Tamam canım :)n
hişbişiyfırsat olmadı
Ben yapcam hafta sonu yapamıyorum ben..yarın spor yapıcakmıyız kızlarrrr:::........
ben jilliani yapcam kendi adima konusayim zaten 1 gun ara verdim ara vermek istemiyorum dahayarın spor yapıcakmıyız kızlarrrr:::........
neden değiştiriyorsun canım seninki ne oluyorrr yaniii ben hiç anlamıyorum bu jillianı yaCuma başladım ama ben ripped in 30 yapıyorum. Bu cuma değiştireceğim haftalık program bu.
Kız 4. Takım resmen victorias secret defilesi gibi maşallah tü tü tü bu ne güzellik kız :) bi tane de çirkin çıksın aranızdan.. Haaa evet ben varım
Aynen ben de öyle. Başın Nasıl?ben jilliani yapcam kendi adima konusayim zaten 1 gun ara verdim ara vermek istemiyorum daha
sorma ya resmen rezillikkkk çok fena batıcazAynen canm sinav yuzunden bende cok agrimisti 2 gun sonra gecti anca. Artilarla senlendircez vallahi bu cuma
Tesekkur ederimAynen ben de öyle. Başın Nasıl?
Jillianın levelları vardır Can'ım mesela senin yaptığının 3 bölümü var her birini 10 gün yapıyorsun. Benimkinin 4 bölümü var her birini 1 hafta. Tabi ben her birini hareketler kolaylaşana kadar yapıyorum o ayrı.neden değiştiriyorsun canım seninki ne oluyorrr yaniii ben hiç anlamıyorum bu jillianı ya
Tatim duuunumuz var ondan intrnetmde az malsef oglana video acmaktan bittiedsofi nerdeeeeeeesinnnn yoksun bugün şekerimmmm
Ona ramen 3. Olmuşsun ama takım arkidişlerimiz utansınBenim sayı tam rezillik
Kizil bombaBu ben
bende öyle yapıcam ki çünküüJillianın levelları vardır Can'ım mesela senin yaptığının 3 bölümü var her birini 10 gün yapıyorsun. Benimkinin 4 bölümü var her birini 1 hafta. Tabi ben her birini hareketler kolaylaşana kadar yapıyorum o ayrı.Yawrukush kaptanım ne der bilemiyorum.
Ona ramen 3. Olmuşsun ama takım arkidişlerimiz utansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?