İyi geceler tatlımlar
bende ağlayan pasta yaptım pazar akşamı, dolaba giriyor çıkıyor habire, ahh ben olacaktımm kiii
kız herşeyi ben bitiriyomuşum ciddenAh ahhh biz yokuz diye daha çok şey öyle girer çıkar dolabaBizde de durum aynı, bir annem bir benn bakıyoruz öylee
kız herşeyi ben bitiriyomuşum cidden
Önce menümü yazayım.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin domates salatalık çay
Sade kahve
Öğlen yarım kepçe çorba yarımdan az kıymalı pide ayran
Çay 2 bisküvi
Akşam 4 kaşık peynirli makarna bol salata 2 acıbiber turşusu
Sade kahve
Su 2.5 lt
Spor 6000 adım jillian level 1
Bugün spor salonuna kayıt yaptırdım cumartesi başlıyorum inşallah. Önce yağ kas ölçümü efor testi falân yapıyolarmış arıycaklar onun için. Ben jilliana devam etmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak hayırlısı artık.
Düzeldinmi canım menün güzelleşmeye başladı.kizlar hem dun hemde bugunku menumu paylasayim
Dün Menum
Sabah:Tek sekerli kahve
Öglen:4 yk zeytinyagli taze fasulye+yogurt+tbe
Ara:Turk kahvesi
Aksam:2yk zeytinyagli taze fasulye+yogurt+tbe
Bugunkü Menum
Sabaheynirli yagsiz tbe tost
Oglen:ızgara kofte 2yk bulgur pilavi
Ara:Turk kahvesi+1 parca bitter
Aksam: 2 dilim izgara sucuk yogurt 1 dilim tbe
Ooo nazlara bak nazlara yarın yarım saat yürüyüşle başlıyosun spora bebeğim itiraz istemiyorum hem daha kimseyi takımdan atmadık şimdiye kadar hamilelik ve mezuniyet dışında ayrılmak yokÖncelikle herkese iyi aksamlar.. Ben bur kac gündür kendimi toparlamaya calisiyorum ama bir türlü beceremedim ne o eski motivasyonum nede iradem kaldi resmen yerimden kalkcak halim yok bütün gün yatmak istiyorum. Sinavlarim var ders bile yapmiyorum resmen
Bir sekilde toparlanmam lazim ama nasil yapcam hic bilmiyorum bendeki en büyük problem sporu birakmam galiba cünkü spor yapimca o kadar cabaladim yaktigim kaloriyi almayim yine diyordum. Bugün yine menü berbat adam akilli yemek tek biraz menemen, bir avuc kaju, 2 kasik yulafli yogurt. günün geri kalani meyve ve bitter birde bir yk kadar fıstık ezmesi vardı
Biliyorum grubuda cok kötü etkiliyorum eger cumaya kadar toparlanmazsam sizden ricam beni gruptan atin benim yüzümden sizinde kötü derece almanizi istemiyorumhep ayni seyi tekrarlayip durdum ama yarin tekrar yeniden toparlanmayi deniyecgim bugün fitnese baslicaktim hic vaktim olmadi annemin bir kac gündür ayagi agriyordu bugün iste cok kötü olmus doktora gitti ayagi iltihap kapmis hal böyle olunca kardesi okula götürüp getirmek eczaneye gidip ilac almak yemek felan bana kaldi yürüyüs yapmis oldum tek ve 11.000 adım attım
Hepinizden tekrardan özür diliyorum buraya yazmaya yüzüm bile yok menümde çok berbat biliyorum cezaların en ağırınıda verin hatta bi güzel dövün beni aklım başıma gelsin
Hafi gözün aydın canım duymuşsun sesini ne güzel.Hayırlı akşamlar canlar..
Ölüyorum yorgunluktan, tek bir hareket spor yapamadım henüz
Akşama kadar evde bahçede uğraştım, akşam kayınvalidemler geldi, haberim yok tabi gelmeden 1-2 saat önce haber verdiler, evi topla, kendime çeki düzen ver derken bittim valla
Oturmaktan da ayrıca yoruldum, oturunca çalıştığımdan daha çok yoruluyorum :)
Çok fena uykum da var dinlenmeden de uyuyamam
Günün tek iyi olayı aserin sesini duydum, malum telefon yok başkasının telefonundan beni aramıyor, akşam annesini arayınca konuştum.. ondan sonra da iyi miyim kötü müyüm onu da bilmiyorum
Gözün aydın canım :)
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, kafa çarpması hakkında pek iyi şeyler okumadım, doktor birşey yok dese de en ufak ağrıdan falan hemen hastaneye git ihmal etme..
