Tatlım patates salatası birazcık olmamış gerçi haftada 1kez yenilebilir patateste hani şeker oranı yüksek ya bide sarmalar pirinçlimiydi pirinçli ise hem sarma hem patetes bide akşam olarak olmamış kuzum onun yerine mis gibi mercimek çorbası yada sebze yemeği daha iyi gelebilirdi sanki sana :)Kızlarcım hepinize selam.
Sabah:
2 yumurtalı menemen,bol domates salata, peynir zeytin.
Öğlen:
1 kase salata, bir dilim ekmek
Araöğün:
1 avuç erik
Akşam:
1 kase patates salatası, 5 sarma, 3 hurma
Hala doymuş hissetmiyorum kendimi o yüzden bir 3 tane daha hurma yerim sanırım
1,5 lt su, 1 saat fitness blender
@Yawrukush kaptanım bu fitness blender ın videoları benim haşatımı çıkartıyor, her sabah üzerimden tır geçmiş gibi kalkıyorum, bu na bir çare var mı :)
Vaa süper bir bilgi:))Bunlari Biliyor muydunuz?
İngiltere'nin başkenti Londra'da merkezi bulunan Dünya Kanser Araştırmaları Fonu kahveyle ilgİli yaptığı araştırmaya göre düzenli olarak her gün bir fincan kahve içmek kişinin karaciğer kanserine yakalanma riskini % 14 oranında düşürüyor.
35 dakika canım, çok çok terlliyosun benim halıya damladı kaç kez :)Kac dkka bizim yaptigimiz ne canm aradaki fark ne . karin icin olan ne kadar surede etki gozsteriyorumuz bide teliomusun kisa surede
canım geçmişler olsun güzel haberlerle dönün inş.@gogo2405 sporumu yazmayı unutmuşum ripped in 30. Yarın da anneler günü pikniği varumarım kazasız belasız dönerim... Öğleden sonra da kızımın gastroenteroloji randevusu var. Spor felan yalan yani
canım dondurma olmamış@gogo2405
Sabah
Omlet 2 yumurta
Domates biber peynir zeytin
2lokma balli ekmek
1bardak sut
Ogle
2yk tavuk sote
2 etiform
Aksam
Izgara et
Salata
Yogurt
4tatli kasigi dondurma
Su 2lt
Spor jillian
Saol cnmyok canım gayet makul bir saat. Afiyet olsun
Tatlım seni döveriz ama kendi eski hırsına şevkine gel diyeeeeÖncelikle herkese iyi aksamlar.. Ben bur kac gündür kendimi toparlamaya calisiyorum ama bir türlü beceremedim ne o eski motivasyonum nede iradem kaldi resmen yerimden kalkcak halim yok bütün gün yatmak istiyorum. Sinavlarim var ders bile yapmiyorum resmen
Bir sekilde toparlanmam lazim ama nasil yapcam hic bilmiyorum bendeki en büyük problem sporu birakmam galiba cünkü spor yapimca o kadar cabaladim yaktigim kaloriyi almayim yine diyordum. Bugün yine menü berbat adam akilli yemek tek biraz menemen, bir avuc kaju, 2 kasik yulafli yogurt. günün geri kalani meyve ve bitter birde bir yk kadar fıstık ezmesi vardı
Biliyorum grubuda cok kötü etkiliyorum eger cumaya kadar toparlanmazsam sizden ricam beni gruptan atin benim yüzümden sizinde kötü derece almanizi istemiyorumhep ayni seyi tekrarlayip durdum ama yarin tekrar yeniden toparlanmayi deniyecgim bugün fitnese baslicaktim hic vaktim olmadi annemin bir kac gündür ayagi agriyordu bugün iste cok kötü olmus doktora gitti ayagi iltihap kapmis hal böyle olunca kardesi okula götürüp getirmek eczaneye gidip ilac almak yemek felan bana kaldi yürüyüs yapmis oldum tek ve 11.000 adım attım
Hepinizden tekrardan özür diliyorum buraya yazmaya yüzüm bile yok menümde çok berbat biliyorum cezaların en ağırınıda verin hatta bi güzel dövün beni aklım başıma gelsin
Canım makarnayı sevmedim oradaMenü
Sabah
Kavurmalı yumurta
Haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 dlm tereyağlı tbe
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Öğlen 2 tbk karabuğdaylı ve mercimekli yayla
Ara
Yoğurt yulaf tarçın
Elma
Akşam
3 köfte
1 sk makarna
Jelapeno @Yawrukush senin için kaptanım
Kız ne kadar az yemişsinn sen açıkmadın mı kuzumBugünki menüm
Aç karnına maydonoz,limon,su blenderdan geçirip.İçtim.
