Eline sağlık canım
Ellerine sağlık tatlımmKızlar listeleri hazırlıyorum ama lütfen siz de bakın, hatam olursa, birşey unutursam hatırlatın lütfen :)
Kafam biraz dağınık son günlerde her an herşeyi yalnış yapabilirim :) Dünkü başlığa cumartesi spor günlüğü yazmışım kafam nerede olmuşsa artık :))
Durduk yere hakkınıza da girmeyeyim :)
Kötüler canım, bugün yine saldırı oldu diyarbakır da biliyorsun herşeyi başa sardı bugün. zaten artık görev yerinde değiller arkadaşımın ailesinde kalıyor ailesiyle birlikte. Haziran bekliyoruz şimdi Tokat yazdılar bakalım çıkacak mı ? dilekçe de verdiler yaralandıkları için muhtemelen istedikleri yere vericek TSK ama bi sürpriz de olabilir tabi. Zaten bi gelse yanıma artık emekli olana kadar burda kalabilirler yaralandıkları için.Sağol bidenemmmm amin tamam canımm ederim duamı girerim sınavıma :))
Yoğunsundur ondan anlamıyorsundur şekerim
Kuzumm arkadaşın gil nasıl yaa senin profili gördükçe içim kötü oluyor arkadaşın gili hatırlıyorum da ondan
Sağol tatlımm
Rabbim yardımcıları olsun kuzum vallahi ne denir nasıl konuşulur hiç bilmiyorum Rabbim her kıştan sonra bi bahar getirdiği gibi bu kötü zamanlarıda geçirir ve acılarını dindirir inşallahKötüler canım, bugün yine saldırı oldu diyarbakır da biliyorsun herşeyi başa sardı bugün. zaten artık görev yerinde değiller arkadaşımın ailesinde kalıyor ailesiyle birlikte. Haziran bekliyoruz şimdi Tokat yazdılar bakalım çıkacak mı ? dilekçe de verdiler yaralandıkları için muhtemelen istedikleri yere vericek TSK ama bi sürpriz de olabilir tabi. Zaten bi gelse yanıma artık emekli olana kadar burda kalabilirler yaralandıkları için.
Sağol Mervem :)Ellerine sağlık tatlımm
Amin canım aminnn.Rabbim yardımcıları olsun kuzum vallahi ne denir nasıl konuşulur hiç bilmiyorum Rabbim her kıştan sonra bi bahar getirdiği gibi bu kötü zamanlarıda geçirir ve acılarını dindirir inşallah
Kızlar ben yatıyorum iyi geceler herkese kaçamaksız yarınlar diliyorum
canım geçmişler olsun güzel haberlerle dönün inş.
Tatlım seni döveriz ama kendi eski hırsına şevkine gel diyeeeebak sınav zamanı evdeki olaylar etraf eş dost arkadaş hep bir bahanelerimiz olur ama senin için en değerli sensin ve fit olmak için herşeyi yapmalıyız ben sana inanıyorum ve güveniyorum ki daha muhteşem kilolar verceksin sonra Mezuniyet karneni yapacağız hep birlikte mutlu olacağız ama vazgeçmek yok kesinlikle
Canım makarnayı sevmedim oradagerçi bazı diyetisyenler pirinç pilavındansa makarna veriyorlar ne mantıkla bilmiyorum
Cuma gününü düşün kuzum ve kazasız gel ve her pastada 4. Takımı aklına getir:)))
Eda yapar millet yer diyelim kuzumsakın yeme o börekleri :)) onlar misafirin hakkı:)
Canlar lütfen günlük egzersizleri yapmaya daha çok özen gösterelim, Özge o kadar zahmet etti egzersizleri topladı o yokken de yapalım diye.. Bugünkü egzersizin ilk 3-ünü hazırlamaya gerek bile yoktu aslında çünkü sadece 3 kişi yapmış zatenBaşta kendime söylüyorum bunu, bugün ben de bazı sebeplerden spor yapamadım.. Yarın da asılalım perşembe günü bol-bol dinleniriz inşaAllah :)
Ne ki acaba yarınki
Süper birşey ben bayıldımmm tabi yapabilirsem daha çok bayılırımmm
bende ağlayan pasta yaptım pazar akşamı, dolaba giriyor çıkıyor habire, ahh ben olacaktımm kiiiİnşallah Canım çok teeşekkürler
Doğru diyorsun Can'ım ama çok Can'ım çekti çorba vardı aslında ama onun yerine makarnayı tercih ettiğim. Tam bir makarna canavarıyım ben tek başına 1 paket yiyebilirim. Bu totoyu kolay büyütmedikancak bu kadar tutabildim kendimi.
Ahh zaten ıslak kek yaptım kakaolu oyş şöyle bi kokladım burnum düştü içine dalasın geldineyse önceki yediklerime sayıcağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?