Olsun sağlığından önemli değil canım hiçbirşey..
Ya sen dedinya Jillianın karın için 10 dakikalık videosu varmış bulamadım falan diyee
30 günlük program bittikten sonra başloycaz bizde canım 6 haftalık bir program.Jillian six ne canm ya
Dönersin gülüm biz güveniyoruz sanagogo2405 sporumu yazmayı unutmuşum ripped in 30. Yarın da anneler günü pikniği var umarım kazasız belasız dönerim... Öğleden sonra da kızımın gastroenteroloji randevusu var. Spor felan yalan yani
Börekte neymiş bacım yap koy önlerine kim yerse yesin sen bizimle kal yaza fit girelimBenim sporda yalan olucak cok yorgunum bu hafta cok hizligeciyor malum dugunumuzde var daha misafrler gelicek sehir disindan borekler acacam onlara kasiz belasiz gecer insallah sub2 hafta
Bayılıyorum bu tablolara....... SALI SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ ......
Mavibocuk - 20.000 adım
bnnu - 5539 adım
tiffany20 - 100 jj, 10.000 adım, 100 reserve fly
KarKralicesi - Jillian 30 day shred, 1 saat tenis, 150 reserve fly
Harpy - 510 reserve fly, Ripped in 30
abesle_istigal - Jillian 30 day shred
Asyaca - Leslie 3 mile, Jillian six pack
@sevimlicadi0 - 11.000 adım
happy_moon - 5.000 adım, Jillian 30 day shred
@CheGuevera - 16.000 adım (1 mile Leslie exspress), Jillian six pack
mugehatun - 1 saat fitness blender
Dahlia_ - 65 squat
Alcan sen o ölçüleri inanıyorum ben hadi gayretgogo2405 goncamm hoşgeldinn, ay şimdide mezurayı bulamıyorumm, eşimle 4 döndk evdee.. bebeler nereye soktuysa yok yok yok
Düzeldinmi canım menün güzelleşmeye başladı.
Ooo nazlara bak nazlara yarın yarım saat yürüyüşle başlıyosun spora bebeğim itiraz istemiyorum hem daha kimseyi takımdan atmadık şimdiye kadar hamilelik ve mezuniyet dışında ayrılmak yok
Hafi gözün aydın canım duymuşsun sesini ne güzel.
30 günlük program bittikten sonra başloycaz bizde canım 6 haftalık bir program.
Dönersin gülüm biz güveniyoruz sana
Börekte neymiş bacım yap koy önlerine kim yerse yesin sen bizimle kal yaza fit girelim
Bayılıyorum bu tablolara
Alcan sen o ölçüleri inanıyorum ben hadi gayret
Ben yattım kızlar iyi uykular yarın bol yeşilçay tüketelim perşembe de maydanoz suyu ve yeşilçay cumaya bomba gibi giriyoruz.
canim benim hizli okuma teknikleri isine yarar.Ahahahaha gelsin cezalar :))
Yok canim bizim takımda aşırı kaçamak olur mu hiç
Canım adım yeter , şuralarda bir gözük bi ismin çıksın ok tmm zaten
Bu arada ales iyi değildi ya hızlanmam lazım türkçe yetişmedi, zor sorular da değildi aslında
ellerine saglik esmer guzelim:).......CUMARTESI SPOR GUNLUGUMUZ......
Mavibocuk - 12.000 adım, 1 saat airobik, 350 sumo squat
bnnu - 10.127 adım
tiffany20 - 200 sumo squat, 9500 civarı adım
@edsofi - 15.000 adım
KarKralicesi - 500 sumo squat, Jillian 30 day shred, 1 saat tenis
Harpy - 501 sumo squat, Ripped in 30
@Ollalla - 300 sumo squat, 20.060 adım, Jillian 30 day shred
mugehatun - 1 saat fitness blendr workout
Dahlia_ - 150 sumo squat, 6200 adım
tebrikler citirlarim:)...PAZARTESİ SQUAT YARIŞMASI İLK 3...
