Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tarhana deyince duracaksınız Maraş var burada demi Harpy
Bizim tarhana sizinkiler gibi değil kıtır kıtır yenir ve oda yazın yapılır
bu sene tarhanalar senden yavrum
Asyaca canim su keratin nerde saatiliyor pahali bisi mi almayi dusunuorum da
canım internette var, çokta ucuz değildi tam hatırlamıyorum tatlım.
Haftaya yakinimizin dugunu var ogluma kiyafet alicam papyonlumu kravatlimi alsam bilemesim bise venm oglan cok terleyen bi cocuk bilemedim
tatlım sonra dan gördüm, güle güle giysin minnak herif
ayy çok yorucu geçmiş cidden, amaann yorgunum diosun genel temizlikten bahsediyosun yat aşşa boşver =) iyice dinlen bayram yakın yaparsın

aaa bilmiomudunn, hatun fena cozutmuşş
ayy kaptanımm gözlerinizin içi gülüyodur sizin şimdi =) imrendimm valla
Kizlar benm karnim problemli jillianin karin bolgesi calismalari aayrimi oluyor ? Napayim sizce
canım başladın artık normal jilini bitir, sonra six pack e geçersin o karın bolgesi için

canım hoşgeldinn aramıza, ben Derya Tokat ta yaşıyorum 2 çocuk annesiyim. Umarım sağlıkla boll boll eksiler görecez

Kaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.

kıyamamm, Geçmiş olsun canım ciddi birşey değildir inşaAllah...

Temizlik pek işe yaramaz gibi geliyor malum vücut alışmış artık aynı hareketleri, senelerin alışkanlığı var

Bu canım karın için :) 3 seviye zaten videolarda da yazıyor, hepsine bir bak istersen :)

Ne denir ki böyle durumda Üzülmemek elde değil..
Allah yardımcıları olsun..
İnsanlara böyle şeyleri yaşatanların Allah belasını versin..
Çoluk çocuk perişan olmuş durumdalar, içim acıdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…