bu sene tarhanalar senden yavrumTarhana deyince duracaksınız Maraş var burada demiHarpy
Bizim tarhana sizinkiler gibi değil kıtır kıtır yenir ve oda yazın yapılır
canım internette var, çokta ucuz değildi tam hatırlamıyorum tatlım.Asyaca canim su keratin nerde saatiliyor pahali bisi mi almayi dusunuorum da
tatlım sonra dan gördüm, güle güle giysin minnak herifHaftaya yakinimizin dugunu var ogluma kiyafet alicam papyonlumu kravatlimi alsam bilemesim bise venm oglan cok terleyen bi cocuk bilemedim
ayy çok yorucu geçmiş cidden, amaann yorgunum diosun genel temizlikten bahsediyosun yat aşşa boşver =) iyice dinlen bayram yakın yaparsınHerkese günaydın merhabalar,
Yoğun ve yorucu geçen bir haftas onunun ardından yataktan çok zor kalktım... Dün sabah erkenden kv deme gitmiştik öğleden sonra 3 ay önce vefat eden dayımın mevlidine gittim zaten annemle aynı apartmandalar. gece ye kadar annemlerdeydim gelen giden koşturmaca çocuklar büyük oğlum kudurdu orda annemin evini altını üstüne getirdi bir yandan bebeğim... eve geldiğimde saat 12 idi. uyumam 12:30 ama tahmin ederseniz ki devamlı hasana uyandım. sabah 6 da kalkıp eşime gömlek ütüledim. anlayacağınız şuanda gün sonu gibi yorgunum hemen kahvaltımı yaptım 11 de . bugün temizlik yapmam lazım görselde ev temiz düzgün ama çekyat çekmek istiyorum cam silmek istiyorum bi yandan yapmak istemiyorum ama başlamam lazım. dünki menüm benimde nena gibi... kuranda pilavı yedim ama saat 4 den sonra hiç bir şey yemedm sabaha kadar. su ancak 1.5 ltre içmişimdir. tartılmadım bu sabah belki yarınsabah bir bakarım bugün hafif geçiştiricem sütümü etkilemeyecek düzeyde bakalım artık.. öpüyorum.
aaa bilmiomudunn, hatun fena cozutmuşşay kızlar bu bizim jill lezbiyenmiş ben şok ama vardı bu hatunda bir erkeklik egzersizlerde nasıl bağırıyor. Heidi rhodes e diz çökmş evlenme teklifi etmiş izlemesem inanmam ikide evlatlık çocukları var ben şok şok
Jillian Michaels tells ET that she couldn't be more excited and grateful that her longtime girlfriend, Heidi Rhoades, said yes when the 42-year-old fitness instructor proposed to her on the season finale of Just Jillian.
ayy kaptanımm gözlerinizin içi gülüyodur sizin şimdi =) imrendimm vallaSelamlar guzeller nasilsiniz?
Yolculuk gunu geldi catti :)
Simdi kahvalti hazirlayip, bir yandan da gecmisi okumaya calisacagim.
Kismetse Turkiye saatiyle gece 4te yola cikacagiz, sali aksam 9da Ankaraya inmis olacagiz:)
Hemen kahvaltiyi hazirlayayim yoksa bu bulanti beni mahvedecek :)
canım başladın artık normal jilini bitir, sonra six pack e geçersin o karın bolgesi içinKizlar benm karnim problemli jillianin karin bolgesi calismalari aayrimi oluyor ? Napayim sizce
canım hoşgeldinn aramıza, ben Derya Tokat ta yaşıyorum 2 çocuk annesiyim. Umarım sağlıkla boll boll eksiler görecez]Kullanıcı Adı :irem 093
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem melis
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :166
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çocukluktan beri kiloluydum . Bu yaşıma kadar bi verdim bi aldım şeklinde ilerledi en son 68 e kadar inebilmiştim 2 sene önce ama hep 75 civarındaydım bi süredir 80 lere çıktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En başta kendi mutluluğum için
Annemin baskısından kurtulmak ve özgüven sahibi olabilmek için
Kaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.LunaDaisies canim sinava az kaldi asil testlere :)
@bnnu ales nasil gecti guzelim?