1. 501 adet ile Harpy
2. 500 adet ile KarKralicesi
3. 350 adet ile Mavibocuk
Tebrikler Canlar
yuruyun guzeller kim tutar sizi:)
ehehe ohh gelsin cezalar:)@melinda23 nenam senide atlamıyim ceza konusunda. Madem o kadar kaçamak yaptın 300 jj 100 squat yap gel bebeğim.
canim gecmis olsun iyiymis kuzucuk.herkese merhaba,
gece 12 yi geçti ama ancak fırsat bulabildim... bebeğim çok ağladı saatlerdir sanırım gaz sancısı oldu yada başka bişey bin bir yol denedim susmadı en sonunda tamamen soydum sustu battaniyesine sardım öyle uyuyor
sanırım sabaha kadar uyutmayacak.. yeterki ağlamasın uyumam bin kat iyi menumu yazayım
SABAH
2 bol peynirli omlet
2 zeytin
2 dilim tbekmeği
1 su br süt
ÖĞLE
1 içli köfte
1 kase yoğurt
ARA
8 fındık
AKŞAM
4 mantı
2 içli köfte
2kaşık yoğurt
2 lt su
jillian michaels level 1
adım sayarı çalıştırmadım ama tüm gün temizlik yaptım ...
şimdi geçmişe bir bakayım
okuyunca yazdiklarini icim yandi canim...Kaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
nasil gormem senin mezuniyetini guzel gozlum:)Yawrukush kaptanım yolun açık olsun sınırlara girmen demek bize daha sıkı bir egzersiz demek
Şimdi mesela ben bu hafta mezun olursam sen görmeyecek misin
yaz guzelim, iyi misin asyam?Önümüzdeki hafta pazartesi günü randevum canım,yazarım mutlaka
hasta mi oluyorsun Zeynebim, dikkat et kendine biraz...Günaydın Kızlar
Yahu nedendir bilmiyorumbütün kemiklerime kadar ağrım var bugün bir meymenetsizimki sormayın
Neyse bir geçmişe bakayım geleyim
ay kiyamam ya, Allah yardimcilari olsun...kızlar yaşadıklarını bi bilseniz günlerce etkisinden kurtulamazsınız, ben günlerce kendime gelemedim. Düzelecekler inşAllah. Canları kurtuldu çok şükür, çocukların psikolojiside yerle bir. Annelerinin yüzünü kapatıp sarılmak istiyrlar, yüzü boynu kafası dikiş içinde çünkü çocuklar annelerinin görüntüsünden korkuyorlar, ama sarılmak ve güvenmek te istiyorlar. ya var ya akla hayale gelmez dayanılmaz bir acı gerçekten o gece yaşadıkları yaşatılanlar.
canim nasilsin, ne var ne yok? :)Kizlarrr
Jillian karin videosu 10 dklik olanmiydi
Kim paylasabilir cikmadi
gozunaydin basarili mavisim benim:)Ayyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indibugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım var sizler nasılsınız şekerlerr
cok gecmis olsun canim benim, gorunmez kaza...Iyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
Menume gelince butun gun 3 kase yogurt 1 litre su ictim baska bir sey yok
Spora gelinceee butun gun 2.80 yatdim )))
canim aksam yemegi olmamis.Kızlarcım hepinize selam.
Sabah:
2 yumurtalı menemen,bol domates salata, peynir zeytin.
Öğlen:
1 kase salata, bir dilim ekmek
Araöğün:
1 avuç erik
Akşam:
1 kase patates salatası, 5 sarma, 3 hurma
Hala doymuş hissetmiyorum kendimi o yüzden bir 3 tane daha hurma yerim sanırım
1,5 lt su, 1 saat fitness blender
Yawrukush kaptanım bu fitness blender ın videoları benim haşatımı çıkartıyor, her sabah üzerimden tır geçmiş gibi kalkıyorum, bu na bir çare var mı :)
takimimizin en citir,en genc fistigi..Öncelikle herkese iyi aksamlar.. Ben bur kac gündür kendimi toparlamaya calisiyorum ama bir türlü beceremedim ne o eski motivasyonum nede iradem kaldi resmen yerimden kalkcak halim yok bütün gün yatmak istiyorum. Sinavlarim var ders bile yapmiyorum resmen
Bir sekilde toparlanmam lazim ama nasil yapcam hic bilmiyorum bendeki en büyük problem sporu birakmam galiba cünkü spor yapimca o kadar cabaladim yaktigim kaloriyi almayim yine diyordum. Bugün yine menü berbat adam akilli yemek tek biraz menemen, bir avuc kaju, 2 kasik yulafli yogurt. günün geri kalani meyve ve bitter birde bir yk kadar fıstık ezmesi vardı
Biliyorum grubuda cok kötü etkiliyorum eger cumaya kadar toparlanmazsam sizden ricam beni gruptan atin benim yüzümden sizinde kötü derece almanizi istemiyorumhep ayni seyi tekrarlayip durdum ama yarin tekrar yeniden toparlanmayi deniyecgim bugün fitnese baslicaktim hic vaktim olmadi annemin bir kac gündür ayagi agriyordu bugün iste cok kötü olmus doktora gitti ayagi iltihap kapmis hal böyle olunca kardesi okula götürüp getirmek eczaneye gidip ilac almak yemek felan bana kaldi yürüyüs yapmis oldum tek ve 11.000 adım attım
Hepinizden tekrardan özür diliyorum buraya yazmaya yüzüm bile yok menümde çok berbat biliyorum cezaların en ağırınıda verin hatta bi güzel dövün beni aklım başıma gelsin
ohh yasasin jelapenolar,olsun makarnalar:)Menü
Sabah
Kavurmalı yumurta
Haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 dlm tereyağlı tbe
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Öğlen 2 tbk karabuğdaylı ve mercimekli yayla
Ara
Yoğurt yulaf tarçın
Elma
Akşam
3 köfte
1 sk makarna
JelapenoYawrukush senin için kaptanım
cok yorulmussun bir tanem...Hayırlı akşamlar canlar..
