Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydııııın

Ortalıkta be kadar egzersiz varsa toplayıp yapalım şehit olcaz ya zayıflama uğruna debelen debelen haftada verdiğim 300 gram ödül bile yapmadım bu hafta

Kızım yağ namına bişi kalmadıki sende 300 iyi senin için..

Canlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde geçer.

12 hafta dediğine göre jillian olamaz. Öyle bir laf vardı hatırladığım kadarıyla 3 haftada sen farkedersin 6 haftada arkadaşların 12 haftada bütün dünya diye. O yüzden ağırlık kaldırmaya başladıktan 12 hafta sonrasını koymuş olabilirler. Lafın hafta sayıları yanlış olabülür

Olabilir :) Ben resimlerin yalancısıyım
12 hafta dediği 3 ay, ssağlıklı beslenme + düzenli sporla gayet de güzel olabilirsin, hem de fazla kilolu olmayan insanlar :)

Bu arada kızlar ben kinoa aldım, deneyenler var mı? :) Tarif filan veren olursa süper olur, çok öperim yani :)

Gecenelrde arkadaş azcıcık haşlayıp salataya ekledi. güzel olmuştu.
2yıl önce diyet için alıp pilavını yapmıştım begenmemiştim. denemedimde sonra başka bişeyle.

Dünkü menüm
Sabah
1haşlanmış yumurta
2zeytin
1dilim ekmek
maydonoz,dereotu
1kupa kiraz saplı bitki cayı

ara ögün
1kupa nescafe

öğle
ince 2dilim peynir
4tane zeytin
1salatalık,4çeri domates
dereotu,maydonoz
1dilim cavdar ekmek

ara ögün
1kupa nescafe

akşam üstü
azcıcık şekerli türk kahvesi

akşam
1kase şehriyeli mantarlı corba ( ben yaptım ben yaptım )
1kase salatalık(az tuzlu, az yağlı)
yarım dilim cavdar ekmek

spora giderken
3tane erik

4lt su içildi.

Dahlia_
Jillian yapamadım
1saatten fazla tenis yaptım

ben gidiyorum canım, çokta kısa sürede çok güzel sonuçlar aldım. Kesinlikle ertelememelisin...
Sormak istediğin birşey olursa her zaman sorabilirsin canım...
Yahu siz nasıl güzelsiniz Maşallahh sizee
Teswkkur ederim canim
Zayiflatiyormu plates yoksa daraltiyormu onu merak ediyorum

Günaydııııın

Kızım yağ namına bişi kalmadıki sende 300 iyi senin için..

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde geçer.
valla hi tatlım artık psikolojim bozuldu sanırım ay birde bugün bir göbeğim çıkmış akıllara zarar
bende de acayip bir uyku modu var zaten işe de geç Kaldım Nasıl oldu anlamadım erken uyandım ama geç kaldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…