Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. Takımın güzel hatunlarının dikkatine

Canlarımmm yarın ve perşembe günü menülerimize dikkat edelim yeşil çaylarımızı içelim hepbirlikte cuma gününe bomba gibi girelim lütfen kaçamak yapmayalımm ödülümüzü cuma günü hepbirlikte yapalım fıstıklar yaza az kaldı hepimiz taş gibi hatunlar olacağız özge kaptanımızı mutlu edelim inşallah cuma günü canlarımmmm

Ellerine sağlık tatlımm

Kötüler canım, bugün yine saldırı oldu diyarbakır da biliyorsun herşeyi başa sardı bugün. zaten artık görev yerinde değiller arkadaşımın ailesinde kalıyor ailesiyle birlikte. Haziran bekliyoruz şimdi Tokat yazdılar bakalım çıkacak mı ? dilekçe de verdiler yaralandıkları için muhtemelen istedikleri yere vericek TSK ama bi sürpriz de olabilir tabi. Zaten bi gelse yanıma artık emekli olana kadar burda kalabilirler yaralandıkları için.

Rabbim yardımcıları olsun kuzum vallahi ne denir nasıl konuşulur hiç bilmiyorum Rabbim her kıştan sonra bi bahar getirdiği gibi bu kötü zamanlarıda geçirir ve acılarını dindirir inşallah

Canlar lütfen günlük egzersizleri yapmaya daha çok özen gösterelim, Özge o kadar zahmet etti egzersizleri topladı o yokken de yapalım diye.. Bugünkü egzersizin ilk 3-ünü hazırlamaya gerek bile yoktu aslında çünkü sadece 3 kişi yapmış zaten Başta kendime söylüyorum bunu, bugün ben de bazı sebeplerden spor yapamadım.. Yarın da asılalım perşembe günü bol-bol dinleniriz inşaAllah :)

canım geçmişler olsun güzel haberlerle dönün inş.

İnşallah Canım çok teeşekkürler

Doğru diyorsun Can'ım ama çok Can'ım çekti çorba vardı aslında ama onun yerine makarnayı tercih ettiğim. Tam bir makarna canavarıyım ben tek başına 1 paket yiyebilirim. Bu totoyu kolay büyütmedik ancak bu kadar tutabildim kendimi.

Cuma gününü düşün kuzum ve kazasız gel ve her pastada 4. Takımı aklına getir:)))

Eda yapar millet yer diyelim kuzum sakın yeme o börekleri :)) onlar misafirin hakkı:)

Ahh zaten ıslak kek yaptım kakaolu oyş şöyle bi kokladım burnum düştü içine dalasın geldi neyse önceki yediklerime sayıcağız artık

Ne ki acaba yarınki

bende ağlayan pasta yaptım pazar akşamı, dolaba giriyor çıkıyor habire, ahh ben olacaktımm kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…