Plates çok etkili canım:)kız platese mi başlasak karınsavarrr
Hayırlı geceler güzeller:)
Rabbim gönlüne göre versin kuzum inşallah en hayırlısı olurcanım iş için
bu aralar ciddi teklifler alıyorum
iş mi bir sene daha ev mi kararsızımmmmm
istihare düşünüyorum da birde nasıl desem
hayırlı kapı hangisiyse orayı seçmek için anlatabildimmiiiii
çok kafam karışıkkkk
çılgınlar gibi çalışmak istiyorum ama ufaklık ufak fln filan
süper açıkladım
canım bakan gözün güzel teşekkür ederim
bende öyle yapıcam ki çünküü
mümkün değil 10 günde 2 ye geçemem ama ilave yapmayı planlıyorum
plates karın göbek videosu falan gibiiii
dipdiri dururmu bir göbek yahuuuuu
bacak popo inceliyor kol göğüs eriyorrrr
bu göbek alayına isyannnnnn
:)) 83e nasıl çıktım gerçekten çok güzel soru canım kafamı duvarlara vurarak ağlıyorumtatlım kısa hikayemi anlatayım sana ben hep tonton koca göbekli çocuk genç kızdım sonra birgün uyurken rahat uyuyamadıgımı fark ettim deli gibi uykum var ama ikide bir uyanıyorum ve dang dedi bana dur canım dur yavaş gel nedir bu 83 kafayımı yedin annemle hep diyete başlar bırakırdık enson 1-1.5 yıl önce diyetle 3-5 kilo vermiş ve geri almışı hepsini fazlası ile ve temmuz 27-28 de kararı aldım artık diyetteym o zamanlar gör beni ağzıma hiç birşey sürmüyorum meyve delisi bir insan olarak şuan kendime bile şaşkınlıkla bakıyorum nasıl meyve abur cuburdan vazgeçtim:) aslında detokslara kızıyorum ama bende dukan diyeti ile başladım tabi 4. Takımla tanışınca dukan diyetini bıraktım daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum gücüm yettikçe:) ve gel zaman git zaman bu kiloya geldik bazen yavaş gitmesi canımı sıkıyor ama sonra diyorum kızım sen 22 yıldır tombalaktın anca gider sen hatırlıyormusun 60 kiloyu en son ne zaman gördün diyorum sonra yenen yine diyetim oluyor:))) ha birde benim bir nişanlım var ahh ah ben ne kadar tombaksam oda o kadar dal gibi zayıf :)) tabi zayıfladıgımı görünce o da şok :)) çenem düştü )
Inşallah kuzum inşallah :) bazen çok sıkıyorum kendimi sizin menüleri görünce arada yorum yapayım diyorum hep yaparsam çekemezsiniz beni diye ara sıra yapıyorumGöbek yağlarını en çok glisemik indeksi yüksek şeyler arttırıyor.. Ona çok dikkat et faydasını görürsün Can'ım onun dışında elbet gidecek ölçmüştün kendini değil mi? Bakalım 1 ayın sonunda ne çıkacak
Harikasın canım. Gitsin bir daha da gelmesin pis kilolar
ben ramazan ayında pilatese gidemeyeceğim için geceleri Ebru Şallı'nın Süper Karın dvd sini yapmayı düşünüyorumkız platese mi başlasak karınsavarrr
Benim Evlatlar da sürekli olarak, ''annemin göbeği kocaman babamın ki yapışık kıh kıh kıh'' durumunda geziyorlar. Aman mervem evlatların ağzına düşmeden kurtuldun sen =):)) 83e nasıl çıktım gerçekten çok güzel soru canım kafamı duvarlara vurarak ağlıyorumtatlım kısa hikayemi anlatayım sana ben hep tonton koca göbekli çocuk genç kızdım sonra birgün uyurken rahat uyuyamadıgımı fark ettim deli gibi uykum var ama ikide bir uyanıyorum ve dang dedi bana dur canım dur yavaş gel nedir bu 83 kafayımı yedin annemle hep diyete başlar bırakırdık enson 1-1.5 yıl önce diyetle 3-5 kilo vermiş ve geri almışı hepsini fazlası ile ve temmuz 27-28 de kararı aldım artık diyetteym o zamanlar gör beni ağzıma hiç birşey sürmüyorum meyve delisi bir insan olarak şuan kendime bile şaşkınlıkla bakıyorum nasıl meyve abur cuburdan vazgeçtim:) aslında detokslara kızıyorum ama bende dukan diyeti ile başladım tabi 4. Takımla tanışınca dukan diyetini bıraktım daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum gücüm yettikçe:) ve gel zaman git zaman bu kiloya geldik bazen yavaş gitmesi canımı sıkıyor ama sonra diyorum kızım sen 22 yıldır tombalaktın anca gider sen hatırlıyormusun 60 kiloyu en son ne zaman gördün diyorum sonra yenen yine diyetim oluyor:))) ha birde benim bir nişanlım var ahh ah ben ne kadar tombaksam oda o kadar dal gibi zayıf :)) tabi zayıfladıgımı görünce o da şok :)) çenem düştü )
A35 dkkalik olan karin agirlikliymis ondan yapbilirsinAsyaca onsan yapior bilgi verir
bunu bende bulmusdum internetden begenmedimBuna bak bir canım :)
Beğenmezsen başkasını bulurum :)
Ben yapicam zaten 2 gun yapamadim canm
Basliyim ben ya tamam vallahiPlates çok etkili canım:)
Asyaca beni goz ardi etmis konusmuyor35 dkkalik olan karin agirlikliymis ondan yapbilirsinAsyaca onsan yapior bilgi verir
Olsun yolum uzun daha kuzumPlates cok uzun vadeli yaa
Bulursam paylascammesela nasil bi sey?? ornek varmi ben pek bilmiyorum boyle seyleri
baska bi seyler yapsamda jilliani bitircem
Tesekkur ederimKizinda sende pek tatlisin canm :)
Benim Evlatlar da sürekli olarak, ''annemin göbeği kocaman babamın ki yapışık kıh kıh kıh'' durumunda geziyorlar. Aman mervem evlatların ağzına düşmeden kurtuldun sen =)
Daim olsun..
Ortalıkta be kadar egzersiz varsa toplayıp yapalım şehit olcaz ya zayıflama uğruna debelen debelen haftada verdiğim 300 gram ödül bile yapmadım bu haftakız platese mi başlasak karınsavarrr
ben gidiyorum canım, çokta kısa sürede çok güzel sonuçlar aldım. Kesinlikle ertelememelisin...Basliyim ben ya tamam vallahi
Sorma gül simam...Ortalıkta be kadar egzersiz varsa toplayıp yapalım şehit olcaz ya zayıflama uğruna debelen debelen haftada verdiğim 300 gram ödül bile yapmadım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?