Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hımm :) gonca ablam karar versin gülüm üstadım dururken şimdik ne desem bilemedim
Süpersin tatlım
Mavibocuk sınavların nasıldı kuzucum yazdıysan kaçırmış olabilirim
hazırlıklar nasıllll gidiyor
İyi geçti gülümm:) hazırlıklarda songaz devam
Egzersiz de kimi etiketliyorduk benim beyin terk
Akovser tatlım:)

Anladim canm eger paraya ole aman aman ihtiyacin yoksa bence cocugunun yaninda durmalisin . ama sana uygun dua aricam tatlim yarin atarim insalah :)

Senin menüleri göründükçe neden benim menülerimi beğenmediğini anlayabiliyorum :) 83e Nasıl çıktın sen kuzum bu azimle :)
:)) 83e nasıl çıktım gerçekten çok güzel soru canım kafamı duvarlara vurarak ağlıyorum tatlım kısa hikayemi anlatayım sana ben hep tonton koca göbekli çocuk genç kızdım sonra birgün uyurken rahat uyuyamadıgımı fark ettim deli gibi uykum var ama ikide bir uyanıyorum ve dang dedi bana dur canım dur yavaş gel nedir bu 83 kafayımı yedin annemle hep diyete başlar bırakırdık enson 1-1.5 yıl önce diyetle 3-5 kilo vermiş ve geri almışı hepsini fazlası ile ve temmuz 27-28 de kararı aldım artık diyetteym o zamanlar gör beni ağzıma hiç birşey sürmüyorum meyve delisi bir insan olarak şuan kendime bile şaşkınlıkla bakıyorum nasıl meyve abur cuburdan vazgeçtim:) aslında detokslara kızıyorum ama bende dukan diyeti ile başladım tabi 4. Takımla tanışınca dukan diyetini bıraktım daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum gücüm yettikçe:) ve gel zaman git zaman bu kiloya geldik bazen yavaş gitmesi canımı sıkıyor ama sonra diyorum kızım sen 22 yıldır tombalaktın anca gider sen hatırlıyormusun 60 kiloyu en son ne zaman gördün diyorum sonra yenen yine diyetim oluyor:))) ha birde benim bir nişanlım var ahh ah ben ne kadar tombaksam oda o kadar dal gibi zayıf :)) tabi zayıfladıgımı görünce o da şok :)) çenem düştü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…