Sabah
nescafe
4tane kepekli cubuk kraker
öğle
az tuzlu. yağsız mercimek çorbası
1dilim çavdarlı ekmek
1salatalık,4-5çeri domates
akşam
1kase corba
2-3tane çeri domates
Dahlia_ @gogo2405
jillian yaptım
1saat tenis
150tane bugünki egzersizden
Eti form ve dondurmayaa hayır be tatlış :) cezaya çarptırılacan gibi :)@gogo2405
Sabah
Omlet 2 yumurta
Domates biber peynir zeytin
2lokma balli ekmek
1bardak sut
Ogle
2yk tavuk sote
2 etiform
Aksam
Izgara et
Salata
Yogurt
4tatli kasigi dondurma
Su 2lt
Spor jillian
Tatlım öğlende azda olsa birşeyler atıştır:)Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
6 adet zeytin
2 dilim ekmek
şekersiz çay
Ara
yeşil çay
Öğlen yok
Ara
süt
Akşam
sulu yemek
yoğurt
ekmek yok
Su 2.5 litre
100 jj cezamdı
adım 10000
bugünkü egzersiz 100 @Yawrukush
Tatlım sabahı geçmi yaptın öğleni atlama zaten sen emziriyordun demi aman sütün eksilmesin kuzum
Ya şöyle saat 10:30 yaptım bi misafir geldi yiyemedim o gitti 3 dakka sonra kapı çaldı off yani azalmadı çok şükür ya ama azalıyor yemediğimde yoksa asla bilerek öğün atlamıyorum canımmm saolKız ne kadar az yemişsinn sen açıkmadın mı kuzum
Eti form ve dondurmayaa hayır be tatlış :) cezaya çarptırılacan gibi :)
Tatlım öğlende azda olsa birşeyler atıştır:)
Tatlım sabahı geçmi yaptın öğleni atlama zaten sen emziriyordun demi aman sütün eksilmesin kuzum
Tatlım patates salatası birazcık olmamış gerçi haftada 1kez yenilebilir patateste hani şeker oranı yüksek ya bide sarmalar pirinçlimiydi pirinçli ise hem sarma hem patetes bide akşam olarak olmamış kuzum onun yerine mis gibi mercimek çorbası yada sebze yemeği daha iyi gelebilirdi sanki sana :)
Sağol bidenemmmm amin tamam canımm ederim duamı girerim sınavıma :))Mavibocuk allah zihin acikligi versin canm bol dua ile gir sinava .
Yoğunsundur ondan anlamıyorsundur şekerimHerkese iyi geceler bugünlerde günler Nasıl geçiyor anlamıyorum
Sporum 16 bin adım ( 1mil Leslie exspress)
Jilli six pack
@gogo2405
Kuzumm arkadaşın gil nasıl yaa senin profili gördükçe içim kötü oluyor arkadaşın gili hatırlıyorum da ondanKahvaltı öncesi türk kahvesi
Sabah
çökelikli yumurta
domates
salatalık
ceviz, fındık
zeytin
öğlen
sade türk kahvesi
soda
2.5 bardak yeşil çay
akşam
kuru fasulye
domates, biber
yoğurt
su : 2.5 lt
spor: jilian six pack, leslie 3 mil
Sağol tatlımmohh gözün aydın canım çok sevindim
Ooo maşallah patates sarma hurmalar dahada hurma yiycem diyo eee ne demişler dün yediğin hurmalar bugün seni tırmalar kalk bakiim 150 jj 50 squat hem toto toparlanır biraz.
Cuma gününü düşün kuzum ve kazasız gel ve her pastada 4. Takımı aklına getir:)))@gogo2405 sporumu yazmayı unutmuşum ripped in 30. Yarın da anneler günü pikniği varumarım kazasız belasız dönerim... Öğleden sonra da kızımın gastroenteroloji randevusu var. Spor felan yalan yani
Eda yapar millet yer diyelim kuzumBenim sporda yalan olucak cok yorgunum bu hafta cok hizligeciyor malum dugunumuzde var daha misafrler gelicek sehir disindan borekler acacam onlara kasiz belasiz gecer insallah sub2 hafta
Hmm anladım kuzum :) annemin bulgur çorbası vardı süt artırıyormuş kuzum burada bi arkadaşa daha vermiştim oda yapıp içmişti sorarım tekrardan anneme sende yapıp içersin :) bide bol su iç kuzum 3 litreyi bulsun :)Ya şöyle saat 10:30 yaptım bi misafir geldi yiyemedim o gitti 3 dakka sonra kapı çaldı off yani azalmadı çok şükür ya ama azalıyor yemediğimde yoksa asla bilerek öğün atlamıyorum canımmm saol
Yat uyu kız dolaba felan saldırma haaaAyy valla yedim gitti bir şey değil açım halaKarnımdaki gurultuları duysan Fadimenin düğünü var sanırsın ahahah
Iyi geceler canımHerkese iyi geceler canlar Allaha emanet....
Herkese iyi geceler canlar Allaha emanet....
Eline sağlık canım....... SALI SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ ......
Mavibocuk - 20.000 adım
bnnu - 5539 adım
tiffany20 - 100 jj, 10.000 adım, 100 reserve fly
KarKralicesi - Jillian 30 day shred, 1 saat tenis, 150 reserve fly
Harpy - 510 reserve fly, Ripped in 30
abesle_istigal - Jillian 30 day shred
Asyaca - Leslie 3 mile, Jillian six pack
@sevimlicadi0 - 11.000 adım
happy_moon - 5.000 adım, Jillian 30 day shred
@CheGuevera - 16.000 adım (1 mile Leslie exspress), Jillian six pack
mugehatun - 1 saat fitness blender
Dahlia_ - 65 squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?