Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlım patates salatası birazcık olmamış gerçi haftada 1kez yenilebilir patateste hani şeker oranı yüksek ya bide sarmalar pirinçlimiydi pirinçli ise hem sarma hem patetes bide akşam olarak olmamış kuzum onun yerine mis gibi mercimek çorbası yada sebze yemeği daha iyi gelebilirdi sanki sana :)
Vaa süper bir bilgi:))

@gogo2405 sporumu yazmayı unutmuşum ripped in 30. Yarın da anneler günü pikniği var umarım kazasız belasız dönerim... Öğleden sonra da kızımın gastroenteroloji randevusu var. Spor felan yalan yani
canım geçmişler olsun güzel haberlerle dönün inş.

@gogo2405
Sabah
Omlet 2 yumurta
Domates biber peynir zeytin
2lokma balli ekmek
1bardak sut

Ogle
2yk tavuk sote
2 etiform

Aksam
Izgara et
Salata
Yogurt
4tatli kasigi dondurma

Su 2lt
Spor jillian
canım dondurma olmamış Ödül öğünün de tüketseydin keşke

Tatlım seni döveriz ama kendi eski hırsına şevkine gel diyeeee bak sınav zamanı evdeki olaylar etraf eş dost arkadaş hep bir bahanelerimiz olur ama senin için en değerli sensin ve fit olmak için herşeyi yapmalıyız ben sana inanıyorum ve güveniyorum ki daha muhteşem kilolar verceksin sonra Mezuniyet karneni yapacağız hep birlikte mutlu olacağız ama vazgeçmek yok kesinlikle
Canım makarnayı sevmedim orada gerçi bazı diyetisyenler pirinç pilavındansa makarna veriyorlar ne mantıkla bilmiyorum

Kız ne kadar az yemişsinn sen açıkmadın mı kuzum
@gogo2405
Sabah
Omlet 2 yumurta
Domates biber peynir zeytin
2lokma balli ekmek
1bardak sut

Ogle
2yk tavuk sote
2 etiform

Aksam
Izgara et
Salata
Yogurt
4tatli kasigi dondurma

Su 2lt
Spor jillian
Eti form ve dondurmayaa hayır be tatlış :) cezaya çarptırılacan gibi :)
Tatlım öğlende azda olsa birşeyler atıştır:)
Tatlım sabahı geçmi yaptın öğleni atlama zaten sen emziriyordun demi aman sütün eksilmesin kuzum

Ya şöyle saat 10:30 yaptım bi misafir geldi yiyemedim o gitti 3 dakka sonra kapı çaldı off yani azalmadı çok şükür ya ama azalıyor yemediğimde yoksa asla bilerek öğün atlamıyorum canımmm saol

Ayy valla yedim gitti bir şey değil açım hala Karnımdaki gurultuları duysan Fadimenin düğünü var sanırsın ahahah

Mavibocuk allah zihin acikligi versin canm bol dua ile gir sinava .
Sağol bidenemmmm amin tamam canımm ederim duamı girerim sınavıma :))
Herkese iyi geceler bugünlerde günler Nasıl geçiyor anlamıyorum
Sporum 16 bin adım ( 1mil Leslie exspress)
Jilli six pack
@gogo2405
Yoğunsundur ondan anlamıyorsundur şekerim
Kuzumm arkadaşın gil nasıl yaa senin profili gördükçe içim kötü oluyor arkadaşın gili hatırlıyorum da ondan
ohh gözün aydın canım çok sevindim
Sağol tatlımm

Ooo maşallah patates sarma hurmalar dahada hurma yiycem diyo eee ne demişler dün yediğin hurmalar bugün seni tırmalar kalk bakiim 150 jj 50 squat hem toto toparlanır biraz.

Kızz yedim ama inan doymadım valla karnım gurul gurul
Yarın yapim onları bu fitness blendr benim ağzıma yüzüme ediyo ya

@gogo2405 sporumu yazmayı unutmuşum ripped in 30. Yarın da anneler günü pikniği var umarım kazasız belasız dönerim... Öğleden sonra da kızımın gastroenteroloji randevusu var. Spor felan yalan yani
Cuma gününü düşün kuzum ve kazasız gel ve her pastada 4. Takımı aklına getir:)))
Benim sporda yalan olucak cok yorgunum bu hafta cok hizligeciyor malum dugunumuzde var daha misafrler gelicek sehir disindan borekler acacam onlara kasiz belasiz gecer insallah sub2 hafta
Eda yapar millet yer diyelim kuzum sakın yeme o börekleri :)) onlar misafirin hakkı:)

Ya şöyle saat 10:30 yaptım bi misafir geldi yiyemedim o gitti 3 dakka sonra kapı çaldı off yani azalmadı çok şükür ya ama azalıyor yemediğimde yoksa asla bilerek öğün atlamıyorum canımmm saol
Hmm anladım kuzum :) annemin bulgur çorbası vardı süt artırıyormuş kuzum burada bi arkadaşa daha vermiştim oda yapıp içmişti sorarım tekrardan anneme sende yapıp içersin :) bide bol su iç kuzum 3 litreyi bulsun :)
Ayy valla yedim gitti bir şey değil açım hala Karnımdaki gurultuları duysan Fadimenin düğünü var sanırsın ahahah
Yat uyu kız dolaba felan saldırma haaa şaka şaka azcık yoğurt yiyebilirsin canım

....... SALI SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ ......

Mavibocuk - 20.000 adım

bnnu - 5539 adım

tiffany20 - 100 jj, 10.000 adım, 100 reserve fly

KarKralicesi - Jillian 30 day shred, 1 saat tenis, 150 reserve fly

Harpy - 510 reserve fly, Ripped in 30

abesle_istigal - Jillian 30 day shred

Asyaca - Leslie 3 mile, Jillian six pack

@sevimlicadi0 - 11.000 adım

happy_moon - 5.000 adım, Jillian 30 day shred

@CheGuevera - 16.000 adım (1 mile Leslie exspress), Jillian six pack

mugehatun - 1 saat fitness blender

Dahlia_ - 65 squat

Eline sağlık canım

Kızlar listeleri hazırlıyorum ama lütfen siz de bakın, hatam olursa, birşey unutursam hatırlatın lütfen :)
Kafam biraz dağınık son günlerde her an herşeyi yalnış yapabilirim :) Dünkü başlığa cumartesi spor günlüğü yazmışım kafam nerede olmuşsa artık :))
Durduk yere hakkınıza da girmeyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…