.000 adım ile Mavibocuk

Tebrikler kızlar

Ellerine sağlık kuzummm :)
Mavişim çok yoğunsun fırsat buldukça mekik squat yapmaya çalış canım üçer beşer.
Vallaha abla fırsat bulursam yapacam ama bacaklarımın ağrıması demek ertesi günkü derste performansımın düşmesine sebep olur malesef bendr bunu istemem çünkü yavruşlarımm matematikten soğumasın :))) ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım annem kızıyor bide o var squatı yaparken spordan geldin yorulmadın mı kızım diyo dedim yok anne :))

Sağol Mervem :)

Karatay böreğinin tarifi merak ettim Nasıl bişey?
Yazayım hemen.
Haşlanmış yeşil mercimek ince doğranmış pırasayı kavuruyoruz 3 kaşık yoğurt 2 yumurta tuz baharat karıştırıp zeytinyağı sürülmüş tepsiye yayıp 180 derecede 40 dk pişiriyoruz. Üstüne rendelenmiş eski kaşar serpip 10 dk daha fırında kalıyor. Lezzetli bişey ama taze kaşar olmaz yağlı kağıt kullanmıyoruz karataya aykırı.

Menüm
Sahur
3 küçük lavaş, peynir
1 fincan çay, su

İftar
1 Kase çorba
3 dilim çavdar ekmeği
salatalık

ekmeği fazla kaçırdım, salatalığı çok yedim diye başka birşey yiyemedim midem doldu sanki :/
Su içtim ama ne kadar bilmiyorum unuttum

Spor - 150 sumo squat, 6200 adım

herkese merhaba,
gece 12 yi geçti ama ancak fırsat bulabildim... bebeğim çok ağladı saatlerdir sanırım gaz sancısı oldu yada başka bişey bin bir yol denedim susmadı en sonunda tamamen soydum sustu battaniyesine sardım öyle uyuyor
sanırım sabaha kadar uyutmayacak.. yeterki ağlamasın uyumam bin kat iyi menumu yazayım

SABAH
2 bol peynirli omlet
2 zeytin
2 dilim tbekmeği
1 su br süt

ÖĞLE
1 içli köfte
1 kase yoğurt

ARA
8 fındık

AKŞAM
4 mantı
2 içli köfte
2kaşık yoğurt

2 lt su

jillian michaels level 1
adım sayarı çalıştırmadım ama tüm gün temizlik yaptım ...

şimdi geçmişe bir bakayım

ooo iyi günlerde kullansın yakılıklı ne tatlı olmuştur maşallah edacımm

Canım, jilliana devam et + bel, göbek egzersizleri yap, ama hergün devamlı olarak yap, eminim faydası olacaktır..
Hatta şu 8 dakikalık video vardıya ona başla derim..

merak ettim tatlım, 8 dakkalık video dediğin hangisi biliyosun benimde göbek sorunum var

İrem merhaba, aramıza hoş geldin Ben Şenay 30 yaşındayım 6 yaş ve 2.5 aylık 2 oğlum var.Umarım istediğin kilona sağlıklı bir şekilde inersin.

Sorma kaptanım tüm gün temizlik yaptım bir oğlum bir temizlik canım çıktı bu aralar temizlik yapmam lazım oda oda gezicem... 22 mayısta oğullarımın sünnet mevlüdü yapıcaz da kadın tutsaamm istediğim gibi olmuyor çalışınca destek alıyordum ama şimdi evdeyim diyorum oda oda içime sine sine yaparım ...

bak saat kaç oldu nerdeyse 1 şimdi bakıyorum hasan hiç durmadı 10 dan beri ağlıyor soydum tamamen sustu sardım battaniyeye bi bezi var uyuyo şimdi ...

Şenayı temizlik uzaklara götürdü sanırımm bize geri vermiyorrr
ahh aşkım aynen,
temizlikten omuzlarım tutuldu hakkaten temizlik zayıflamaya etkisi oluyor mudur ? cam sil eğil kalk katla topla...

...PAZARTESİ SQUAT YARIŞMASI İLK 3...

1. 501 adet ile Harpy

2. 500 adet ile KarKralicesi

3. 350 adet ile Mavibocuk

Tebrikler Canlar

tebrikler kızlarrrr

PAZARTESİ ADIM YARIŞMASI İLK 3

1. 20.060 adım ile O Ollalla

2. 15.000 adım ile edsofi

3. 12.000 adım ile Mavibocuk

Tebrikler kızlar

tebrikler kızlarrrr

İyi geceler canlar :) Allah rahatlık versin...

saol Fatimemmm Allah rahatlık versin

Bende kalkıyorum gidip oğlumun yanına uzanayım bakalım bu gece uyuyacakmı.... hepinizi seviyorum... yarın iş yapıcam yemek yapıcam ama daha çok spor yapmam lazım... jillian zaten yapmak farz o mecbur ama adım atmam lazım günün egzersizlerine katılamadım bayadır... offf ceza falan varsa alayım yaa onları yapayım bari... karın bölgem sorunlu nolur ona uygun bol ceza rica ediyorum plsss gogo2405

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…