Ölüyorum yorgunluktan, tek bir hareket spor yapamadım henüz
Akşama kadar evde bahçede uğraştım, akşam kayınvalidemler geldi, haberim yok tabi gelmeden 1-2 saat önce haber verdiler, evi topla, kendime çeki düzen ver derken bittim valla
Oturmaktan da ayrıca yoruldum, oturunca çalıştığımdan daha çok yoruluyorum :)
Çok fena uykum da var dinlenmeden de uyuyamam
Günün tek iyi olayı aserin sesini duydum, malum telefon yok başkasının telefonundan beni aramıyor, akşam annesini arayınca konuştum.. ondan sonra da iyi miyim kötü müyüm onu da bilmiyorum
Gözün aydın canım :)
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, kafa çarpması hakkında pek iyi şeyler okumadım, doktor birşey yok dese de en ufak ağrıdan falan hemen hastaneye git ihmal etme..
Olsun sağlığından önemli değil canım hiçbirşey..
Ya sen dedinya Jillianın karın için 10 dakikalık videosu varmış bulamadım falan diyee
ellerin dert gormesin canim:)....... SALI SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ ......
Mavibocuk - 20.000 adım
bnnu - 5539 adım
Dahlia_ - 65 squat
tebrikler kuzutolar:)SALI ADIM YARIŞMASI İLK 3
1. 20.000 adım ile Mavibocuk
2. 16.000 adım ile @CheGuevera
3. 11.000 adım ile @sevimlicadi0
Tebrikler canlar
tebrikler canlar:)... SALI RESERVE FLY YARIŞMASI İLK 3 ...
1. 510 adet ile Harpy
2. 150 adet ile KarKralicesi
3. 100 adet ile tiffany20
Tebrikler Canlar
hayirli olsun ablacim:)Önce menümü yazayım.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin domates salatalık çay
Sade kahve
Öğlen yarım kepçe çorba yarımdan az kıymalı pide ayran
Çay 2 bisküvi
Akşam 4 kaşık peynirli makarna bol salata 2 acıbiber turşusu
Sade kahve
Su 2.5 lt
Spor 6000 adım jillian level 1
Bugün spor salonuna kayıt yaptırdım cumartesi başlıyorum inşallah. Önce yağ kas ölçümü efor testi falân yapıyolarmış arıycaklar onun için. Ben jilliana devam etmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak hayırlısı artık.
egzersizlere katilimi artttiralim guzeller.......... SALI SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ ......
Mavibocuk - 20.000 adım
bnnu - 5539 adım
gogo2405 - Jillian 30 day shred, 6.000 adım
Dahlia_ - 65 squat
sagol Demetim, Allah iyilik versin canim:)Gunaydin guzeller, bol egzersizli bir persembe olsun:) Alinti yapamadim, cok iyiyim ben hamdolsun.Yawrukush hos geldin canim
bende ağlayan pasta yaptım pazar akşamı, dolaba giriyor çıkıyor habire, ahh ben olacaktımm kiii
İyi geceler canım :)
Ya şu tatlı şeyleri nereden buluyorsun link atar mısın müsait olunca :)
çookk tatlılarrrrr :)
Çorbam coktu iki gündür ona yumulunca öyle oldu sankiKız ne kadar az yemişsinn sen açıkmadın mı kuzum
sabah sersemliğinden unutmuştum canımcanım hafif bir gün tebrikler ancak sabah kahvaltını bence daha sağlıklı yapmalısın mesela yumurta peynir vs çubuk kraker
canım yine sağlıklı beslenmişsin dondurma bilemedim :) bende 1 kaşık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?