Canlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...
Jilli mi yapmış bunlar
Günaydın kızlar nasılsınız?
Jilli mi yapmış bunlar
Asyaca
Allah yardimciniz olsun kuzum
Gunaydinnn
6.00dan beri ufakligi uyutmak icin cabalarken anladimki bosa kurek cektim
Biz lahvalti yapalim:)
A
bunu bende bulmusdum internetden begenmedim
A
bunu bende bulmusdum internetden begenmedim
Ortalıkta be kadar egzersiz varsa toplayıp yapalım şehit olcaz ya zayıflama uğruna debelen debelen haftada verdiğim 300 gram ödül bile yapmadım bu hafta
Canlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...
Günaydııııın
Kızım yağ namına bişi kalmadıki sende 300 iyi senin için..
Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde geçer.
Günaydın canım..
Uykusuz, halsiz kısaca bir tuhafım :)
Sen nasılsın ?
Bilmem :))
Çoğu spor salonundan çıkıyor bunların
Bazılarının yaptıkları egzersizlere bakayım dedim spor salonunda ne yaptıklarını yazmışlar :)
12 hafta dediğine göre jillian olamaz. Öyle bir laf vardı hatırladığım kadarıyla 3 haftada sen farkedersin 6 haftada arkadaşların 12 haftada bütün dünya diye. O yüzden ağırlık kaldırmaya başladıktan 12 hafta sonrasını koymuş olabilirler. Lafın hafta sayıları yanlış olabülür
yettimmm gayriiiiiiiiiiKarKralicesi nerelerdesin canım ?
Bu arada kızlar ben kinoa aldım, deneyenler var mı? :) Tarif filan veren olursa süper olur, çok öperim yani :)
Teswkkur ederim canimben gidiyorum canım, çokta kısa sürede çok güzel sonuçlar aldım. Kesinlikle ertelememelisin...
Sormak istediğin birşey olursa her zaman sorabilirsin canım...
Yahu siz nasıl güzelsiniz Maşallahh sizee
valla hi tatlım artık psikolojim bozuldu sanırım ay birde bugün bir göbeğim çıkmış akıllara zararGünaydııııın
Kızım yağ namına bişi kalmadıki sende 300 iyi senin için..
Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde geçer.
bende de acayip bir uyku modu var zaten işe de geç Kaldım Nasıl oldu anlamadım erken uyandım ama geç kaldım :))Günaydın canım..
Uykusuz, halsiz kısaca bir tuhafım :)
Sen nasılsın ?
Bilmem :))
Çoğu spor salonundan çıkıyor bunların
Bazılarının yaptıkları egzersizlere bakayım dedim spor salonunda ne yaptıklarını yazmışlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?