sen bilirsin belki gobek icin etkili ama kisa bir program varmi veya egzersizde olabilir jillianin yaninda onuda yapayimSaçma sapan kasık ağrım vardı bugün, devam edemedim yoksa yattım yere uzun süre kalkmam yaparım diyordum
Hımm :) gonca ablam karar versin gülüm üstadım dururken şimdik ne desem bilemedimYok Can'ım sıvı yağ varmış içinde.. Tarifini verdi arkidiş isterseniz göndereyim size de :) az yedim gerçekten hatta insanlar tebrik etti beni azmimden dolayıama ceza verecekseniz elinizi korkak alıştırmayasınız.. Kır kalemi kes cezamı yaşamaya neyleyim
Süpersin tatlımBu ben
İyi geçti gülümm:) hazırlıklarda songaz devam
Akovser tatlım:)Egzersiz de kimi etiketliyorduk benim beyin terk
Anladim canm eger paraya ole aman aman ihtiyacin yoksa bence cocugunun yaninda durmalisin . ama sana uygun dua aricam tatlim yarin atarim insalah :)canım iş için
bu aralar ciddi teklifler alıyorum
iş mi bir sene daha ev mi kararsızımmmmm
istihare düşünüyorum da birde nasıl desem
hayırlı kapı hangisiyse orayı seçmek için anlatabildimmiiiii
çok kafam karışıkkkk
çılgınlar gibi çalışmak istiyorum ama ufaklık ufak fln filan
süper açıkladım
canım bakan gözün güzel teşekkür ederim
Ben yapicam zaten 2 gun yapamadim canmyarın spor yapıcakmıyız kızlarrrr:::........
Massallah jillianlarda yetmiyor kizasen bilirsin belki gobek icin etkili ama kisa bir program varmi veya egzersizde olabilir jillianin yaninda onuda yapayim
bekliciiimAnladim canm eger paraya ole aman aman ihtiyacin yoksa bence cocugunun yaninda durmalisin . ama sana uygun dua aricam tatlim yarin atarim insalah :)
evet ya su gobek bir an once gitsin istiyorumMassallah jillianlarda yetmiyor kizasen jilliani 35 dkkasini yap bari :)
evet ya su gobek bir an once gitsin istiyorum
acelem var
35 dkkalik olan karin agirlikliymis ondan yapbilirsinevet ya su gobek bir an once gitsin istiyorum
acelem var
Plates cok uzun vadeli yaakız platese mi başlasak karınsavarrr
mesela nasil bi sey?? ornek varmi ben pek bilmiyorum boyle seylerikız platese mi başlasak karınsavarrr
Kizinda sende pek tatlisin canm :)kız platese mi başlasak karınsavarrr
Buna bak bir canım :)sen bilirsin belki gobek icin etkili ama kisa bir program varmi veya egzersizde olabilir jillianin yaninda onuda yapayim
Yarına egzersiz verecek misin cınım vermeyeceksen squat and press yapmayı düşünüyorum.Dahlia_
Teşekkür ederim canım:)PAZARTESİ ADIM YARIŞMASI İLK 3
1. 18.200 adım ile @CheGuevera
2. 18.000 adım ile O Ollalla
3. 11.500 adım ile tiffany20
Tebrikler kızlar
Tebrikler güzeller:)
:)) 83e nasıl çıktım gerçekten çok güzel soru canım kafamı duvarlara vurarak ağlıyorumSenin menüleri göründükçe neden benim menülerimi beğenmediğini anlayabiliyorum :) 83e Nasıl çıktın sen kuzum bu azimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?