Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Rabbim gönlüne göre versin kuzum inşallah en hayırlısı olur

Göbek yağlarını en çok glisemik indeksi yüksek şeyler arttırıyor.. Ona çok dikkat et faydasını görürsün Can'ım onun dışında elbet gidecek ölçmüştün kendini değil mi? Bakalım 1 ayın sonunda ne çıkacak

Harikasın canım. Gitsin bir daha da gelmesin pis kilolar

Inşallah kuzum inşallah :) bazen çok sıkıyorum kendimi sizin menüleri görünce arada yorum yapayım diyorum hep yaparsam çekemezsiniz beni diye ara sıra yapıyorum

Canlarımmm, yarın mutlaka maydanoz suyu ve yeşilçayımızı içelim, spordan artı çıkma ihtimalimiz çok yüksek malum, hiç değilse varsa ödem atalım.. Yediklerimize de dikkat edelim, hafif beslenelim.. Kaptanlarımızın yüzünü güldürelim inşaAllah..

Allah rahatlık versin, İyi geceler

Benim Evlatlar da sürekli olarak, ''annemin göbeği kocaman babamın ki yapışık kıh kıh kıh'' durumunda geziyorlar. Aman mervem evlatların ağzına düşmeden kurtuldun sen =)
Daim olsun..

Plates cok uzun vadeli yaa
Olsun yolum uzun daha kuzum

mesela nasil bi sey?? ornek varmi ben pek bilmiyorum boyle seyleri
baska bi seyler yapsamda jilliani bitircem
Bulursam paylascam

Kizinda sende pek tatlisin canm :)
Tesekkur ederim
Benim Evlatlar da sürekli olarak, ''annemin göbeği kocaman babamın ki yapışık kıh kıh kıh'' durumunda geziyorlar. Aman mervem evlatların ağzına düşmeden kurtuldun sen =)
Daim olsun..

Amin

Basliyim ben ya tamam vallahi
ben gidiyorum canım, çokta kısa sürede çok güzel sonuçlar aldım. Kesinlikle ertelememelisin...
Sormak istediğin birşey olursa her zaman sorabilirsin canım...
Yahu siz nasıl güzelsiniz Maşallahh sizee

Ortalıkta be kadar egzersiz varsa toplayıp yapalım şehit olcaz ya zayıflama uğruna debelen debelen haftada verdiğim 300 gram ödül bile yapmadım bu hafta
Sorma gül simam...
leslie, jilian, pilates, zıhımın dibine başlıcam o da çok etkiliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…