@abesle_istigal kuzum yormussun kendini..
@Mavibocuk bebisin iyi olmasina cok sevindim canim:)
@kitabi ablam oglan iyilesti mi?
@edsofi dugune az kaldi guzelim:)
@happy_moon bugun yoksun canim?
tiffany20 kolay gelsin kuzum:)
@mugehatun canim son gunlerde menuler ve egzersizlerin cok guzel, aynen devam tatlim:)
@BamfirADB Guldencim goremiyoruz seni nerelerdesin?
@asya_01 doktora bu hafta gidiyordun degil mi guzelim, haber et mutlaka:)
Jiliancilar azminize hayranim daim olsun:)
Derya_idil ve Asyaca kaptanim takimda goremiyorum cok sizleri nerelerdesiniz sizde??
@melinda23 Kibrisa ne kaldi 27 guncuk Nenam :)
Iyi yolculuk dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim canlar:)
herkese merhaba,
gece 12 yi geçti ama ancak fırsat bulabildim... bebeğim çok ağladı saatlerdir sanırım gaz sancısı oldu yada başka bişey bin bir yol denedim susmadı en sonunda tamamen soydum sustu battaniyesine sardım öyle uyuyor
sanırım sabaha kadar uyutmayacak.. yeterki ağlamasın uyumam bin kat iyi menumu yazayım
SABAH
2 bol peynirli omlet
2 zeytin
2 dilim tbekmeği
1 su br süt
ÖĞLE
1 içli köfte
1 kase yoğurt
ARA
8 fındık
AKŞAM
4 mantı
2 içli köfte
2kaşık yoğurt
2 lt su
jillian michaels level 1
adım sayarı çalıştırmadım ama tüm gün temizlik yaptım ...
şimdi geçmişe bir bakayım
ooo iyi günlerde kullansın yakılıklı ne tatlı olmuştur maşallah edacımm
merak ettim tatlım, 8 dakkalık video dediğin hangisi biliyosun benimde göbek sorunum var
İrem merhaba, aramıza hoş geldin Ben Şenay 30 yaşındayım 6 yaş ve 2.5 aylık 2 oğlum var.Umarım istediğin kilona sağlıklı bir şekilde inersin.
Sorma kaptanım tüm gün temizlik yaptım bir oğlum bir temizlik canım çıktı bu aralar temizlik yapmam lazım oda oda gezicem... 22 mayısta oğullarımın sünnet mevlüdü yapıcaz da kadın tutsaamm istediğim gibi olmuyor çalışınca destek alıyordum ama şimdi evdeyim diyorum oda oda içime sine sine yaparım ...
bak saat kaç oldu nerdeyse 1 şimdi bakıyorum hasan hiç durmadı 10 dan beri ağlıyor soydum tamamen sustu sardım battaniyeye bi bezi var uyuyo şimdi ...
ahh aşkım aynen,
temizlikten omuzlarım tutuldu hakkaten temizlik zayıflamaya etkisi oluyor mudur ? cam sil eğil kalk katla topla...
tebrikler kızlarrrr
tebrikler kızlarrrr
saol Fatimemmm Allah rahatlık versin
Kaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
Tamm kuşum bugün yapıcam cezamı:)Sen sosis dersen bende 200 jj ceza derim kuşum.
Günaydın canım mutlu sabahlar
Günaydın canım hayırlı işlerGünaydın sabah sabah jilli six pack yaptım aç karnına daha çok yağ yakıyormuş
Şuan sırtımdan halıya Doğru akan terler eşliğinde yazıyorum gidip duş alayım işe gideceğim dönerim tekrar öptüm
Günaydın canımmmmmmmmmmmmmGünaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr
Günaydın canımGunaydin canlar, keyifli salilar&bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?