- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
ya bunları duyduguma cok sevindimİşte sen olmayınca 3-5 sayfa oluyor onu da okuyup bitirebiliyoruz :)
Yarın spor yapmam lazım ben hafta sonu yapamıyorum bari hafta içini değerlendireyim..
Yapabiliyorsan ne Mutlu sanaben hala yarımın yarısından. 5-6 tane anca yapıyorum olduğu kadar artıktın napim...
kocam işe gitti yok bu gece
Oradasınız biliyoruuuum...
Yoğurtun afiyet olsun kuzumBuna da mı gelecek yani? Piknikte kuru fasülye vardı da biz mi yemedik? Sabah özellikle karbonhidrat almadım oradada en masum olanlardan minimum miktarda yedim. Tahinli kurabiyeyi de susam yağı faydalı diye yedim. Yine de ceza gelirse yaparım napim ayrıca yoğurdumu da yedim
Yoğurtun afiyet olsun kuzumvarya kurabiye en fenası yaaaa kurabiyeye insanlar birsürü yağ margarin atar yaaa ondan :)
Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
domates
1 haşlanmış yumurta
6 adet zeytin
2 dilim tbe
şekersiz çay
Ara
süt
Öğle
ızgarada tavuk
salata
çorba
ekmek yok
Ara
eti form ceza olarak 100 mekik çektim
bitki çayı
Akşam
çorba
domates
yoğurt
ekmek yok
Ara
süt
Su 2 litre
yeşil çay içtim
adım:11500
bugünkü egzersizden yapmadımYawrukush
zıplama:350
basen egzersizi:500 adet
tatlımKızlar nörüyonuz beyaa, hemen menümü yazayım da kaçayım zira çılgınlarcasına uykum var ve inanılmaz gazlıyım, gazmana döndüm yeminle. Üşütüyomuyum napıyorum yaa çok rahatsızım, mutsuzum
Sabah:
Yarım haşlanmış patates, domates, zeytin,peynir,salatalık
Öğlen:
1 büyük kase diyet gevrek
Ara:
2 avuç kadar erik
Akşam:
1 büyük kase çorba
1,5 lt su, 1 saat fitness blender
kaç tane yedin kızzzzzYok Can'ım sıvı yağ varmış içinde.. Tarifini verdi arkidiş isterseniz göndereyim size de :) az yedim gerçekten hatta insanlar tebrik etti beni azmimden dolayıama ceza verecekseniz elinizi korkak alıştırmayasınız.. Kır kalemi kes cezamı yaşamaya neyleyim
wuhuuuu şahane gözüküyorsunnnnBu ben
Egzersiz de kimi etiketliyorduk benim beyin terk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?